miss1502, negdje oko bete, jedan dan je bila. Baš onako svijetla, roskasta. Prepala me, nakon toga sam skratila sve nokte i dobro ih zaoblila i pazila da se ubuduće ne ogrebem (iako ne znam je li to bilo od toga što sam se ogrebala dok sam stavljala utrić ili od nečeg drugog).
Inače, oko 25% žena ima baš i krvarenje na početku trudnoće (ne ovo tvoje implantacijsko, nego kasnije) i često bude sve u redu. Dobiju terapiju i to je to - jer nekim ženama dosta lako pucaju žilice u maternici kako se ona širi i namješta.
Tako da ništa nije panika. Naravno, može otići krivo, ali jednom kad ti se beba uhvatila, veća je šansa da će ostati uhvaćena, nego da će odustati. Na dobrom si putu, sad je samo ohrabruj i motiviraj da se dalje bori.
Novu terapiju ja ne bih uzimala dok se ne posavjetujem sa doktorom.
mandarinkica, jako te razumijem. Ali sad kad je LH pokazao crticu, imaš razloga vjerovati da će i hcg pokazati crticu. Pa nećeš čekati do devetog mjeseca trudnoće da provjeriš jesi li trudna?Sama si odaberi koji dan će to biti, i onda budi hrabra i pišni. Mi ćemo navijati za tebe.
MTB ma nije to nova terapija, vec dodatna.. I ti i ja smo imale visoku razinu progesterona zbog dodatnih injekcija, one nemaju...
No je da, najbolje se posavjetovati s doktorom, ja sam puno tog prosla pa znam sto su mi uvijek i na vv i dr L. rekli.. Samo pojacavati progesteron te uzimati ga oralno i odmarati u slucaju brljavljenja na pocetku T.
NadimakMTB mojoj mami se bas tako bilo dogodilo. I onda još sazna da nosi jednojajcane blizanke. Lutrija na kvadrat. I onda ju još nismo dugo mučile već smo se rodile dva mjeseca ranije.
Hahahhaha pa ona nije dugo ni znala da je trudna🙃💞💞.. Aa divno... Znaci ono u 4 mjesecu saznas da si trudna🤰🤰 i za 3 rodis... To je jedno tromjesečje trudnoce, preskocila je dva😅... I jos blizanci.... Oooooo🌺🌺
miss1502, okupiraj se čime god ti paše, nek ti muž udovoljava. Sad si trudna, za bebu je bitno da je mama sretna, zadovoljna i ispunjena.
Pišni test sutra, preksutra na betu, a za vikend imamo tečaj. Kad nam MaloTele sutra pišne pozitivan test, i nju ćemo nagovoriti da u srijedu vadi betu zajedno s tobom.
Kažem ti, žilice sam imala. S obzirom da sam toliko čitala o njima dok sam čitala ovaj topic, nisam se uopće uzrujala, niti pisala ovdje o tome. Prijavila sam samo kad sam imala ono ružičasto.
Blacky89, ne može mijenjati nick jedno mjesec dana. I to je dobro, jer mijenjanje nicka nam donosi sreću.manemoj, ja sam sumnjala kad je Lucija007 to napisala, ali istina je. Najteži dio postupka je čekanje testa. A onda je čekanje bete još gore. A onda je čekanje prvog UZVa još gore. A onda je čekanje srca još gore… Ne znam kako će biti dalje. Zapravo, sve više raste nada, a zajedno s njom i strah.
Ali ova nada i sreća se isplate svog straha, jer ipak je beba tu i bori se i nešto se događa.
Pami, svi mi držimo test 30 sekundi i više, jer su nam još premale razine bete. Ovo 5 sekundi je za one kojima menstruacija kasni 2 tjedna pa je 5 sec dovoljno. Drži i dalje dulje. Šteta što nisi radila sa jutarnjim urinom. S druge strane, popodnevna crtica ti je kao 30% tamnija jutarnja.
Ivanaxx, ti menstrualni grčevi ti ništa ne znače. Ili ćeš dobiti, ili nećeš. Isti su simptomi menstruacije i začeća. A implantacijsko ima 30% žena, tako da ni to što ga nisi imala ništa ne znači. Samo navijamo da ti menstruacija ne dođe, a da crtica bude debela i tamna.
LioraLiora, čekamo rezultate!!! Ne bi se trebala utrostručiti, nije tako pravilno, pogotovo tebi koja imaš i prvu betu dosta veliku. Treba biti više od duplo veća, ali ne možemo znati točno koliko više.
Tebi ce bit beta ccca 2000 vidjet ces 💓.
Kad si napravila onaj 'skuplji' test iz mullera jos sam ti htjela napisat da ce ti bit beta oko 500 a ti napises koliko ono 579😅
Manemoj , sretno i hrabro u nove pobjede 😀😍
LUCIJA007 ne kužim kako to pretpostaviš po testu..meni je sve to oko te bete fascinantno hahhahahha
MTB, znači sutra ideš vidjeti malo srčeko, držim fige na najjače 😇🥰😍 ja razmisljam kada mi je najpametnije narucit se za 1 ultrazvuk ak danas bude sve ok sa betom.
NadimakMTB mojoj mami se bas tako bilo dogodilo. I onda još sazna da nosi jednojajcane blizanke. Lutrija na kvadrat. I onda ju još nismo dugo mučile već smo se rodile dva mjeseca ranije.
Blago joj se Tako ćeš i ti s idućim
💔💔💔
Lucija007, razumijem, ali mene bi bilo strah povećavati utriće na svoju ruku, čak i da mi je doktorica rekla da mogu - svejedno bih je zvala da provjerim još jednom. Ti si ipak iskusnija od mene u tome.
LioraLiora, a realno, htjet ćeš čim prije. Srce bi se trebalo čuti u 6+x nekad, nekom prije, nekom kasnije. Prokuca u 5+x, ali je to sve malo pa je teže uloviti. Ako se možeš suzdržati do 7+0, super. Meni je svejedno drago da sam išla na 6+0, dapače, išla bih i ranije, jer sam htjela potvrdu da je beba stvarno tu, da nije vanmaterična, i da se nešto nalazi u gestacijskoj vrećici. Tek nakon toga sam se dosta opustila, i počela čekati srce. Srce bi bilo bonus, ali za početak mi je ono bilo dovoljno. Sad kad osjetim bolove u jajnicima (a svako toliko ih osjećam), znam da nije do vanmaterične trudnoće, nego do normalne trudnoće i čak me i utješe.
💔💔💔
https://ibb.co/NrYm4HJ
MTB, evo sam uspjela uploadati fotku, malo sam je u sjeni fotkala, nisam provlacila kroz filtere. nesto se blijedo vidi, ali kazem samo je LH trakica, ne hcg.
eh, kad bi se barem i meni dogodio kinder surprise. Ali uvijek sve preko stotinu prepreka, pa tako sad i ova prica, spremna sam i da bi se mogla oduziti i na par godina.. Ali kako volim reci "do najljepsih destinacija se dolazi nakon najtezih putovanja".:)
Lucija007, razumijem, ali mene bi bilo strah povećavati utriće na svoju ruku, čak i da mi je doktorica rekla da mogu - svejedno bih je zvala da provjerim još jednom. Ti si ipak iskusnija od mene u tome.
LioraLiora, a realno, htjet ćeš čim prije. Srce bi se trebalo čuti u 6+x nekad, nekom prije, nekom kasnije. Prokuca u 5+x, ali je to sve malo pa je teže uloviti. Ako se možeš suzdržati do 7+0, super. Meni je svejedno drago da sam išla na 6+0, dapače, išla bih i ranije, jer sam htjela potvrdu da je beba stvarno tu, da nije vanmaterična, i da se nešto nalazi u gestacijskoj vrećici. Tek nakon toga sam se dosta opustila, i počela čekati srce. Srce bi bilo bonus, ali za početak mi je ono bilo dovoljno. Sad kad osjetim bolove u jajnicima (a svako toliko ih osjećam), znam da nije do vanmaterične trudnoće, nego do normalne trudnoće i čak me i utješe.
Nazalost jesam, no svakako je najbolje savjetovati se s doktorom...
Cekaj a vi same odlucujete kad cete na ultrazvuk? Ja nisam nikada, kad sam javila betu oni si mi odredili kad je 1 ultrazvuk, 2, 3...
Lucija007
Da, mama kaze da smo bile kao male dvije struce kruha:)
Miss1502 i little123 čestitam cure, crtica je tu!!!!
Svima sretno, opet je bilo 50 stranica od petka pa sam pohvatala što sam mogla, drugo ću u tijeku
Prijavljujem, nakon izrazito obilne menstruacije za vikend, prvu folikulometriju 27.11.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucija007
Da, mama kaze da smo bile kao male dvije struce kruha:)
Aaaaa divnooo
Tako ces i ti uskoro, a znaci imas predispozicije i za twinse🤰🤰.. Samo neces moci preskociti prvo tromjesecje😅😅...
Sortiraj odgovore
Najstariji