Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niksa
    21. Studeni 2020. 22:34

Hvala puno❤️

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:35

Ruska1986

manemoj

Lana3

Ruska1986

Lana3

Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!

Meni isto nista nije pomoglo! Inace sam isla po 6 puta dnevno, a sad me ulovi pa po tri dana ne mogu ic! Al da, jogurt probaj

Jesam, vise vrsta jogurta i nista i dalje

Donat mg? Nisam trudnica ali meni to pomogne 🤷

Mene zacepi 🙆‍♀️ meni je jogurt znao pomoc, al ga se sad ne usudim pit zbog zgaravice jer mi ju bas pogorsava… Ma joj, svaki dan nest novo 😂😂 ali bitno da sve napreduje kako treba… I cini mi se da sam zadnjih par dana osjecam bebaca 🤗 smjesan neki osjecaj 😊🤗

Ahhhhh 
    Pa da, ti bi ga sad polako mogla početi osjećati 
    Čitam da je na početku osjećaj kao mali leptirići... I da je prefora kad beba štuca 

💔💔💔

21. Studeni 2020. 22:35

Evo sam našla još nešto sa svojih konzultacija sa stranim klinikama za što nikad prije nisam čula
    Administration of uterine relaxant (105.0€).
    MI tu za to obično popijemo normabel, na svoju ruku

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    21. Studeni 2020. 22:36

Veče cure
    Bogami sam procitala sad sve od juce i od danas, kao roman. Vrh svega mi je bila svekrova donacija sperme... 👀😳
    Dobila sam ideju i da promenim nick, za sledeci dobotni transfer, izgleda da to pali. Samo cu da dodam jos jednu devetku 😉.
    Cestitam na betama⬆️🔝 i dobrodislica novim curama 
    Maknula sam se sa FB-a od Marta, Aprila  jer mi nije odgovarala ta energija, dzaba i unfollow i block. Stvaralo mi depresiju,al vi ste mi extra, tako se svaki put nasmijem, nekad pokusam da prevedem MM na engleski al izgubi se smisao u MOM prevodu 🙃
    Rastuzio me Nikitin nokat, OPET... Strasno.
    A za Bozmu imam tako dobar osecaj ovaj put, ne znam da objasnim al, doooooobar 🤞🤞🤞🤞🤞🚼🧿🎯.... Samo da se reši više 🚾-a
    Puno screenshot-ova napravih danas, korisne info 
    Kad se pojavim kod dr. u Ponedeljak, iznesem mu svoje predloge.... bojim se i da zamislim njegovu facu... poslace me kod vas ovde da mi vi odradite sledeci  ICS 🤣🤣 
    Sorry na poduzem postu, al eto doslo mi 
    Madjijam za čitav forum 🧞‍♀️🧝🧙‍♀️🧚‍♀️ soon to be🤰 🤱

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    21. Studeni 2020. 22:39

NadimakMTB

Ruska1986

manemoj

Lana3

Ruska1986

Lana3

Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!

Meni isto nista nije pomoglo! Inace sam isla po 6 puta dnevno, a sad me ulovi pa po tri dana ne mogu ic! Al da, jogurt probaj

Jesam, vise vrsta jogurta i nista i dalje

Donat mg? Nisam trudnica ali meni to pomogne 🤷

Mene zacepi 🙆‍♀️ meni je jogurt znao pomoc, al ga se sad ne usudim pit zbog zgaravice jer mi ju bas pogorsava… Ma joj, svaki dan nest novo 😂😂 ali bitno da sve napreduje kako treba… I cini mi se da sam zadnjih par dana osjecam bebaca 🤗 smjesan neki osjecaj 😊🤗

Ahhhhh
    Pa da, ti bi ga sad polako mogla početi osjećati
    Čitam da je na početku osjećaj kao mali leptirići… I da je prefora kad beba štuca

Leptiric, ribica ili(meni osobno)kao da pucketa nekakav baloncic 🤗 tesko je malo razaznat jer ti se cini da su crijeva, ali bas se osjeti da nisu.. Kazem, bas neki poseban osjecaj! S obzirom na super uspjesnost naseg foruma, ocekujem ubrzo puuuuuno baloncica u busicama 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:40

Jeremija, ili normabel ili drmnemo rakijicu. 

Tanja79, super je da se spremaš na sljedeći, dobitni pokušaj.  Meni je došlo vrijeme kad mogu promijeniti svoj nick, pa se razmišljam u što da ga promijenim. 

💔💔💔

Ruska1986
    21. Studeni 2020. 22:41

Tanja79

Veče cure
    Bogami sam procitala sad sve od juce i od danas, kao roman. Vrh svega mi je bila svekrova donacija sperme… 👀😳
    Dobila sam ideju i da promenim nick, za sledeci dobotni transfer, izgleda da to pali. Samo cu da dodam jos jednu devetku 😉.
    Maknula sam se sa FB-a od Marta, Aprila jer mi nije odgovarala ta energija, dzaba i unfollow i block. Stvaralo mi depresiju,al vi ste mi extra, tako se svaki put nasmijem, nekad pokusam da prevedem MM na engleski al izgubi se smisao u MOM prevodu 🙃
    Rastuzio me Nikitin nokat, OPET… Strasno.
    A za Bozmu imam tako dobar osecaj ovaj put, ne znam da objasnim al, doooooobar 🤞🤞🤞🤞🤞🚼🧿🎯…. Samo da se reši više 🚾-a
    Kad se pojavim kod dr. u Ponedeljak, iznesem mu svoje predloge…. bojim se i da zamislim njegovu facu… poslace me kod vas ovde da mi vi odradite sledeci ICS 🤣🤣

Uopce ne znam zast idea doktoru.. Mi ti ovdje odma mozemo napravit terapiju, a curke toliko tog znaju da mogu i aspiraciju i transfer odma 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:43

Ruska1986

Tanja79

Veče cure
    Maknula sam se sa FB-a od Marta, Aprila jer mi nije odgovarala ta energija, dzaba i unfollow i block. Stvaralo mi depresiju,al vi ste mi extra, tako se svaki put nasmijem, nekad pokusam da prevedem MM na engleski al izgubi se smisao u MOM prevodu 🙃
    A za Bozmu imam tako dobar osecaj ovaj put, ne znam da objasnim al, doooooobar 🤞🤞🤞🤞🤞🚼🧿🎯…. Samo da se reši više 🚾-a
    Kad se pojavim kod dr. u Ponedeljak, iznesem mu svoje predloge…. bojim se i da zamislim njegovu facu… poslace me kod vas ovde da mi vi odradite sledeci ICS 🤣🤣

Uopce ne znam zast idea doktoru.. Mi ti ovdje odma mozemo napravit terapiju, a curke toliko tog znaju da mogu i aspiraciju i transfer odma 😂😂😂

Tako je. Da je meni test na koronu bio pozitivan, bila bih se ja oplodila sama doma u kuhinji 

💔💔💔

Ruska1986
    21. Studeni 2020. 22:46

NadimakMTB

Ruska1986

Tanja79

Veče cure

Tako je. Da je meni test na koronu bio pozitivan, bila bih se ja oplodila sama doma u kuhinji

😂😂😂 uopce ne sumnjam 😂😂 Vjerovatno bi odma blizanci bili 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:47

Ruska1986

NadimakMTB

Ruska1986

Tanja79

Veče cure

😂😂😂 uopce ne sumnjam 😂😂 Vjerovatno bi odma blizanci bili 🤭

A ne, ne, smućkala bi i vratila jedno, ostale bih stavila u škrinju 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.