Blacky tako i treba, 🎇 🎉 💪😂
Ruska1986 mislim da treba raditi kako osećaš, a ja sam trebala otići u kafanu… 🤪, ovde je to inace normalno, bebe u kolicima su vec na live music i vašarima, a treba se ponasati u skladu sa podnebljem, tako kazu i za hranu pa ako cemo tom logikom..
I da MTB naravno da su oni uvek krivi. Kriv je i u tom smislu da se nije pojavio 5 godina ranije u mom zivotu,do sad bi vec imali 👶👶👶 kriv kako god okrenes 🔃🔄
Eh, ja svog ne mogu okriviti što se nije pojavio ranije, tu je već 20 godina
Ali svejedno je krivnisam valjda ja.
Ni slučajno 😂😂😂
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure pomažite!! 😔🙏 Iako sam rekla da ovaj put neću raditi testove nego samo vaditi betu, vrag mi nije dao mira i jučer popodne sam pišnula test (mullerov naravno 😉) Držala sam ga jedno 30 sekundi u urinu a prije toga nisam piškila jedno 3 sata. Došao je poziitvan ali problem je u tome što sam primila booster. Jučer mi je bio 11dnt, a boostere sam primila 2dnt i 6dnt znači zadnji prije 5 dana i to brevactid 1500. Radila sam test samo zato da se pripremim na negativnu betu jer sam mislila da će crtica biti jako svijetla ili da je neće biti, a od simptoma nemam ništa osim laganih bolovanu trbuhu kao pred mengu. Znam da mi je jedino rješenje ponoviti test sutra, ali molim vas vaše mišljenje kako se vama čini. Je moguće da su mi to još ostaci boostera u tijelu?
Evo link na slikuhttps://ibb.co/t4c1x9g
Ne znam sta bi ti rekla osim da test napravis za nekih 2 dana opet.. ili da ides vadit sutra betu! Moguce je da je i od boostera jos uvijek, a moguce je i da je trudnoca... Mi ovdje najvijamo za drugu opciju 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Prije sam sumnjala, sad sam sigurna.
MM me vara! Nema drugog objašnjenja.
Jutros je otišao na plac, nakupovao svašta. Skuhao divni ručak, oprao suđe.
Tokom dana ide po nekoj svojoj nevidljivoj ToDo listi - mijenjao neke cijevi, oprao prozore, oprao zavjese, kupio i složio neki namještaj, bio u nekoliko dućana kupiti stvari za stan koje nam trebaju, sad radi generalku u kuhinji - sve vadi vani, preslaguje, baca viškove…
Nešto opako ne valja. Umorila sam se gledajući ga, pa sam zatvorila vrata prostorije u kojoj se izležavam i odmaram
Čekaj sorry, a koje planete je taj 🤔
Mislim, neću se žalit na svojeg, ali ovo prozori, zavjese... To je level pro 🤣
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dakle, ja sam hrčak i skupljam hrpu (nepotrebnih) stvari.
Kako MM radi generalku po stanu jer je pukao ko kokica (samo čekam da počne ručno izrađivati kolijevku i da ode u šumu ubiti neku živinu, oderati je i donijeti mi krzna), provalio je u jednom trenutku da moramo rasčistiti prostor od nepotrebnih stvari da stvorimo prostor za novi život.
E sad, on stvarno očito ne poznaje dobro svoju ženu
Do jutra sam nagurala pola stana pred vrata da odnesemo u smeće. Da smijem gurati namještaj, i ormari bi već bili na hodniku
Sad pijuckam čaj i čekam da on dođe k sebi od šoka.
💔💔💔
Ruska1986, pa vjerojatno bi se i to spomenulo da kod nas ikad ima snjega 😂. Ma ja malo pretjerala sa obecanjima, obecala koje god hoce auto za 18-ti rodjendan. Na to on krenio, ne moze to tako, mi nismo imali….i tu je stvar otisla u krivom smjeru 😂😂😂😂
Ali zvucali smo bas kao starci sa pricama o pjesacenju u skolu po 15km po snijegu i mazanju masti na kruh jer nije bilo nista drugo 😂😂
😂😂😂😂 mozda da se ipak drzite auta za 18ti rockas?? Ako to nije primamljivo 🤷♀️
Evo sad sam mu rekla da cemo mi do njegovog/njenog rodjendana zbog starosti vjerojatno ostat bez vozacke, i bit oboje u mirovini pa nam nece ni trebat, pa mozemo prodat moje i njegovo i taman ce dijete moc birat koje zeli 😂😂 mislim, ako to nije primamljivo
Ruska1986, pa vjerojatno bi se i to spomenulo da kod nas ikad ima snjega 😂. Ma ja malo pretjerala sa obecanjima, obecala koje god hoce auto za 18-ti rodjendan. Na to on krenio, ne moze to tako, mi nismo imali….i tu je stvar otisla u krivom smjeru 😂😂😂😂
Ali zvucali smo bas kao starci sa pricama o pjesacenju u skolu po 15km po snijegu i mazanju masti na kruh jer nije bilo nista drugo 😂😂
Evo sad sam mu rekla da cemo mi do njegovog/njenog rodjendana zbog starosti vjerojatno ostat bez vozacke, i bit oboje u mirovini pa nam nece ni trebat, pa mozemo prodat moje i njegovo i taman ce dijete moc birat koje zeli 😂😂 mislim, ako to nije primamljivo
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Prije sam sumnjala, sad sam sigurna.
MM me vara! Nema drugog objašnjenja.
Jutros je otišao na plac, nakupovao svašta. Skuhao divni ručak, oprao suđe.
Tokom dana ide po nekoj svojoj nevidljivoj ToDo listi - mijenjao neke cijevi, oprao prozore, oprao zavjese, kupio i složio neki namještaj, bio u nekoliko dućana kupiti stvari za stan koje nam trebaju, sad radi generalku u kuhinji - sve vadi vani, preslaguje, baca viškove…
Nešto opako ne valja. Umorila sam se gledajući ga, pa sam zatvorila vrata prostorije u kojoj se izležavam i odmaram
Čekaj sorry, a koje planete je taj 🤔
Mislim, neću se žalit na svojeg, ali ovo prozori, zavjese… To je level pro 🤣
Nešto ga je puklo. Stalno govori da je njemu cijela ova priča apstraktna, i da to moje buđenje sa urlikom ŠEST PLUS PET njemu ništa posebno ne znači.
A opet, kao da su proradili neki muški geni i sve priprema kao da ću sutra roditi. On je tu da se pobrine za svoju ženku i dijete!!! Jučer na kasi u dućanu, a on se prijeteći postavio između mene i nekog tipa sa kolicima sa nabavkom iza mene kako mi ovaj ne bi prišao preblizu i zarazio me nečim Dobro da nije počeo režati.
Što je posebno smiješno, jer je inače totalno flegma tip, ništa ne primjećuje, njemu je sve super, ništa mu ne smeta, itd.
Uvijek me fascinira koliko smo mi žene i muškarci različiti.
💔💔💔
Mogla si bebi obećati da će do punoljetnosti taman ono vama mijenjati pelene
Ti želiš otjerati to dijete ili?
Je da ćemo biti mrvcu stariji roditelji, ali ja sa 60 i dalje namjeravam biti vitalna i pokretna i vozački sposobna
💔💔💔
Splicanke zna li koja radi li sutra dr.Mrsic? Potrazila bi ga s nalazima da vidimo oce li me pustiti u postupak. M trebam dobiti u cetvrtak.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Cure jel itko budan, ja imam takve luđacke bolove (dobila sam kao neku mengu) da je to jedva izdrži o, popila sam naivno pola ketonala al mislim da cu sad još jedan i pol, a možda i normabel! Jel tako i vama bilo nakon neuspjelom postupka.. Ajme.. Sta ste popile?
Čitam zaostatke. Ja inače imam ultra točne cikluse i relativno kratke i bezbolne menstruacije.
Nakon stimuliranih postupaka jedno 2 ciklusa su horor, dođe ili tjedan ranije ili kasnije, boli za poludit i krvarim nenormalno. Bila sam u šoku prvi put, sve se to poremeti 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji