Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 09:44

Jeremija

Jutro zene, pijem kavu i mislim se gdje da danas izvedem jajca u setnju, da ih namamim da sto duze ostanu s menom 🙈

Sin i još koji ako sam dobro skužila i duga šetnja po prirodi(ne volim pseće livade btw 😁).

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    22. Studeni 2020. 09:45

miss1502

Cure moje, LEĐA me ubijaju, ako ovo nije neki simptom ne znam sta je, nikad me ovako nisu bolila, cijelu noc sam se prevrtala, bas su me satrala!! Nitko mi nije rekao jel imao takav simptom?? Nadam se samo da necu dobit M 😀
    Bozma, predivan je dan, obavezno u setnjicu prosetat svoja jajasca 😀👏

Mene su bolila tamo kad sam kao trebala dobit mengu, i onda negdje u 7 tjednu su me jako bolila dva dana i od tad ništa 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Pami
    22. Studeni 2020. 09:51

Znam da može biti još od boostera, pa ću ako skupim hrabrosti sutra ponoviti test ili čekati utorak i betu. Hvala vam cure 😊🥰

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Mare0208
    22. Studeni 2020. 09:53

Blacky89 molim te par informacija za OS. Zvala sam naručit se za prve konzultacije i tražila sam kod doktorice K.A Ž. Dobila sam preporuku za nju i info da radi petkom. Kad sam tvala mi je žena rekla da ona treba radit u utorak i srijedu, naručila me u srijedu, al nek u utorak još provjerim hoće li radit. To me baš zbunilo.. kakp oni rade? Imaju određene dane kad je tko ili tko bude? 
    I gdje se javljam kad dođem? Jel to ista zgrada gdje je lab, muž je išao u podrum za spermiogram. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Marinela87
    22. Studeni 2020. 09:57

Tanja79 fala! Kako mislis, trajalo je dugo.. Kao, danima?😧😧😧
    Lucyinthesky da, tako i meni, pa mi je ovo potpuni sok.. Ajme kažeš tebi 2 ciklusa 🙄 krv prava još nije krenula nego nešto tamnosmeđe, bezveze, skoro ništa. Znači moram se pripremit i na potop uff
    Jao cure pa ovo je prestrasno.. Sad se ja čudim kak je netko ono reko, ko picek glisti, al ovo su stvarno bolovi strašni, kako vi ako trebate ic radit?? To me stvarno zanima? 
    I kolko često popijete tabletu cca? Ma dobro zapravo pogledat cu na net kolko se smije.. I poslat muza u ljekarnu po Spasmex. 
    Ajd bar sam prespavala noć na ketonalu samo.. 
    U jednom momentu grceva sam pomislila ajme sta ako je ovo vanmatericna trudnoća iako je beta negativna bila, sta drugo može ovak bolit🤦‍♂️ uf ne želim nikoga prepast ko se sprema na mpo ali morala sam se požalit, sve se prezivi, skombinirat cu ja te vaše prijedloge! Ps ful sam se nasmijala na ove jutarnje priče, zakon ste, ovo je najbolji forum ikad😂
    Manemoj prestala sam pit terapiju u srijedu i jucer navečer kad sam došla sva sretna s nekog druženja, počne kaos.. Pas me gleda sta ja vičem i previjam se😂😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 10:00

Upravo sve pročitala, bome je bilo materijala 😁
    Eto, konačno imam nešto za prijaviti.
    U petak radila Covid test, nalaz mi stigao jučer na knap prije pregleda(negativan 💪), stres level na najjače.
    Obavili nulti uzv, sve super, nema cisti, folikula ima da ga citiram:"bome puno".
    Smislio protokol uzevši u obzir moju fobiju od nezrelih stanica, počela se pikat s Puregonom i u pon idem opet.Btw ima li netko iskustva s njim? Eto 😁
    S kim se onom pratim, ako sam dobro skužila vuky, Blacky 89 🤔?

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 10:05

Pami

Znam da može biti još od boostera, pa ću ako skupim hrabrosti sutra ponoviti test ili čekati utorak i betu. Hvala vam cure 😊🥰

Optimistična sam, djeluje mi pretamna crta da bi bila od boostera, ali stvarno ne možemo znati. Držmo fige da je beba 

💔💔💔

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 10:05

Marinela87 nakon 2 ciklusa mi se sve vratilo u normalu i tako oba puta nakon stimuliranog.Ipak, kod mene nije bilo toliko strašno, pila sam neke brufene čini mi se, ali jedan dan i to je to, nije dugo bolilo. Meni je to bila novost jer sam se cijeli život uz mengu bavila akrivno sportom, ono, prehodala je, nikakvi bolovi, ležanja ni tablete. Sretnica znam.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Pami
    22. Studeni 2020. 10:21

NadimakMTB

Pami

Optimistična sam, djeluje mi pretamna crta da bi bila od boostera, ali stvarno ne možemo znati. Držmo fige da je beba

Joj hvala ❣ kad bi bar bila prava crta, bojim se i ponadati nakon toliko razočaranja i čekanja. Javim svakako betu ili novu sliku testa ako ga sutra opet pišnem 🙈

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 10:24

Pami

NadimakMTB

Pami

Joj hvala ❣ kad bi bar bila prava crta, bojim se i ponadati nakon toliko razočaranja i čekanja. Javim svakako betu ili novu sliku testa ako ga sutra opet pišnem 🙈

Crta ti je super, puuuno deblja nego moja 9dnt trodnevnog. Tako da što se toga tiče, skoro pa ne možeš poželjeti bolje 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.