Tuma isto ce mi reci kao i prošli put, da mirujem i cekam betu, ja sam sama na svoju ruku jucer i danas popila jedan utrogestan + ovih 8 sta ih stavljam vaginalno, to mi me moze odmoci, tako da cu tako...sutra cu vadit betu jer cu tako bit mirnija, znam da je rano ali opet ce nesto pokazati valjda...pa sam je mislila ponovit i u petak...jucer je bila smećkasta i roskasta krv, sad je bas crveno-smećkasta ,tako da mislim da to nije neki dobar znak,ali ajde viidt cemo sve sutra...treba samo nekako prezivit do sutra...🤦🤦
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
https://ibb.co/bd6DrCn
Evo curke mog testa, taman izasao iz tvornice 😂😂😂😂😂
💜❤
Prerasplakala si me,u pozitivnom smislu,hvala ti 😘💞
A sad mi je zao... 😔😔 ali nekad rijecima jednostavno ne mozes rec sve sta zelis... 😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tuma isto ce mi reci kao i prošli put, da mirujem i cekam betu, ja sam sama na svoju ruku jucer i danas popila jedan utrogestan + ovih 8 sta ih stavljam vaginalno, to mi me moze odmoci, tako da cu tako…sutra cu vadit betu jer cu tako bit mirnija, znam da je rano ali opet ce nesto pokazati valjda…pa sam je mislila ponovit i u petak…jucer je bila smećkasta i roskasta krv, sad je bas crveno-smećkasta ,tako da mislim da to nije neki dobar znak,ali ajde viidt cemo sve sutra…treba samo nekako prezivit do sutra…🤦🤦
Da, no nazalost nemaju sto drugo ni za reci... Mirovati, cekati betu i eventualno povećati progesteron.. To uvijek kazu...sve dobro radis a ostalo je sve do mrvice, drzim fige da se ovaj put jaaako zakačila 💞💞💞
Meni je LH 7,8 a FSH 6,97 i sa konzultacija od petka, mogu potvrditi da doktorica je rekla da je u redu i nije više komentirala i nisam dobila nikakvu terapiju. Eto, ako će te utješiti... mislim, da, idealno bi bilo..., ali može i sa različitim varijacijama postići odlični rezultati i ne treba terapija. To je moje mišljenje i iskustvo
opterećivala sam ful s tim hormonima i na kraju sve bilo u redu
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tuma isto ce mi reci kao i prošli put, da mirujem i cekam betu, ja sam sama na svoju ruku jucer i danas popila jedan utrogestan + ovih 8 sta ih stavljam vaginalno, to mi me moze odmoci, tako da cu tako…sutra cu vadit betu jer cu tako bit mirnija, znam da je rano ali opet ce nesto pokazati valjda…pa sam je mislila ponovit i u petak…jucer je bila smećkasta i roskasta krv, sad je bas crveno-smećkasta ,tako da mislim da to nije neki dobar znak,ali ajde viidt cemo sve sutra…treba samo nekako prezivit do sutra…🤦🤦
Ja sam pomislila na prvu da je možda kasnije implantacijsko krvarenje u tebe, al sad mi se čini da je intenzivno za to. Al hrpa žena ima krvarenja kroz trudnoću, ne mora značiti ništa loše. Znam da je uzalud tješit te, ja prva zbog ovih grčeva 20 puta dnevno čitam na američkim stranicama kako su normalni, i onda svaki put kad osjetim grčenje čitam iste članke da se ponovno uvjerim da je normalno, i smirenost i sanopouzdanje me drži 5 min 😂
Samo pazi, citala sam da se curama zna dosta vrtit i da im je mucno i imaju glavobolje kada piju utrice.. Ne znam da li se naletila na tu informaciju, ali cisto da znas...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Miss razmišljam nešto, tebi se svaki put uhvati i onda počmu krvarenja. Već dobijaš 4x2 Utrogestana to je dnevno 800mg ako se ne varam (ako su oni od 100mg). Jesu li oni tebi nekada vadili progesteron oko transfera da vide koliki je. Ima žena kojima je jednostavno prenizak i trudnoća se ne može održati. Ako je tako nešto u pitanju možda bi ti bila kandidat za progesteron injekcije.
Nadam se naravno da nisam u pravu i da će sve biti dobro 🙏😘🍀
Jeremija zaista mi je žao da to prolaziš...nadam se da te ne boli, da ćeš skupiti snagu i donijeti odluku u skladu sa svojim tijelom i umom sada. Vjerujem da će proći, moja prateta kad god je bilo joj loše (a bila je jako bolesna žena neslomljivog duha) uvijek je znala reći: a što meni može biti, proći će! Tako se probaj utješiti, proći će i ovo...
miss vjerujem da te jako strah i ja bi na tvom mjestu isto sutra otišla vaditi betu. Nadam se da će biti sve u redu, da je to neka kapilarica, ostaci implantacijskog. Sretno svakako.
malo tele baš mi je žao. Tvoje bebice te tek čekaju....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav cure!
Dr. me naručio u 6mj za MPO.
Dijagnoza: sterillitas secundaria menopausis praecox ne zvuči baš dobro
Slijedi čekanje 😭
Pratim vas i sretno svima
Koji dr, tj. u kojoj bolnici? Zašto tek u 6.mj?
Ja bi na tvom mjestu išla negdje di bi prije došla na red. Lijepo uzmi uputnice za pretrage koje trebaš za prve konzultacije i naruči se negdje početkom godine. Sretno
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Missi kuzim da... onda najbolje kako su ti preporucili, na netflixu si pustit bozicna uredenja kuca i prepustit se ugodaju. To je i moj plan za danas. Sretno sutra i nadam se da se ne da maleni borac!! A i to sta Nada kaze, mozda i to trebas vaditi ako nisi do sada, pa te injekcije sigurno ne bi odmogle 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji