Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Studeni 2020. 10:14

Ajme, pa ovo jutro je krcato crticama, debeljim - tanjim al to je to.
    Cestitam vam cure. Divno 💕💕💕
    Jeremija te 2 stanice su kao mali Švarcenegeri... Pa sta sve nisi koristila da bi ih nabildala.... Veruj u njih 💪

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

23. Studeni 2020. 10:16

Ma ja sam ok. Jedva cekam izac. Nzn kako su samo dvije, nadam da su ove bolje folikule aspirirali. Koliko  sam u onoj strci cula, pogodila je zilu.mislim da su mi cak objasnjavali, ali sam bila dosta osamucena.
    A jucer i sinoc sam toliko bila nervozna, nikad prije tako, kao da mi je prvi put. Sad je stvarno vrijeme za pauzu

23. Studeni 2020. 10:19

manemoj

Piky sretno danas 🤞🏻
    Anitram i Miniludržimo fige za veeeeelike bete 🥰
    Nina985 i LioraLioraželim vam duple fine debele sočne druge bete ❤️❤️
    Vuky sretno 🤞🏻
    Tuma sretno danas 🥰
    Miss ti si trudna 😉🥰❤️

Hvalaaa evo vadila drugu betu, tijekom dana rezultati najkasnije sutra, ali budem ja njih nazvala jos za koji sat 😅 . Sad bi se trebala utrostručiti od petka..uhh..na iglama sam..vrijeme tako sporo ide..a gdje su jos 2 tjedna za 1 ultrazvuk..ja neznam evo. Kako si ti? Kakav je plan? 

23. Studeni 2020. 10:20

Pami

Ivanaxx

Pami

Miss crtica je tu!!! Baš se lijepo vidi 🤗🤗
    Jeremija te 2 su dovoljne za trudnoću 😊 nemoj biti razočarana i tužna nego vjeruj u svoje stanice i da će ovaj put biti dobitne. Dovoljna je 1, a ti imaš 100% više 🙂
    Blackyhvala ti, ali ja sam iskreno još jako oprezna i skeptična. Nisam prije primala booster pa ne znam koliko dugo ostaje u urinu, čitala sam i ja da otprilike izađe za 4-5 dana ali svaki organizam je različit. U subotu je bilo točno 5 dana od zadnjeg brevactida 1500. Mene brine što sam ja držala štapić u urinu 30 sec umjesto 5sec kako piše na testu pa je možda zato tamnija nego što bi inače bila. Ali kako je bio popodnevni urin i 11dnt trodnevnog, mislila sam da bi bilo bolje da držim duže. Sad neznam dali je to moglo utjecati na test. Ekspertice za test molim vaše mišljenje 😉 i ako danas ponovim, da ga isto tako držim duže u urinu ili mogu kako piše? Joj luda sam više 🤪

Kolko vidim u opisu u sličnoj smo situaciji, 2 trodnevna vraćena, obe primake booster. Ja test neću ni radit nego samo betu ako ne dobijem menstruaciju. Al 5 do 10 puta dnevno imam grčeve menstrualne kao i zadnji put kad ivf nije bio uspješan, i kao uostalom zadnjih 15 godina svaki mj kad trebam dobit 😂😂
    A nisam imala ni spotting ni smeđarenje ni ništa šta bi smatrala implantacijskim krvarenjem. Ajde pratimo se, iako sam ja sad 5 dpt i agonija traje još 🙈 ti ćeš uskoro znat i nadam se da će bit veeelika beta 😍
    Ivana nemoj raditi test! To ti je moj savjet 😄 ja sam isto rekla da neću nego da ću čekati betu, ali eto nisam izdržala zadnje dane da ne pišnem. I sad mi je još gore jer se bojim i ponadati a od simptoma od prošlog pon/uto imam povrmene bolove u trbuhu kao pred mengu, i lagane bolove u leđima. To do sad nikad nisam imala ali sam i nakon transfera primala samo crinone pa neznam ako je i to do terapije.

Mene boli od transfera kao pred mengu. Al isto kao svaki put, bez razlike. A do transfera sam osjećala jajnike, vjv kako rastu. Na th sam utrići, estrofem i booster jedan na dan transfera i drugi danas. Nadam se da je ta menga like bol od terapije haha. Iako je i zadnji put bilo identično. Ma probat se odmorit i nauživat ove dane pa šta bude, ako ne sad bit će nekad 😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 10:31

miss1502, okupiraj se čime god ti paše, nek ti muž udovoljava. Sad si trudna, za bebu je bitno da je mama sretna, zadovoljna i ispunjena. 
    Pišni test sutra, preksutra na betu, a za vikend imamo tečaj. Kad nam MaloTele sutra pišne pozitivan test, i nju ćemo nagovoriti da u srijedu vadi betu zajedno s tobom.
    Kažem ti, žilice sam imala. S obzirom da sam toliko čitala o njima dok sam čitala ovaj topic, nisam se uopće uzrujala, niti pisala ovdje o tome. Prijavila sam samo kad sam imala ono ružičasto.

Blacky89, ne može mijenjati nick jedno mjesec dana. I to je dobro, jer mijenjanje nicka nam donosi sreću.  

manemoj, ja sam sumnjala kad je Lucija007 to napisala, ali istina je. Najteži dio postupka je čekanje testa. A onda je čekanje bete još gore. A onda je čekanje prvog UZVa još gore. A onda je čekanje srca još gore... Ne znam kako će biti dalje. Zapravo, sve više raste nada, a zajedno s njom i strah.
    Ali ova nada i sreća se isplate svog straha, jer ipak je beba tu i bori se i nešto se događa.

Pami, svi mi držimo test 30 sekundi i više, jer su nam još premale razine bete. Ovo 5 sekundi je za one kojima menstruacija kasni 2 tjedna pa je 5 sec dovoljno. Drži i dalje dulje. Šteta što nisi radila sa jutarnjim urinom. S druge strane, popodnevna crtica ti je kao 30% tamnija jutarnja.

Ivanaxx, ti menstrualni grčevi ti ništa ne znače. Ili ćeš dobiti, ili nećeš. Isti su simptomi menstruacije i začeća. A implantacijsko ima 30% žena, tako da ni to što ga nisi imala ništa ne znači. Samo navijamo da ti menstruacija ne dođe, a da crtica bude debela i tamna.

LioraLiora, čekamo rezultate!!! Ne bi se trebala utrostručiti, nije tako pravilno, pogotovo tebi koja imaš i prvu betu dosta veliku. Treba biti više od duplo veća, ali ne možemo znati točno koliko više. Samo ti zovi za koji sat, oni znaju rezultate puno prije nego nam ih jave.

💔💔💔

Samara
    23. Studeni 2020. 10:37

Miss cestitam, imamo novu trudnicu jupiii
    Bozma, da je to MTB napisala posto je ona imala naprednu bebu bi pomislila da su ju odma i porodili 😂 ovako nemam pojma, mozda neka zilica no sve u svemu bude sve ok i 2 mogu biti super odlicne dobitne tako da... Navijamo za njih 🤞
    Tuma, sretno danas javi kako je proslo

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    23. Studeni 2020. 10:38

Jutro curke divne vijesti za dobro jutro, čestitam svim curama na  crticama na testovima. 
    Jeremija čestitam ti, dovoljan je jedan! 😁 Nadam se da te neće bolit poslije i da ćeš se brzo oporavit.
    Sretno svim drugim curama što god očekujete danas 😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

23. Studeni 2020. 10:38

Jeremija

Ma ja sam ok. Jedva cekam izac. Nzn kako su samo dvije, nadam da su ove bolje folikule aspirirali. Koliko sam u onoj strci cula, pogodila je zilu.mislim da su mi cak objasnjavali, ali sam bila dosta osamucena.
    A jucer i sinoc sam toliko bila nervozna, nikad prije tako, kao da mi je prvi put. Sad je stvarno vrijeme za pauzu

I kod mene dvije, već sam kući. Ne razmišljaj o pauzama i ne trči pred rudo, jedan pravi je dovoljan. Uđem tu samo radi tebe, moliti cu i dalje da ti se taj pravi dogodi.
    Čestitam svima na pozitivnim testovima!

Pami
    23. Studeni 2020. 10:41

MTB hvala na pojašnjenju. Ja sam mislila da su popodnevne crtice svjetlije jer urin nije tako koncentriran kao ujutro. Pa sam zato držala duže test jer samo 3 sata prije testa nisam piškila. Ako ponovim danas onda ću sve isto napraviti

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Studeni 2020. 10:42

Samara

Miss cestitam, imamo novu trudnicu jupiii
    Bozma, da je to MTB napisala posto je ona imala naprednu bebu bi pomislila da su ju odma i porodili 😂 ovako nemam pojma, mozda neka zilica no sve u svemu bude sve ok i 2 mogu biti super odlicne dobitne tako da… Navijamo za njih 🤞
    Tuma, sretno danas javi kako je proslo

Sam se ti ismijavaj, moj mali naprednić se uspio uloviti. 
    Je da je jedva uspio i da za sad malo kasni, ali mama vjeruje u njega, zlato moje napredno. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.