Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 07:45

Trudnice

Tuma - 12tt 23.11 mini anomaly, it's a girl!!!
    MTB - 6tt 24.11. UZV
    Nirvana2020/WNGG - 6tt 27.11 UZV
    *.Women_name.* - 9tt 30.11 UZV
    Ruska1986 - 18tt, 5.12. UZV
    Samara - 11tt, 11.12 UZV
    Willy
    Lana3 - 7tt
    ruby22 - 8tt imamo dvojke
    Olivera - 9tt
    more2309 - 9tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 11tt imamo jednojajčane trojke
    BAJO1 - 23tt, mala Marija
    MakiST - 25tt it's a boy!!!
    flower93 - 27tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 07:47

Dobro jutro, svima!! Nedjelja, dan kad osim bockanja, čekanja, nerviranja, bolovanja, planiranja, ... nemamo što raditi 
    Uživajte, lavice, u danu, i napunite baterije za idući tjedan. Idući tjedan će nam opet biti zanimljiv 

💔💔💔

22. Studeni 2020. 07:59

Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈

22. Studeni 2020. 08:04

Jeremija

Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈

Tj. Glumim da pijem kavu, za 10-tak minuta cu je prolit 😂. Kako stvari, za sad stoje ne muci me vise stomak. Za koji dan cu vam tu kukat kako me muci zatvor 😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 08:05

Jeremija

Dućan sa dječjim igračkama?
    Šetnja uz more i trkeljanje s njima?
    Shopping za Božićne poklone & ukrase?
    Nema smisla da ti preporučujem nešto sa klopom s obzirom na khm... situaciju.
    Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi 

💔💔💔

Samara
    22. Studeni 2020. 08:07

NadimakMTB

Jeremija, ili normabel ili drmnemo rakijicu.Tanja79, super je da se spremaš na sljedeći, dobitni pokušaj. Meni je došlo vrijeme kad mogu promijeniti svoj nick, pa se razmišljam u što da ga promijenim.

Ako si do sad bilo mom to be, sad si samo mom :) ili mommy

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Studeni 2020. 08:10

Dobro jutro zene
    Marinela87 ja sam pila Panadol extra i kafetin, bilo je uzasno bolno i dugo 
    Nikitta nisam znala da ti je baš ta plavusa bila inspiracija za nadimak, ona i njen dugokosi frajer su mi bili omiljeni likovi teenage doba... Htela sam da budem kao ona 🤣🤣🤣
    Evo i ja odkad sam usla u patike, svako obuvanje i izuvanje zvezde brojim. Mali nokat otpada, gljivice. Palac i domali urastaju. Sve zbog toga sto ne mogu da nadjem zensku obucu 42 i citav zivot se uvlacim u 40,41. Prsti na nogama dugacki, sva sam dugacka. 
    Ponekad mislim da mi zbog visine, i deo od vagine do materice dugacak pa spermici se umore dok dodju na odredista i posle maratona nisu vise nizašta 🤣🤣🤣
    MTB jako sam znatizeljna i nestrpljiva u vezi tvog novog nick-a..... Jedva cekam ovaj ti stvarno vise ne odgovara

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

manemoj
    22. Studeni 2020. 08:13

Marinela87

Cure jel itko budan, ja imam takve luđacke bolove (dobila sam kao neku mengu) da je to jedva izdrži o, popila sam naivno pola ketonala al mislim da cu sad još jedan i pol, a možda i normabel! Jel tako i vama bilo nakon neuspjelom postupka.. Ajme.. Sta ste popile?

Hej, kad si prestala s terapijom? Da znam kad mene to čeka 🙄

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Studeni 2020. 08:17

Jeremija

Jutro... Ja je vise ni ne pokusavam piti... Smrc 
    Ja svoja jajca na plazu vodila, suncanje, setnja borova šuma... I šipak. mozda bi bolje bilo da sam ih izvela u kafanu,jer mi se opasno islo u kafanu na muziku 🤣

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

22. Studeni 2020. 08:18

NadimakMTB

Jeremija

Dućan sa dječjim igračkama?
    Šetnja uz more i trkeljanje s njima?
    Shopping za Božićne poklone & ukrase?
    Nema smisla da ti preporučujem nešto sa klopom s obzirom na khm… situaciju.
    Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi

Citavu noc sam trkeljala 😂 mema sta im nisam obecala. Sad bi trebala bar odglumit da sam vec pocela dio obecanja ispunjavat.  Setnji uz more nam ne fali sa ovolikim coporom, to me svakako ceka danas,  ali da se uvalim na neko igraliste, malo ljuljam i spustam toboganom 😂😂😂 ako sutra izadjem na "Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca" znat cete tko je 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.