Ruska1986 ja sam guglala, svugdje piše da idu te dvije otopine odvojeno. Prva kupka - topla voda i ocat, 15 min. Izvadiš nogu, posušiš. Druga kupka topla voda i soda, 15 min. Tako sam učinila, na kraju posušila, kapnula par kapi eteričnog ulja čajevca i zamotala sterilnom gazom. MTB je napisala da ocat i soda idu zajedno (što mi je bolja opcija), ali svaki link koji sam našla kaže da ide prvo jedno namakanje, pa drugo. To je previše posla i već sam prvi dan ispizdila 🤣 Što se tiče tebe, ti si ipak trudnica, pa sve treba provjeriti s doktorom. I da, kupiti organsku sodu. Meni je sinoć muž kupio neku bezveze u Kauflandu, bojim se što sve ne sadrži. Pakiranje je tako maleno, da ću morat za dva dana kupovat novo, pa ću probat naći tu organsku. Ide mi na živce ovo 21. stoljeće, sve u znaku organskog, daj brate sve je zatrovano, baš smo štetoćinska vrsta na planetu 😤
Lucija da čekam, ali ne u vodi, nego da javi stanje uzv! 😍 Ja sam jedan palac (nokat) na ruci kao dijete pojela cijelog, nokat, otkinula, odgrizla, tako da imam novi od tada. Bio je grbav jedno vrijeme, no s godinama se izravnao. Na palcima na nogama nikad nisam imala problema, pa to je blagi užas. Gljivice, ajme koma, zadržale se na ploči nokta i nakon što su ga uklonili. Kako su samo tebi tako nestale, otpao i to je to? Nisi uzimala ništa?
Da... Otpao nokat i ta faza je bila grozna.. Nokat ruzan, debel... Smedj.. Novi raste ispod a gornji stari stoji i stisce ga🤢.. Bojala se ga iscupat jer bi me bolilo a ovako sam stalno morala paziti da mi slucajno sam ne otpadne dok ovaj mladi ne naraste na neku 'pristojnu' velicina.. To je sad ljetos bilo.. Nisam nista koristila ne.. Cak ni doktoru nisam isla... Vidjela sam da mi novi mladi zdravi noktic raste ispod.. Ali je trajalooo skoro god dana...
Bozma evo ja se javljam 😊
Super. Kako cemo se dog?
Sad cu ti stavit email moj na ibb ali ga odma zapisi jer cu stavit da se obrise. Ok?
Jeremija drzi se i odluci kako osjecas u sebi. Drzi se.
Sanjich meni isto nije jasno kako svima ista terapija. I zamrzavanje zasto tek 5. Dan.
Evo, ja sam mjesec dana pila kendural c i olevit d. Vitamin d mi nalaz jos gori, feritin se nesto malo poboljsa. I u tom vremenu stalno sam trcala na wc. Dakle, rezulatata nema. Isto tako, tsh mi je bio 3.9 i ja sam se super osjecala. Sad mi je 1.9 i evo danima vec ne funkcioniram. Ruke mi se tresu, ocni kapci mi oticu, a najgore od svega mi je pulsiranje u predjelu stitnjace koje apsolutno nikako ne staje. Jeli koja imala od vas to? Znaci srce mi ne lupa, nego bas stitnjaca naprid. Inace su mi stvari svakih 26 dana, danas sam dobila nakon 24 dana. Cili organizam mi se poremetio i bas sam lose. I trazit cu Mrsica iskljucivo prirodni ivf.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Bok svima! Jel mi dosta sutra uzet normabel 5m za punkciju😳😳😳
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Bok svima! Jel mi dosta sutra uzet normabel 5m za punkciju😳😳😳
Koliko imas folikula? Kuda ides na punkciju koja bolnica?
IVF centar.. Sutra... 8 folikula na lijevom jajniku i na desnom nešto manje.. Nije mi reko. Al ljevi je super . Hvali ga😉😳
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
IVF centar.. Sutra… 8 folikula na lijevom jajniku i na desnom nešto manje.. Nije mi reko. Al ljevi je super . Hvali ga😉😳
Kod Lucingera? I ja sam tamo.. Imala sam 12 stanica..16 folikula mi izvadio..
Popila 2 normabela od 5mg,1 rapidol, 2 rakije Jozine(to ce ti sutra ponuditi😂) + trazila sam ih lokalnu anesteziju.. Do negdje 8 folikula je bilo sve super.. Tad me pocelo bolit.. A imam jako visok prag boli🙉..
Sortiraj odgovore
Najstariji