Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!
Meni isto nista nije pomoglo! Inace sam isla po 6 puta dnevno, a sad me ulovi pa po tri dana ne mogu ic! Al da, jogurt probaj
Jesam, vise vrsta jogurta i nista i dalje
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!
Ja i inače imam redovan problem sa zatvorom, ali otkad sam trudna srećom nemam (jer su mi grčevi dosta gadni, svaki put bi se prepala da mi kreće spontani).
Moj trik je da često doručkujem nešto sa puno chia sjemenki. Tokom dana jedem puno vlakana kroz puno voća i povrća, na tome mi se većinom bazira prehrana.
Eh, ti se bas zdravo hraniš!
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
MTB da,definitivno, mi smo stvarno nazadni,mada evo , ocito neke klinike i nisu,kad netko daje netko ne…bas cudno ..
Pogledat cu baš malo ta videa.
Bozma, kako si mi ti, jel stiga nalaz vcrs, mozda ce sutra,ako i ne bude do pon svejedno ides na aspiraciju,sestre onda zovu same higjenski i procita im se tvoj nalaz telefonski tako da nemas straha, tebi je bitno da si testirana
E super mi je ovo znat. Da ih mogu nazvat. Odmah sam malo mirnija. Jutros je bas bilo punooo ljudi, prosla sam u 12 opet autom jer sam se sjetila da bi mogla i tsh napravit, jer je zadnji put bio granican i jos je bio red do Lidla. I bas svi su trazili na mail, cak i bakice. Sestre su komentirale da danas svi traze na mail i da ne zanju hoce li stic nam svima poslat.
Aj ovaj put mi je i TSH dobar….nadam se da cu i ja kao i ti napravit bar neki pomak sa svim ovim suplemenitima sta pijem pa da bar budu malo bolje stanice
Ne zoves ti nego sestre s humane ,kazes im da si testirana u sub da nalaz nije dosa i onda one nazovu provjeriti,ali uglavnom mozes doc na aspiraciju i bez nalaza mada ja mislim da ce ti doc do sutra, meni su ga prosli put poslali doslovno u ponoc.
Da,naravno da ce suplementi koje pijes pomoci, pa ne bacamo pare valjda uzalud, bit ce blastica ovaj put,ako Bog da i 🐧🐧... Drzim fige 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure pitanje, o cemu ovisi beta ? Tipa citam ovdje u potpisima, neko na 12dnt ima betu tipa 130, a neko na taj dan 500. Meni jucer 13 dnt pa beta 579, a nekima na taj dan citala sam puno manja, zašto to varira? Čak i transferi kad su nam isti dan, svaka ima drasticnu razliku od druge u betama. Malo sam znatizeljna samo 😅
Zavisi koji dan su vraćeni, a vjerujem da znači i dan implantacije koji mi nemozemo znati jel bio baš 4,5,6 dan
Ma mislim da nema veze koji dan su vraceni, pricamo npr o blasticama, svima su nam vracene 5 dan kad meni na isti dan vracanja i isti dan vadim betu (10 dan transfera 5 dnevnih embrija) razlicite bete..
Ali ne mora znacit da ti je isti dan došlo do implantacije, bez obzira kj su sve blastice. Oni okvirno kažu kad je najčešće
Da, ima logike da zavisi koji dan su se implantirali… No opet bas znaju biti velike razlike npr i po duplanju i to mi nije jasno.. Npr meni u prvoj T se beta jeeeedva nategnuto uduplala a drugi put gotovo utrostrucila.. A u drugoj trudnoci 1 embrij vracen..
Dakle nema veze ni s brojem embrija…
Da, bas je to zanimljivo, al sta tipa da se ne dupla..moze li zena i dalje roditi tj.moze li se i dalje trudnoca nastaviti i da sve bude ok na kraju, sta mislis, ili sto posto padanje bete znači nešto loše
Niksa, sad kad si s nama, sve će biti lakše. Baš smo komentirale jučer da imamo duplo veću uspješnost od statistike za široku populaciju - to mora da je do društva.
manemoj, baš sam te se sjetila. Doduše, tvoj će nakon FETa samo nastaviti paziti na tebe idućih 9 mjeseci, cijeli dom će ti razrušiti i ponovo posložiti.
Lana3, pa onak... ne strašno zdravo, ali dosta zdravo. Danas sam, recimo, ručala burek i orašaste plodove u čokoladi jer mi se to jelo. Ali sam zato ostatak dana jela voće, povrće, bioaktiv... Inače ipak ručam radije neko varivo ili nešto zdravije. Meni je regularno stolica jednom u 2, 3 dana i to se sad nije promijenilo. Ali inače je baš muka većinu puta kad idem, boli i tako to. Sad je puuuno lakše, da prostiš - samo klizne, bez da ja išta moram sudjelovati. To mi je super, jer se ne usuđujem išta stiskati i napinjati nakon transfera.
LioraLiora, jaaako rijetko, ali da. Čitala sam na rodi slučaj žene kojoj je pala beta, a onda počela opet rasti i sve je bilo OK. Postojalo je neko objašnjenje za to.
💔💔💔
Bozma, 0998195863 ja sam proslu subotu zvala taj br, higijenski. Isto imala simptome, i nakon par dana proslo. Kako je bila subota nisam vise mogla izdrzat doma aaa dr mi je da ovi br da zovem. Iz treceg puta sam ih dobila, al za sat vrimena sam imala nalaz na mailu. Testirana sam u petak
🤍
miss1502 hvala ti.
A ovo za boostere, ja sam ih primala u Cito i u Špararca pa nisu baš pomogli, mislim da to ništa ne pomaže ako embrij ne valja, Oni npr. daju i dva Brevactida za štopericu (šparac) a Cito Ovitrell i Decaptyl, a mi tu dobijemo samo jednu. Ameri svi isto daju 10000IU, već smo pisali o tome. Primjetila sam da i Budimir daje boostere nakon transfera, a ostali doktori ne. Za ove injekcije progesterona vjerujem da pomažu i za hatching isto, a ostalo...mislim da nema baš puno veze. Kao i embryoglue i embryogen, pomlađivanja jajnika i slično....to mi je više papilova za nas očajnice, iako sam i sama kad sam šla u Cito rekla da želim sve što postoji i što možda može povećat šansu pa makar za 0.01%, nebitno je li dokazano ili ne.
Meni isto nista nije pomoglo! Inace sam isla po 6 puta dnevno, a sad me ulovi pa po tri dana ne mogu ic! Al da, jogurt probaj
Donat mg? Nisam trudnica ali meni to pomogne 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Donat mg? Nisam trudnica ali meni to pomogne 🤷
Mene zacepi 🙆♀️ meni je jogurt znao pomoc, al ga se sad ne usudim pit zbog zgaravice jer mi ju bas pogorsava... Ma joj, svaki dan nest novo 😂😂 ali bitno da sve napreduje kako treba... I cini mi se da sam zadnjih par dana osjecam bebaca 🤗 smjesan neki osjecaj 😊🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Niksa, baš mi je žao. velika je pauza između pa sam se ponadala da si rodila i igrala se s bebom.
U svakom slučaju, dobra vijest je da je s tobom sve u redu, to je bitnije. Probleme sa muške strane se puuuno lakše zaobiđe/ riješi nego one sa ženske. Sad, u dobrom društvu, nema da ti ne uspijea
A da…velika je pauza jer mi je stvarno bilo lose nakon hiper ..nakon toga sam promijenila gin koja me duugo ohrabrivala da krenem opet i eto me..
Veselim se ovom dobrom društvu…hvaaalaaa❤️
Dobro nam dosla! 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji