Bok cure, nije me bilo dosta dana, nekako sam preletila o cemu se pisalo, ali tek sam u toku od zadnjih par stranica..
Miss supericka, cestitke, dr Xy je dobitni:)
Little123 meni je slična situacija, cekam sljedeće konzultacije za eventualni postupak inseminac. Danas mi 26.dan (27-28 su mi ciklusi). Nemam nikakvih simptoma. Ali svejedno sam znatiželje radi napravila LH testic (ne na prvi jutarnji). Neka blijeda crtica se vidi. (Ne da mi učitati fotku)
Ali nekako mi je osjecaj da kod mene nije to to..
Ma ja sam ok. Jedva cekam izac. Nzn kako su samo dvije, nadam da su ove bolje folikule aspirirali. Koliko sam u onoj strci cula, pogodila je zilu.mislim da su mi cak objasnjavali, ali sam bila dosta osamucena.
A jucer i sinoc sam toliko bila nervozna, nikad prije tako, kao da mi je prvi put. Sad je stvarno vrijeme za pauzu
I kod mene dvije, već sam kući. Ne razmišljaj o pauzama i ne trči pred rudo, jedan pravi je dovoljan. Uđem tu samo radi tebe, moliti cu i dalje da ti se taj pravi dogodi.
Čestitam svima na pozitivnim testovima!
: ovacije i urlici navijanja u tišini :
💔💔💔
https://ibb.co/9qcgCJ1
Evo i mullera!!! Ajmo oko sokolovo!!
P.s. ne krvarim ali pri brisanju wc papirom na ppiru vidim tragove smeđih kao žilica…nadam se da to nije ništa strašno!!!
To je to... cestitam 🎉🎊🎈
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
https://ibb.co/9qcgCJ1
Evo i mullera!!! Ajmo oko sokolovo!!
P.s. ne krvarim ali pri brisanju wc papirom na ppiru vidim tragove smeđih kao žilica…nadam se da to nije ništa strašno!!!
Ma vidi se crta iz aviona 😁 Čestitam!!!
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Jeremija drži se, dovoljan je jedan dobitni, onda ćeš imati zasluženu pauzu 🤞🍀🙏
Ivanaxx i ja sam 5 dpt trodnevnih (nisam primila hcg) nemam menstrualnih bolova, ali osjećam maternicu i danas u tom dijelu stalno nešto bocka 🤷♀️ Koliko god da sam imala transfera, bilo pozitivno ili negativno svaki put je neki drukčiji osjećaj
Sretno cure svima 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀
Pami, dobro si mislila. S tim da mi svi ovdje držimo duže i na jutarnjem jer, realno, svi mi te testove radimo prerano, kad je koncentracija u urinu još malecka.
mandarinkica, znaš drill. Pravac Muller, kupovina trakica, prvi jutarnji urin, i šalješ slikicu ovdje (ne urina, već trakice )
💔💔💔
Jeremija drži se, dovoljan je jedan dobitni, onda ćeš imati zasluženu pauzu 🤞🍀🙏
Ivanaxx i ja sam 5 dpt trodnevnih (nisam primila hcg) nemam menstrualnih bolova, ali osjećam maternicu i danas u tom dijelu stalno nešto bocka 🤷♀️ Koliko god da sam imala transfera, bilo pozitivno ili negativno svaki put je neki drukčiji osjećaj
Sretno cure svima 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀
Uuu mi se skroz pratimo haha, isti dan transfer i beta 😍
NadimakMTB imam hcg testove kući ali nemam volje razočarati se:) pa mi bilo lakše napraviti LH😅
NadimakMTB imam hcg testove kući ali nemam volje razočarati se:) pa mi bilo lakše napraviti LH😅
A kod koga si ti, u kojoj polikl?
Ivanaxx KBC split, Mršić. Svi nalazi uredni kod oboje.
osim povišen prolaktin nesto sitno. Jedna biokem.
Sad čekamo sljedeće konzultacije.
A ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji