Samara, još mi je prerano za takav nick, mrvcu me strah dok ne prođem ovih prvih 12 tjedana. Ti imaš još samo dva dana
Tanja79, hahahaha, umore se mali spermići. Pa koliko si visoka, 2 metra?
A da, zašto ne bi iduću turu povela u kafanu, da vide kako će se zabaviti sa mamom.
Jeremija, možda me moja beba htjela i spasiti od doživotnog zatvora, već sam počela gledati obitelji sa puno djece i objašnjavati mužu da ne bi ni primijetili da im fali jedno, ono najmanje.
Pazi da tebe policija ne bi istjerala sa dječjih igrališta.
💔💔💔
Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈
Dućan sa dječjim igračkama?
Šetnja uz more i trkeljanje s njima?
Shopping za Božićne poklone & ukrase?
Nema smisla da ti preporučujem nešto sa klopom s obzirom na khm… situaciju.
Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi
Citavu noc sam trkeljala 😂 mema sta im nisam obecala. Sad bi trebala bar odglumit da sam vec pocela dio obecanja ispunjavat. Setnji uz more nam ne fali sa ovolikim coporom, to me svakako ceka danas, ali da se uvalim na neko igraliste, malo ljuljam i spustam toboganom 😂😂😂 ako sutra izadjem na "Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca" znat cete tko je 😂
Ja sam isto probala to pričanje i obećavanje ali je otišlo u skroz drugom smjeru pa mislim da to drugi put neću pokušavati 😂🙈
Tako krenula ja sa: ti samo sad izdrži a mama i tata će se pobrinuti za sve kasnije, to je tvoj jedini zadatak, kasnije ćemo sve mi a ti nećeš morati baš ništa.. dobro ne baš ništa, imati ćeš zadatke kao što je nošenje smeća, spremanje svoje sobe, spremanje sudja u perilicu.. i nemoj da te čujem da se žalis, kad sam ja bila mala mi nismo imali perilicu, ja sam i sudje sama morala prati...
😂😂😂😂 I tako.. otišla ja 😂😂😂😂
A ona se očito tako prepala svih zadataka da je odlučila preskočiti ovaj krug 🙈
Sljedeći put šutim do testa 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈
Ja sam svojima svašta naobećavala ako se udostoje razviti, oploditi i uhvatiti. Srećom je barem jedno od njih bilo poslušno i povjerovalo mi
Citavu noc sam trkeljala 😂 mema sta im nisam obecala. Sad bi trebala bar odglumit da sam vec pocela dio obecanja ispunjavat. Setnji uz more nam ne fali sa ovolikim coporom, to me svakako ceka danas, ali da se uvalim na neko igraliste, malo ljuljam i spustam toboganom 😂😂😂 ako sutra izadjem na "Dnevna doza prosjecnog Dalmatinca" znat cete tko je 😂
Ja sam isto probala to pričanje i obećavanje ali je otišlo u skroz drugom smjeru pa mislim da to drugi put neću pokušavati 😂🙈
Tako krenula ja sa: ti samo sad izdrži a mama i tata će se pobrinuti za sve kasnije, to je tvoj jedini zadatak, kasnije ćemo sve mi a ti nećeš morati baš ništa.. dobro ne baš ništa, imati ćeš zadatke kao što je nošenje smeća, spremanje svoje sobe, spremanje sudja u perilicu.. i nemoj da te čujem da se žalis, kad sam ja bila mala mi nismo imali perilicu, ja sam i sudje sama morala prati…
Hahaha 😂😂😂
Samara, još mi je prerano za takav nick, mrvcu me strah dok ne prođem ovih prvih 12 tjedana.Ti imaš još samo dva dana
Tanja79, hahahaha, umore se mali spermići. Pa koliko si visoka, 2 metra?
A da, zašto ne bi iduću turu povela u kafanu, da vide kako će se zabaviti sa mamom.Jeremija, možda me moja beba htjela i spasiti od doživotnog zatvora, već sam počela gledati obitelji sa puno djece i objašnjavati mužu da ne bi ni primijetili da im fali jedno, ono najmanje.
Pazi da tebe policija ne bi istjerala sa dječjih igrališta.
Pa 182 cm... Ali MM je 178 i kontam da su njegovi spermici mozda programirani na kraće staze, ono kao, sukladno sa njegovom visinom 🙄.. A i zena je uglavnom niza od muškarca....
Mislim, ne znam sta da mislim... 🤯🥴🥴🥴
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tako krenula ja sa: ti samo sad izdrži a mama i tata će se pobrinuti za sve kasnije, to je tvoj jedini zadatak, kasnije ćemo sve mi a ti nećeš morati baš ništa.. dobro ne baš ništa, imati ćeš zadatke kao što je nošenje smeća, spremanje svoje sobe, spremanje sudja u perilicu.. i nemoj da te čujem da se žalis, kad sam ja bila mala mi nismo imali perilicu, ja sam i sudje sama morala prati…
O da, legli mi sinoc i kazem ja amo im pricat, i krene divno krasno sa obecanjima sta ih sve dobra ceka ako ostanu s nama i kako je prica isla dalje dosli smo bas do toga, mi nismo imali ni to, bio rat, nista nismo imali, koji bozicni pokloni, mi ni to nismo dobivali. Kazem ja njemu jbt. zvucimo kao nasi starci. Prekidaj pricu, idemo spavat, sve cemo zasrat nastavimo li 😂
Cure, moj test je NEGATIVAN!!! 👏🏼👏🏼 Na koronu naravno 😂
Danas krecem s estrofemom 🤪
Nikitta oooo da, kako je se ne bih sjećala 😊, za jedne maskare sam u osnovnoj školi bila ni manje ni vise nego Nikitta 😂😂😂🙈
Jeremija ajde ti fino prošetaj jajca i čopor 😉
Tanja79 pa po toj tvojoj logici bi kod mene spermici odletjeli u maternicu čim bi mi se mm približio (koliko sam niska 😂)
Stvarno sam i ja razmišljala da promjenit nick 😂 kao ono, ajd jos to nisam probala 🤦🏻♀️
Jutro… Ja je vise ni ne pokusavam piti… Smrc
Ja svoja jajca na plazu vodila, suncanje, setnja borova šuma… I šipak. mozda bi bolje bilo da sam ih izvela u kafanu,jer mi se opasno islo u kafanu na muziku 🤣
Ne znam sta ih nisi izvela 🤷♀️ kako bi rasli tek da si otisla u kafanu i razbila koju casu! Pa imala bi 15 smrzlica samo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
O da, legli mi sinoc i kazem ja amo im pricat, i krene divno krasno sa obecanjima sta ih sve dobra ceka ako ostanu s nama i kako je prica isla dalje dosli smo bas do toga, mi nismo imali ni to, bio rat, nista nismo imali, koji bozicni pokloni, mi ni to nismo dobivali. Kazem ja njemu jbt. zvucimo kao nasi starci. Prekidaj pricu, idemo spavat, sve cemo zasrat nastavimo li 😂
Jos si trebala rec kako ste pjesacili po 15 km do skole, po snijegu, bosi 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
manemoj, tako treba, odmah postavljati granice i odgajati, tvoje dijete će izaći iz stomaka perući tanjure
Jeremija, hahahah.
Vi ste zabrijale. Ja sam im pričala tko ih sve čeka, da će imati bake i djedove, i barbe i tete, i dalju rodbinu, jednog po jednog. Koliko će im se svi veseliti jer su prva (i jedina) djeca u obitelji, objašnjavala im kako postupak ide i da se ne boje aspiracije jer će se nakon toga brzo vratiti mami, obećavala smrzlićima da ću se vratiti po sve (to mi nisu povjerovali), opisivala kako im je tata savršen, ... Treba to znati namamiti
Tanja79, pa nije to sad neka gigantska visina. Ja sam samo 6cm niža od tebe. Ali slažem se, do njega je, uvijek je muškarac kriv.
Blacky89, čestitam!!!! Woooohoooo!!!! A sad idemo po tu bebu
💔💔💔
Cure pomažite!! 😔🙏 Iako sam rekla da ovaj put neću raditi testove nego samo vaditi betu, vrag mi nije dao mira i jučer popodne sam pišnula test (mullerov naravno 😉) Držala sam ga jedno 30 sekundi u urinu a prije toga nisam piškila jedno 3 sata. Došao je poziitvan ali problem je u tome što sam primila booster. Jučer mi je bio 11dnt, a boostere sam primila 2dnt i 6dnt znači zadnji prije 5 dana i to brevactid 1500. Radila sam test samo zato da se pripremim na negativnu betu jer sam mislila da će crtica biti jako svijetla ili da je neće biti, a od simptoma nemam ništa osim laganih bolovanu trbuhu kao pred mengu. Znam da mi je jedino rješenje ponoviti test sutra, ali molim vas vaše mišljenje kako se vama čini. Je moguće da su mi to još ostaci boostera u tijelu?
Evo link na sliku https://ibb.co/t4c1x9g
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji