Izvadila sam betu a nalaz će mi biti sutra ujurtro pa javim😍😙❤❤
Sretno! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Martina, Dada da se nadovežem na vaš razgovor. Ja kad bi mi MPO klinika poslije punkcije izdala bolovanje odem kod mog Hausarzta i kažem da sam u postupku i necu da poslodavac zna i on pogleda od njih papir i da mi bolovanje onoliko koliko i MPO klinika. Inače bi ja davno letila sa posla da oni znaju da pokušavam... A zabranu rada doktori ne daju tako lako, Martina ti ćeš sigurno dobiti zbog svega šta si prošla. Kad je neko prvi put trudan prilično su opušteni. Jedino ako je neki baš super doktor ili poslodavac da zabranu rada jer posao nije za trudnicu..
Hvala mislim da će biti ok jer su mi 2 testa pozitivna❤❤😗😗
Azospermia
Amaranta, da, slazem se, cesto zaboravimo na te rizike iako svaki put dobijemo na potpis papir na kojem su navedeni rizici. Uvijek mislim ma vidi sanse 0.05% nece se bas meni desit
Znam da nije neka utjeha, ali i ja sam bila ta sretnica kojoj se pri rutinskoj histeroskopiji dogodila perforacije maternice... Umjesto da pomogne, vratilo me 10 koraka unazad. Nekako sam se digla, ali opet svaki put neko novo sranje. Drži se, odluči kako misliš da je najbolje ❤️
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Tako su meni rekli al ja nazvala nakon par sati i rekli su ipak gotov, i poslali su mi emailom. 😁 držim fige, sretno 🙂🥰
https://ibb.co/bd6DrCn
Evo curke mog testa, taman izasao iz tvornice 😂😂😂😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Miss1502, meni su oni jednako pokazivali i muler i taj innovita, s tim da je innovita malo osjetljiviji pa je duze pokazivao crtu kad je izlazio booster.
A dosta su jeftiniji pa ih zato narucim po 50 komada i mirna sam.
Zvala sam za oplodjene. Jedna se oplodila i kaze embriologica da dodjem sutra. Rekla sam da nisam dobro. Prvo pitanje je bilo krvarim li, a nisam. Kaze da povracanje i ovo drugo je vjerojatno od Dolantina pa da se ujutro javim hocu li doci sutra ili prekosutra na transfer. A nisam jos pocela ni utrogestan stavljat koliko me strah ista dole prckat.
E da…stanice iste kao i uvijek, lose.
Ako netko hoce imam jos ovih dodataka za nekih 20-tak dana (NAC, Alfa lipoic acid, malo ubiquinola, dhea…)pa se nekako dogovorimo da posaljem
Pa sta ces napravit?
Nemam pojma. Kad promislim koliko sam se napatila za taj 1 pa da ga samo ostavim da propadne. Muz kaze da ga ostavimo.
Ovo je definitivno i zadnja stanica koju su mi izvukli. Pa stvarno ne znam
Jeremija
Draga znam da se osjećaš loše i da ti psiha utječe i na fizičko stanje. Vjerojatno nisi spremna ali zapitaj se dali bi se kasnije još više grizla da je moglo uspjeti. Želim ti da skupiš snage i sama odlučiš.... To nitko ne može nego samo ti. Mi smo ti potpora kako god ti odlučila... Možda da probaš pa ako ne uspije i ovaj put onda si daš malo vremena da predahneš... Neznam to je moje mišljenje i svatko od nas će ti reći svoje, ali ti jedina znaš dali možeš ili ne.... Želim ti mirnu glavu i pravilnu odluku 🙏❤️
endometrioza
Miss probaj se opustit, imas crtice na testu i to je bitno 😊😊znam da je lako reci ali eto,mozes pokusati,nema smisla uzrujavati se kad nista ne mozes promijeniti,ali bit Ce to dobro 🥰🥰🥰😊😊
MTB tebi zelim danas najdivniji moguci dan, imas predivno srce a takvo Ce bit i od tvoje bebe 🥰🥰🥰
Jeremija stani malo na loptu, osjeti svoje tijelo i ako nisi spremna nemoj forsirati, neka zamrznu pa kad budes spremna za mjesec dva tri najmanji problem je usaditi ju u tebe 😊🤞
Ostale curke sretno svima danas s betama, drzim fige da budu debeljuškaste 😍😍🤗🤗
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Sretnooo,nazovi da nemozes cekat sutra ujutro,neka ti posalji na mail rez 😍😍🤗
9/20 inseminacija