Bok cure! U srijedu mi je punkcija.. Zanima me da li moram mirovat nakon? Ili mirovat nakon transfera? Prvi mi je put pa ne znam a pitam zbog posla! Bila sam ujutro kod doktora i splela sam se i nisam upitala.. Pa ako mi koje iskusnije cure mogu opisati?
Tenks svima🤗🙏
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Miss1502 i little123, crtice su i te kako vidljive, tako da vam ja vec sada cestitam vam od srca i zelim da bete budu veeeelike! 😊😍🤞🏻
Jeremija, razumijem tvoj razocarenje ali te dvije su mozda bas dobitne! Tako da samo hrabro naprijed, misli na njih i bodri ih da se obje vrate i ulove za mamu! 😊 navijam na najjace i za tebe i za nase Ljutopile 🤞🏻🤞🏻😘😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ivanaxx KBC split, Mršić. Svi nalazi uredni kod oboje.
osim povišen prolaktin nesto sitno. Jedna biokem.
Sad čekamo sljedeće konzultacije.
A ti?
Ja sam sad u cita u splitu, nizak amh, ostalo ok. Drugi ivf, i imala sam jednu iui, al sve zasad neuspješno.
MTB kad se tebi pojavila roskasta krv? Jer evo sad je i ja imam u tragovima na ulosku i prilikom brisanja...jel ti to odmah prestalo nakon jednog dana ili?? Boze,Boze,koja je ovo agonija. ..da mi je prespavati sve do srijede do bete. ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bok cure, nije me bilo dosta dana, nekako sam preletila o cemu se pisalo, ali tek sam u toku od zadnjih par stranica..
Miss supericka, cestitke, dr Xy je dobitni:)
Little123 meni je slična situacija, cekam sljedeće konzultacije za eventualni postupak inseminac. Danas mi 26.dan (27-28 su mi ciklusi). Nemam nikakvih simptoma. Ali svejedno sam znatiželje radi napravila LH testic (ne na prvi jutarnji). Neka blijeda crtica se vidi. (Ne da mi učitati fotku)
Ali nekako mi je osjecaj da kod mene nije to to..
Ja nekako imam osjecaj da je to to. Bas se nadam. Ne sjecam se kad mi je zadnji put kasnila, jos su mi se i skratili ciklusi. A ovaj ciklus sam bas imala jako puno iscjetka za vrijeme ovulacije pa se nadam da to ipak nesto znaci. Ne preostaje nam nista drugo nego test napravit.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
NadimakMTB imam hcg testove kući ali nemam volje razočarati se:) pa mi bilo lakše napraviti LH😅
Meni je LH pokazao brže i deblju crticu nego hcg. Dakle, sutra ujutro testiraš, ovo ti je već super znak.
💔💔💔
Ivanaxx bit će, sigurno. Kad tad... samo treba ostati uvijek pozitivan. Ja sam išla privatno na pregled dvaput kod Poljaka pa mi je odgovorio u stilu “di mi je žurba”. Lakše bi bilo kad znam da nešto nije u redu, pa uzimam lijekove, popravljam stanje. Ovako je možda samo stvar u glavi. Prevelika želja i preveliki stres:/
Sretno ti, nadam se da će ti ovaj postupak biti uspjesan:)
MTB kad se tebi pojavila roskasta krv? Jer evo sad je i ja imam u tragovima na ulosku i prilikom brisanja…jel ti to odmah prestalo nakon jednog dana ili?? Boze,Boze,koja je ovo agonija. ..da mi je prespavati sve do srijede do bete. ..
Nece ti biti puno bolje ni u srijedu jer ces onda cekati petak i duplanje🙄🙉🙉🙉🙉.
To roskasto je sve normalno.. Beba si pravi mjesta. Ja eto nisam imala nikakvo krvarenje do 1 ultrazvuka pa nije valjalo tako da... Nema tu pravila, svaka zena i svaka trudnoća je razlicita.. Ti sad mozes nekako se pokusati opustiti i vjerojovati u svoju mrvicu... Usporiti tempo, mozda cak i pojacati utrogestan. Ako imas koji dufaston slobodno popij... Normabel.. Viska progesterona ne moze biti u ovom trenu, samo manjka a i on zna tada rezultirati tim brljavljenjem...
NadimakMTB uvijek si pozitivna, za svih nas skupa. A ne znam, imam loših iskustava pa sam se odlucila ne raditi hcg testove da se ne razočaram opet bezveze.😅 prošli mjesec nisam ni pratila po LH testovima nego smo isli napamet tek toliko, čekajući sad sljedeće konzultacije. I evo sam sad iskoristila LH trakic, tek toliko radi znatiželje. Ne da mi nikako učitati fotku, morat ću prebaciti pa s PCa. Ali je bas jako blijeda crtica.
Miss i meni danas (na 26.dan) nešto roskasto bijelo samo na papiru pri brisanju. Ali mi se cini prekasno da bi bila implantacija.
Tebi bi zaista moglo biti, pogotovo sta te i ledja bole.
Mene ništa ne boli ništa ne osjećam, nikakvi simptomi. niti u PMS-u nemam nikakve posebne bolove.
Miss slažem se potpuno sa Lucijom, odmaraj i možda malo povećaj progesteron. Lagana krvarenja nisu nužno loš znak. Držimo fige na najjače da je implantacijsko i da se beba bas dobro uvalila i daje ti do znanja 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji