Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
MTB da,definitivno, mi smo stvarno nazadni,mada evo , ocito neke klinike i nisu,kad netko daje netko ne…bas cudno ..
Pogledat cu baš malo ta videa.
Bozma, kako si mi ti, jel stiga nalaz vcrs, mozda ce sutra,ako i ne bude do pon svejedno ides na aspiraciju,sestre onda zovu same higjenski i procita im se tvoj nalaz telefonski tako da nemas straha, tebi je bitno da si testirana
Zato sam ja bila sretna kad su meni dali injekcije. I još su mi ih oni besplatno davali jer nemam nikog medicinske struke, a bolje se primaju ako se zabije u mišić.
💔💔💔
Nikitta, da, svaki padanje imuniteta je njima kao tulum. Ali, eto, ona je uspjela.
Dada31, testiraj se na koronu. Ako je nemaš, odi u postupak.
Lucija007, *.Women_name.*, vi mene namjerno ne čitate ili?Pa lijepo sam vam objasnila to za bete.
Niksa, dobro nam došla, i još prije otišla, trudna. Pročitaj prve dvije stranice topica i napiši nam nešto o sebi (ako ti je to OK). Možeš i srediti potpis da te lakše pratimo.
Sara, samo ti upadaj, možeš i ostati visiti s namaNikitta nema taj nokat tako da ne može tvoj recept.
Hvala puno…evo uredila potpis🙂
Ugl moji nalazi super svi Amh 2012 je bio 29,a prije dva tjedna 29 i svi drugi hormoni ok…muz ima astheno…prvi puta sam bila u hiperstimulaciji i iskreno sad me strah da cu opet iako me gin uvjerava da mi necu da sam prvi puta dobila neku pojacanu dozu (sto god to značilo)…
Ugl sretno nam svima❤️
Vidim da si 2014 imala tu hiperstimulaciju. Jesi li onda i ostvarila trudnoću ili? Vidim da si imala hrpu oplođenih stanica, nisu bile smrznute?
Ono što ti je doktorica rekla je da su ti dali preveliku dozu hormona za tvoje tijelo, sad neće pa vjerojatno nećeš otići u hiper. Postoje i neki trikovi koje će ti cure ovdje preporučiti (znam da piju isosport i takve stvari), ali ja se u to ne razumijem.
Nije bilo trudnoće 😔...bile su smrznute blaste i imala sam 3 FET-a ali nista...nadam se da tako nece biti ovaj put...hvala od srca
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Ja ooooo, nema me 2 dana i skoro 100 stranica ste natukle 🙈 trebam godisnji odmor da procitam zaostatke.. Ali imam jedno pitanjce, kako trudnice rijesavate problem zatvora ako ga imate? Ne pomaze ni zaslađena kamilica, jogurt, suhe sljive. Probala i dalje nista!
Ja i inače imam redovan problem sa zatvorom, ali otkad sam trudna srećom nemam (jer su mi grčevi dosta gadni, svaki put bi se prepala da mi kreće spontani).
Moj trik je da često doručkujem nešto sa puno chia sjemenki. Tokom dana jedem puno vlakana kroz puno voća i povrća, na tome mi se većinom bazira prehrana.
💔💔💔
Niksa, baš mi je žao. velika je pauza između pa sam se ponadala da si rodila i igrala se s bebom.
U svakom slučaju, dobra vijest je da je s tobom sve u redu, to je bitnije. Probleme sa muške strane se puuuno lakše zaobiđe/ riješi nego one sa ženske. Sad, u dobrom društvu, nema da ti ne uspije.
💔💔💔
Meni isto nista nije pomoglo! Inace sam isla po 6 puta dnevno, a sad me ulovi pa po tri dana ne mogu ic! Al da, jogurt probaj
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 kad si jucer spomenula chrona, sam malo procitala…ima smisla, pa sam odlucila par dana jest kao da ga imam pa cemo vidjet. Ono sta sestra kaze vecini ljudi to bude od stresa, ali imala sam i gorih razdoblja u zivotu pa mi nije nista bilo.
Ljutopile, i ja isto 🙈 rekla sam da ako slucajno puknu folikuli da cu zamolit da mi vrate spermu natrag pa cu se s njom sama inseminirat 🙈
Dada31, a da probas sa oblozima od rakije, inacw nemam iskustva s temperaturama i nisam vjerovala kad su mi govorili da probam, ali ona moja od 39 neki dan odmah nestala nakon prvog obloga
Hvala probat ću, dok još smijem da to nekako prebrodim, neću odustajati dok si nedam još 2,3 dana da vidim kakvo će mi stanje biti. Probat ću rakiju, jabučni ocat, pa ako šta pomogne 🥴🥴🙏
Malo mazi rakiju, malo pij 😊 Rakija sve lijeci! Moj muz si zna slozit caj sa djumbirom, al bas onaj zesci i natrpat meda i limuna i onda se dobro obuc po noci… Tu noc se preznoji i drugi dan super! Ja sam vise za ovo rjesavanje sa rakijom 🤭🤭
Nemogu ju popiti ni pod razno. Nikada nisam mogla, na samu pomisao rakije meni se povraća. Mislim da ću si napuniti kadu s rakijom i leći unutra hahaha. Ili oblozi budu sasvim dosta. Pijem gripostat od sinoć ali još valjda nema učinak. Kod mene sve naopako, ja po noći nemam temperaturu, a po danu imam 🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Da ti nije od ih pilula. Poznato je da hormoni utječu na temperaturu tijela.
A piše da su moguće nuspojave blaga temperatura, ali ja više mislim da me propuh opleo jer znam da sam bila na velikom propuhu jer sam na poslu prala prozore a vani vjetar baš jako puhao… Samo se nadam da će brzo proći. Još sutra pijem pilule pa ako prestane onda je sigurno od toga. Ne prelazi 37.5 zasad hvala Bogu, ali da ne ureknem 🙏❤️
Probaj onda ovo sa djumbirom, medom i limunom… Skodit ne moze! Kad vec rakiju ne volis… 😊
Jel da naribam đumbir pa ga iscijedim u čaj ili ga potopim samo unutra kao u kompot 😁 Ne volim ga ali ga u kombinaciji s nečim mogu nekako, bome je jak 😁 🙄
Ja ga narezem na kockice i onda stavim u vodu i tako se kuha.. I onda dodam limun i med
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Niksa, baš mi je žao. velika je pauza između pa sam se ponadala da si rodila i igrala se s bebom.
U svakom slučaju, dobra vijest je da je s tobom sve u redu, to je bitnije. Probleme sa muške strane se puuuno lakše zaobiđe/ riješi nego one sa ženske. Sad, u dobrom društvu, nema da ti ne uspijea
A da...velika je pauza jer mi je stvarno bilo lose nakon hiper ..nakon toga sam promijenila gin koja me duugo ohrabrivala da krenem opet i eto me..
Veselim se ovom dobrom društvu...hvaaalaaa❤️
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Prije sam sumnjala, sad sam sigurna.
MM me vara! Nema drugog objašnjenja.
Jutros je otišao na plac, nakupovao svašta. Skuhao divni ručak, oprao suđe.
Tokom dana ide po nekoj svojoj nevidljivoj ToDo listi - mijenjao neke cijevi, oprao prozore, oprao zavjese, kupio i složio neki namještaj, bio u nekoliko dućana kupiti stvari za stan koje nam trebaju, sad radi generalku u kuhinji - sve vadi vani, preslaguje, baca viškove…
Nešto opako ne valja. Umorila sam se gledajući ga, pa sam zatvorila vrata prostorije u kojoj se izležavam i odmaram
Hahahahah tako je i mene moj do bete.. sad me više ne vara 😂😂😂😂 morala i ručak sama skuhati i pospremiti poslije 😅
Jedva čekam opet čekanje testa da me "vara" 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB da,definitivno, mi smo stvarno nazadni,mada evo , ocito neke klinike i nisu,kad netko daje netko ne…bas cudno ..
Pogledat cu baš malo ta videa.
Bozma, kako si mi ti, jel stiga nalaz vcrs, mozda ce sutra,ako i ne bude do pon svejedno ides na aspiraciju,sestre onda zovu same higjenski i procita im se tvoj nalaz telefonski tako da nemas straha, tebi je bitno da si testirana
E super mi je ovo znat. Da ih mogu nazvat. Odmah sam malo mirnija. Jutros je bas bilo punooo ljudi, prosla sam u 12 opet autom jer sam se sjetila da bi mogla i tsh napravit, jer je zadnji put bio granican i jos je bio red do Lidla. I bas svi su trazili na mail, cak i bakice. Sestre su komentirale da danas svi traze na mail i da ne zanju hoce li stic nam svima poslat.
Aj ovaj put mi je i TSH dobar....nadam se da cu i ja kao i ti napravit bar neki pomak sa svim ovim suplemenitima sta pijem pa da bar budu malo bolje stanice
Sortiraj odgovore
Najstariji