https://ibb.co/bd6DrCn
Evo curke mog testa, taman izasao iz tvornice 😂😂😂😂😂
💜❤
Prerasplakala si me,u pozitivnom smislu,hvala ti 😘💞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MaloTele ❤️ samo glavu gore i naprijed!
MTB sretno danas na UZV!
Jeremija ne znam sto bih ti rekla iskreno... Znam da je tesko, ali ja bih radije vratila taj jedan zametak, nego da propadne. Pa sto bude. Mozda te iznenadi i unese srecu nakon svega. A ako ne uspije, uzmi si malo pauze da se odmoris i fizicki i psihicki prije novog starta.
Cure, zna li netko u kojem stadiju zamrzavaju zametke ako je freeze all? Muci me to sad stalno, ne mogu si pomoc. Sopam se ciklom vec dva dana. Jel se gleda jos nesto osim debljine, kod endometrija?
Sutra zadnji uzv prije punkcije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A daaaaaaj… Baš mi je žao. Kod tebe sam bila sigurna da će biti dobitno. Nadam se da se ok nosis s tim. Imaš smrzlice?
Bila sam skroz okej dok ruska1986 nije srceka stavila,to me skroz rasplakalo sad 😂😂 ali lijepo rasplakalo,toliko su mocna da nema rijeci za to..t je ono kad netko zna sta prolazis i nema potrebe reci ista, a srceko govori sve.. pa sad malo tulim 😂 imam 2 smrznuta skupa,jedan cetvorka a jedan kao malo losiji, stagod to znacilo,nisam se opce bavila time jos.. zapravo mi je proslo kroz glavu kad ste ti i Marinela rekle da ste vi dobitne za drugu truda cu vam se priključiti al nisam htjela nista rec da ne ureknem 😂almeto,pratimo se u drugoj turi 🤞🤞
Bit će to dobro drugi put ♥️
A ja testove nikad neću više radit nikad, od tih snjegovića mi je zlo.. Moto mi je čekat betu ako ne dobijem prije. I mislila sam da neću moć izdržat, al još kako ću moć.
Bit će dobro, isplači se i onda malo uživaj, uzmi dan za sebe. 😍😍
A daaaaaaj… Baš mi je žao. Kod tebe sam bila sigurna da će biti dobitno. Nadam se da se ok nosis s tim. Imaš smrzlice?
Bila sam skroz okej dok ruska1986 nije srceka stavila,to me skroz rasplakalo sad 😂😂 ali lijepo rasplakalo,toliko su mocna da nema rijeci za to..t je ono kad netko zna sta prolazis i nema potrebe reci ista, a srceko govori sve.. pa sad malo tulim 😂 imam 2 smrznuta skupa,jedan cetvorka a jedan kao malo losiji, stagod to znacilo,nisam se opce bavila time jos.. zapravo mi je proslo kroz glavu kad ste ti i Marinela rekle da ste vi dobitne za drugu truda cu vam se priključiti al nisam htjela nista rec da ne ureknem 😂almeto,pratimo se u drugoj turi 🤞🤞
Bit će to dobro drugi put ♥️
A ja testove nikad neću više radit nikad, od tih snjegovića mi je zlo.. Moto mi je čekat betu ako ne dobijem prije. I mislila sam da neću moć izdržat, al još kako ću moć.
Bit će dobro, isplači se i onda malo uživaj, uzmi dan za sebe. 😍😍
MaloTelezao mi je :( Imas smrzlice ti? Ajme kako mrzim taj snjeznobijeli test :(
Imam pingviceka 2, bit Ce sretnije ruke kad se odmrznu 😂🤞 i ja ga mrzim,napravila 3 za svaki slucaj haha kao mozda je jedan krivo pokazao 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jeremija slusaj sebe i svoje srce, ja osobno ne bi propustila priliku vratit bar taj jedan, jer je jedan ali vrijedan, pogotovo ako mislis da je zadnji i da vise neces ic u ove vode...ali naravno, to sam ja, ti ces napraviti onako kako se osjecas..
Ako ti je tesko dolje stavljat utrogestane, popij ih..Cak sm i ja danas mislila tako posto krvaruckam dane cackam vise dolje...valjda je djelovanje isto .. Daj si vremena danas, pricaj s muzem i sigurna sam da cete skupa donit najbolju odluku❤️❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ivanaxx vjeruj mi da ni ove slabasne crte nisu nista bolje ni sigurnije od snjegovića,samo ti zadaju stres i nestrpljenje,ali meni osobno je lakse to doma odradit ,pa cu bar koliko-toliko bit pripremljena za betu..nista me sutra ne moze iznenadit..niti beta 10 ko zadnji put, niti 70...bit ce sta Bog da🙏 ali,naravno,svak radi kako mu paše i kako mu je lakse.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucija kad ti tako kazes vjerujem ti i puno si me smirila ipak si ti ovdje tata-mata 😂😂 cekamo sutra..jel ok radit betu 11dnt?
LucyLou mislim da je to ok, ipak pitaj dokora .
Lucyinthesky hvala,da pokusat cu se zabavit s necim lijepim ,a to je sigurno Božić ❤️
Mislim da ces se samo dodatno stresirati ako ju ne izvadis sutra🙉 iako bi bilo bolje pricekat pa da ugledas ono super veliku betu ali... Ako ju ne izvadis sutra ide vikend.. Sad ja ne znam cure koliko vas citam ne mozete vikendom vaditi betu? Ja sam bas u dvije trudnoce vadila pekom i u nedjelju drugu betu... Nikad mi nisu nist rekli, jos mi i bilo super nedjeljom jer nije bilo guzve i za cas je bila gotova☺️..
Ako imaš potrebu placi.. ja sam skroz iznenađena koliko malo sam ja. Možda bi mi bilo lakše da sam odmah sve istresla u suzama.
Idemo skupa u drugu turu.. treba samo gledati naprijed. Kad tad će se dogoditi.
Gledam cure ovdje kad pokažu pozitivan test i pomislim si ajme blago njima, koji je to prekrasan osjećaj sigurno.. onda pogledam potpis i vidim koliko je uvijek dugačak.. nema odustajanja, neki imaju sreće prije, neki kasnije ali kad dodje ta sreća mislim da je sve ovo prije, sva muka nebitna.
Dočekati ćemo mi svoje dvije crtice a onda ćemo slaviti na najjače ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Malo tele zao mi je zbog negativnog testa, ali sigurni je lakse kad znas da imas smrzlice, a fet je ionako mrvu uspjesniji😊 iduci mora biti dobitni🤞🥰
Rita tek u 6.mj su te narucili??? A da odes u neke druge klinike vidjet? Od kud si? Na Vuk Vrhovcu svi s niskim amh imaju prednost i odmah te iduci mjesec ukljucuju u postupak.... ja ne bih na tvome mjestu cekala preko pola godine....
Jeremija sama malo razmisli i odvagni, ali ja bih se vratila po jos taj jedan nakon svih muka koje si prosla... bas mi je zao da su lose stanice, ali nikad se ne zna... svakako ga ne bih ostavila.🥰🙏
Missi sjecam se proslog puta i znam da si krvarila pa je bila biokemijska. A da nazoves kliniku i kazes im sve pa vidis kaj ce ti reci? Mozda moras povecat dozu utrogestana ili duphaston dobiti.... mozda bih na tvom mjestu vec danas otisla (ako stignes) izvaditi betu pa im javila.... nemam pojma. U svakom slucaju drzim fige i nadam se da je ovaj put to to 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji