Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Studeni 2020. 09:05

Cure moje, LEĐA me ubijaju, ako ovo nije neki simptom ne znam sta je, nikad me ovako nisu bolila, cijelu noc sam se prevrtala, bas su me satrala!! Nitko mi nije rekao jel imao takav simptom?? Nadam se samo da necu dobit M 😀
    Bozma, predivan je dan, obavezno u setnjicu prosetat svoja jajasca 😀👏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 09:08

Pami

Cure pomažite!! 😔🙏 Iako sam rekla da ovaj put neću raditi testove nego samo vaditi betu, vrag mi nije dao mira i jučer popodne sam pišnula test (mullerov naravno 😉) Držala sam ga jedno 30 sekundi u urinu a prije toga nisam piškila jedno 3 sata. Došao je poziitvan ali problem je u tome što sam primila booster. Jučer mi je bio 11dnt, a boostere sam primila 2dnt i 6dnt znači zadnji prije 5 dana i to brevactid 1500. Radila sam test samo zato da se pripremim na negativnu betu jer sam mislila da će crtica biti jako svijetla ili da je neće biti, a od simptoma nemam ništa osim laganih bolovanu trbuhu kao pred mengu. Znam da mi je jedino rješenje ponoviti test sutra, ali molim vas vaše mišljenje kako se vama čini. Je moguće da su mi to još ostaci boostera u tijelu?
    Evo link na slikuhttps://ibb.co/t4c1x9g

Ja ti mogu reći da je meni štoperica 7 dana kasnije otišla iz tijela, beta mi je bila 5.
    Sad, ovisi od organizma do organizma, ali čini mi se ova crtica pretamna da bi bila od boostera nakon 5 dana... Ali ne možemo znati. Mogu ti neke cure podijeliti svoje iskustvo, ali to ti neće puno značiti jer je svaki organizam drugačiji.
    Bilo bi dobro da se strpiš još barem 2 dana do idućeg testa... Ili da piškiš svaki drugi dan i gledaš je li tamni ili svijetli (razlike iz dana u dan znaju biti premale).

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 09:09

miss1502

Cure moje, LEĐA me ubijaju, ako ovo nije neki simptom ne znam sta je, nikad me ovako nisu bolila, cijelu noc sam se prevrtala, bas su me satrala!! Nitko mi nije rekao jel imao takav simptom?? Nadam se samo da necu dobit M 😀
    Bozma, predivan je dan, obavezno u setnjicu prosetat svoja jajasca 😀👏

Kao prvo, svi ovdje znamo da si trudna 
    Kao drugo, mene leđa jesu bolila, ali često me bole pa to nisam vezala za trudnoću... 

💔💔💔

22. Studeni 2020. 09:09

Ruska1986, pa vjerojatno bi se i to spomenulo da kod nas ikad ima snjega 😂. Ma ja malo pretjerala sa obecanjima,  obecala koje god hoce auto za 18-ti rodjendan. Na to on krenio, ne moze to tako, mi nismo imali....i tu je stvar otisla u krivom smjeru 😂😂😂😂
    Ali zvucali smo bas kao starci sa pricama o pjesacenju u skolu po 15km po snijegu i mazanju masti na kruh jer nije bilo nista drugo 😂😂

22. Studeni 2020. 09:16

Pami, ja sam testirala booster, pokazivao je crtu test 6 dana od boostera, ali nije bila ni priblizno tamna kao ova tvoja

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Studeni 2020. 09:16

Blacky tako i treba, 🎇 🎉 💪😂
    Ruska1986 mislim da treba raditi kako osećaš, a ja sam trebala otići u kafanu... 🤪, ovde je to inace normalno, bebe u kolicima su vec na live music i vašarima, a treba se ponasati u skladu sa podnebljem, tako kazu i za hranu pa ako cemo tom logikom..
    I da MTB naravno da su oni uvek krivi. Kriv je i u tom smislu da se nije pojavio 5 godina ranije u mom zivotu,do sad bi vec imali 👶👶👶 kriv kako god okrenes 🔃🔄

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    22. Studeni 2020. 09:17

Jeremija

Ruska1986, pa vjerojatno bi se i to spomenulo da kod nas ikad ima snjega 😂. Ma ja malo pretjerala sa obecanjima, obecala koje god hoce auto za 18-ti rodjendan. Na to on krenio, ne moze to tako, mi nismo imali….i tu je stvar otisla u krivom smjeru 😂😂😂😂
    Ali zvucali smo bas kao starci sa pricama o pjesacenju u skolu po 15km po snijegu i mazanju masti na kruh jer nije bilo nista drugo 😂😂

😂😂😂😂 mozda da se ipak drzite auta za 18ti rockas??  Ako to nije primamljivo 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    22. Studeni 2020. 09:18

Tanja79

Ruska1986 mislim da treba raditi kako osećaš, a ja sam trebala otići u kafanu… 🤪, ovde je to inace normalno, bebe u kolicima su vec na live music i vašarima, a treba se ponasati u skladu sa podnebljem, tako kazu i za hranu pa ako cemo tom logikom..
    I da MTB naravno da su oni uvek krivi. Kriv je i u tom smislu da se nije pojavio 5 godina ranije u mom zivotu,do sad bi vec imali 👶👶👶 kriv kako god okrenes 🔃🔄

Tako je! Nek se djeca uce 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 09:18

Tanja79

Ruska1986 mislim da treba raditi kako osećaš, a ja sam trebala otići u kafanu… 🤪, ovde je to inace normalno, bebe u kolicima su vec na live music i vašarima, a treba se ponasati u skladu sa podnebljem, tako kazu i za hranu pa ako cemo tom logikom..

Eh, ja svog ne mogu okriviti što se nije pojavio ranije, tu je već 20 godina 
    Ali svejedno je kriv  nisam valjda ja. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 09:19

Jeremija

Nadalice, nabavi pse od bar 50kg kao mi, nitko ne dolazi nenajavljen, svi se najavljuju da ih stignemo zatvorit prije . Lako se meni zajebavat kad moja živi tisućama km daleko i tešk je čak i iz daleka .  

Bozma kao da opisuješ ulazak kod mene, definitivno "you shall not pass" 😎
    Nadalica znaš šta ti je činiti, veliki četveronožac i ćao!
    Btw ovo je najluđa priča o svekrvi koju sam čula, ovaj prijedlog za donaciju 😳🤦‍♀️
    Mogu mislit da ti nije lako, jednostavno postavi jasne granica, a to da je muž uz tebe, to smatram najbitnijim.
    Ja tu imam sreće, moja je ok, ne petlja se previšr, nije preblizu, ni njemu ni meni se ne usudi ni reći uvijek sve, tak da ne mogu se žalit 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.