Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Studeni 2020. 09:25

Miss1502, meni su oni jednako pokazivali i muler i taj innovita, s tim da je innovita malo osjetljiviji pa je duze pokazivao crtu kad je izlazio booster.
    A dosta su jeftiniji pa ih zato narucim po 50 komada i mirna sam.
    Zvala sam za oplodjene. Jedna se oplodila i kaze embriologica da dodjem sutra. Rekla sam da nisam dobro. Prvo pitanje je bilo krvarim li, a nisam. Kaze da povracanje i ovo drugo je vjerojatno od Dolantina pa da se ujutro javim hocu li doci sutra ili prekosutra na transfer. A nisam jos pocela ni utrogestan stavljat koliko me strah ista dole prckat. 
    E da...stanice iste kao i uvijek, lose.
    Ako netko hoce imam jos ovih dodataka za nekih 20-tak dana (NAC, Alfa lipoic acid, malo ubiquinola, dhea...)pa se nekako dogovorimo da posaljem

Ruska1986
    24. Studeni 2020. 09:27

Jeremija

Miss1502, meni su oni jednako pokazivali i muler i taj innovita, s tim da je innovita malo osjetljiviji pa je duze pokazivao crtu kad je izlazio booster.
    Zvala sam za oplodjene. Jedna se oplodila i kaze embriologica da dodjem sutra. Rekla sam da nisam dobro. Prvo pitanje je bilo krvarim li, a nisam. Kaze da povracanje i ovo drugo je vjerojatno od Dolantina pa da se ujutro javim hocu li doci sutra ili prekosutra na transfer. A nisam jos pocela ni utrogestan stavljat koliko me strah ista dole prckat.
    E da…stanice iste kao i uvijek, lose.
    Ako netko hoce imam jos ovih dodataka za nekih 20-tak dana (NAC, Alfa lipoic acid, malo ubiquinola, dhea…)pa se nekako dogovorimo da posaljem

Pa sta ces napravit?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nada 🍀
    24. Studeni 2020. 09:31

Dobro jutro cure, držim svima fige za danas za dobre vijesti.
    Sanjich, Jeremija slušajte svoje tijelo, ako osjećate da niste spremne ne trčite, uzmite sebi vremena, znam iz osobnog iskustva koliko je bitno biti jak i duševno stabilan prije vraćanja embrija... ❤️❤️
    Piky drago mi je da se agonija približila kraju, želim ti da se šta prije oporaviš i počneš pozitivno gledati naprijed
    Miss dobila si super prijedlog, opusti se. Ja sam imala 9. dan nakon transfera blastice finu crtu, 10. dan blijedju, ja dušu svoju isplakala, 11.dan prava, debela crta, 14. dan beta 1081.
    Nije uvijek sve u crtama, nekad kraće držiš ili si vise pila ili ili ili... vidiš to i po kontrolnim crticama koje isto nosu istog intenziteta. Ne ubijaj se testovima nego čekaj betu. Ja mislim da ću ja raditi tek prije vadjenja bete da se ne izludjujem poučena sopstvenim a i vašim iskustvima...
    Sretno svima 🙏🙏🙏❤️🍀🍀🍀🍀

Amaranta
    24. Studeni 2020. 09:37

Miss1502, ajme vjerujem da si u strahu, ali testovi su ti pozitivni. Kako si jutros, jel krvarenje prestalo? 🤞za betu 😘
    Malo tele, nadam se da su i tvoji pozitivni 🙏
    Piky, tako mi je drago da si se javila, baš sam bila zabrinuta za tebe ❤️
    MTB, svi mislimo na tvoju mrvicu, javi nam lijepe vijesti 🤗
    Jeremija, žao mi je zbog traume, jesi jutros bolje? Često zaboravljamo na rizike koje svaki zahvat nosi, jebemu... 
    Cure čestitam s malim zakašnjenjem, Pami na poz. testu, sretno s betom, a Nina985 i LioraLiora na prekrasnim betama 😍

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

Ruska1986
    24. Studeni 2020. 09:37

nada86

Dobro jutro cure, držim svima fige za danas za dobre vijesti.
    Sanjich, Jeremija slušajte svoje tijelo, ako osjećate da niste spremne ne trčite, uzmite sebi vremena, znam iz osobnog iskustva koliko je bitno biti jak i duševno stabilan prije vraćanja embrija… ❤️❤️
    Piky drago mi je da se agonija približila kraju, želim ti da se šta prije oporaviš i počneš pozitivno gledati naprijed
    Miss dobila si super prijedlog, opusti se. Ja sam imala 9. dan nakon transfera blastice finu crtu, 10. dan blijedju, ja dušu svoju isplakala, 11.dan prava, debela crta, 14. dan beta 1081.
    Nije uvijek sve u crtama, nekad kraće držiš ili si vise pila ili ili ili… vidiš to i po kontrolnim crticama koje isto nosu istog intenziteta. Ne ubijaj se testovima nego čekaj betu. Ja mislim da ću ja raditi tek prije vadjenja bete da se ne izludjujem poučena sopstvenim a i vašim iskustvima…
    Sretno svima 🙏🙏🙏❤️🍀🍀🍀🍀

Slazem se! To sa radjenjem testova je stvarno igrq zivaca! Ja sam prvi put napravila valjda 20 testova u 2 dana(frendica mi dala valjda 100 komada kineskih) i izludilo me! Ali nista pametnija nisam bila ni 2 put jer sam rekla da ih necu radit, a napravila sam prvi 5 dan 🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

24. Studeni 2020. 09:38

Ruska1986

Jeremija

Ako netko hoce imam jos ovih dodataka za nekih 20-tak dana (NAC, Alfa lipoic acid, malo ubiquinola, dhea…)pa se nekako dogovorimo da posaljem

Pa sta ces napravit?

Nemam pojma. Kad promislim koliko sam se napatila za taj 1 pa da ga samo ostavim da propadne. Muz kaze da ga ostavimo. 
    Ovo je definitivno i zadnja stanica koju su mi izvukli. Pa stvarno ne znam

Ruska1986
    24. Studeni 2020. 09:42

Jeremija

Ruska1986

Jeremija

Pa sta ces napravit?

Nemam pojma. Kad promislim koliko sam se napatila za taj 1 pa da ga samo ostavim da propadne. Muz kaze da ga ostavimo.
    Ovo je definitivno i zadnja stanica koju su mi izvukli. Pa stvarno ne znam

Da, stvarno ne znam ni ja sta bi na tvom mjestu.. Ako se bas grozno osjecas, ne znam koliko je onda uopce ok da ides... A opet, mozda da skupis snage i da ipak odes probat? I to sta si rekla, koliko si se napatila za taj jedan pa da bar ne probas.. Evo, ne znam sta bi ti rekla...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

24. Studeni 2020. 09:43

Amaranta, da, slazem se, cesto zaboravimo na te rizike iako svaki put dobijemo na potpis papir na kojem su navedeni rizici. Uvijek mislim ma vidi sanse 0.05% nece se bas meni desit

• Leptirica 90🦋
    24. Studeni 2020. 09:46

Izvadila sam betu a nalaz će mi biti sutra ujurtro pa javim😍😙❤❤

Azospermia

vuky
    24. Studeni 2020. 09:47

Bozma moras brzo maknutu ovaj novi nick! Mozda je vrijeme da pocnes misliti na sebe, gledam kako pises da vec danima nisi dobro i onda se ovo dogodi, bas me rastuzilo! K vragu! Mozda stvarno da pustis da ih smrznu i posvetis se fino sebi! U svakom pogledu? Nadam se da si dobro i da te nista ne boli 💗
    Miss ma test je pozitivan, rano je to za neke debeke crte? ponovi prekosutra ili cak bolje pricekaj betu i razmazi se jer TRUDNA si ...
    MTB sretno danas na uzv i nakon super vijesti uzivajte u danu :) meni je toliko hladno da se ne mogu natjerati vani :D 
    Lucyin mislim da smo tu negdje da, ti si 2dana iza mene, meni je jucer 6dc i rekao da dodem u cetvrtak na 2uzv... koju terapiju imas? Kako se osjecas?
    Ajme cure kak ja mrzim miksati ove cetrotide, pa jesu mogli gore igle staviti 😒
    Uglavnom, muz mi je pristao da uzmemo psa i nakon transfera dobivam bebu da cekamo bebu 🥰🥰🥰🥰 Stavila bi vam fotku, ali kamo je ono uploadam? Malo ssm spora od terapije 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.