Trudnice
Tuma - 12tt 23.11 mini anomaly, it's a girl!!!
MTB - 6tt 24.11. UZV
Nirvana2020/WNGG - 6tt 27.11 UZV
*.Women_name.* - 9tt 30.11 UZV
Ruska1986 - 18tt, 5.12. UZV
Samara - 11tt, 11.12 UZV
Willy
Lana3 - 7tt
ruby22 - 8tt imamo dvojke
Olivera - 9tt
more2309 - 9tt imamo dvojke
Simba 1989 - 11tt imamo jednojajčane trojke
BAJO1 - 23tt, mala Marija
MakiST - 25tt it's a boy!!!
flower93 - 27tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
💔💔💔
Dobro jutro, svima!! Nedjelja, dan kad osim bockanja, čekanja, nerviranja, bolovanja, planiranja, ... nemamo što raditi
Uživajte, lavice, u danu, i napunite baterije za idući tjedan. Idući tjedan će nam opet biti zanimljiv
💔💔💔
Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈
Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈
Tj. Glumim da pijem kavu, za 10-tak minuta cu je prolit 😂. Kako stvari, za sad stoje ne muci me vise stomak. Za koji dan cu vam tu kukat kako me muci zatvor 😂😂
Dućan sa dječjim igračkama?
Šetnja uz more i trkeljanje s njima?
Shopping za Božićne poklone & ukrase?
Nema smisla da ti preporučujem nešto sa klopom s obzirom na khm... situaciju.
Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi
💔💔💔
Jeremija, ili normabel ili drmnemo rakijicu.Tanja79, super je da se spremaš na sljedeći, dobitni pokušaj.
Meni je došlo vrijeme kad mogu promijeniti svoj nick, pa se razmišljam u što da ga promijenim.
Ako si do sad bilo mom to be, sad si samo mom :) ili mommy
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Dobro jutro zene
Marinela87 ja sam pila Panadol extra i kafetin, bilo je uzasno bolno i dugo
Nikitta nisam znala da ti je baš ta plavusa bila inspiracija za nadimak, ona i njen dugokosi frajer su mi bili omiljeni likovi teenage doba... Htela sam da budem kao ona 🤣🤣🤣
Evo i ja odkad sam usla u patike, svako obuvanje i izuvanje zvezde brojim. Mali nokat otpada, gljivice. Palac i domali urastaju. Sve zbog toga sto ne mogu da nadjem zensku obucu 42 i citav zivot se uvlacim u 40,41. Prsti na nogama dugacki, sva sam dugacka.
Ponekad mislim da mi zbog visine, i deo od vagine do materice dugacak pa spermici se umore dok dodju na odredista i posle maratona nisu vise nizašta 🤣🤣🤣
MTB jako sam znatizeljna i nestrpljiva u vezi tvog novog nick-a..... Jedva cekam ovaj ti stvarno vise ne odgovara
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure jel itko budan, ja imam takve luđacke bolove (dobila sam kao neku mengu) da je to jedva izdrži o, popila sam naivno pola ketonala al mislim da cu sad još jedan i pol, a možda i normabel! Jel tako i vama bilo nakon neuspjelom postupka.. Ajme.. Sta ste popile?
Hej, kad si prestala s terapijom? Da znam kad mene to čeka 🙄
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro... Ja je vise ni ne pokusavam piti... Smrc
Ja svoja jajca na plazu vodila, suncanje, setnja borova šuma... I šipak. mozda bi bolje bilo da sam ih izvela u kafanu,jer mi se opasno islo u kafanu na muziku 🤣
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dućan sa dječjim igračkama?
Šetnja uz more i trkeljanje s njima?
Shopping za Božićne poklone & ukrase?
Nema smisla da ti preporučujem nešto sa klopom s obzirom na khm… situaciju.
Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi
Citavu noc sam trkeljala 😂 mema sta im nisam obecala. Sad bi trebala bar odglumit da sam vec pocela dio obecanja ispunjavat. Setnji uz more nam ne fali sa ovolikim coporom, to me svakako ceka danas, ali da se uvalim na neko igraliste, malo ljuljam i spustam toboganom 😂😂😂 ako sutra izadjem na "Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca" znat cete tko je 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji