Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    19. Studeni 2020. 19:24

Jeremija (sve mi čudno pisat to 😂) daj stolicu na bakteriološku obradu. Inače kod nekih bakterijica u stolici probiotici mogu potaknuti proljev još više, odnosno više stolica jer se na taj način tijelo čisti i bore se dobre i zločeste bakterije

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

19. Studeni 2020. 19:28

Ruska1986

E, a da nije Chron? Jako slicne simptome je imala jedna moja poznanica.. Sto prije idi doktoru!!

sad išla googlat, ima smisla. Zvala doktora, opet sestra kaže to je stres, malo na dijetu, ako se nastavi da dođem izvadit krv i na neke daljne pretrage. Vidjet ću hoće li mi ovaj probiotik pomoć, danas je malo bolje u odnosu na jučer, ali imam tako nekad te dane kad je malo bolje, pa sutradan opet gore. Kako su ga njoj otkrili?

Proljev, ful smrsavila… Nakon pregleda otkrili Chron. Ne znam kako i sta su radili jer nisam u kontaktu s njom..Ne zelim te ni plasit, ali zavrsila na operaciji i dio crijeva joj morali maknit… Zato sto prije idi negdje! Ako je i privatno i nemas love, pomazemo sve od reda! Uppce ne znam di bi ti rekla da ides … Mogu samo pitat drugu frendicu za postupak, da ju pita.. Nije problem! Ali meni su tvoji simptomi totalno slicni njenim.. i ne znam to sa probiotikom.. Mene to obicno tjera na wc, a ti vec ides i bez toga stalno 🤷‍♀️

googlala sam odmah chrona, pa sam sebi i večeru spremila sukladno tome, natjerala mužda da se vozi okolo i traži oradu pa je skuhala. Evo od jutros nisam jurišala na wc, nadam se da će tako ostat. Inače mi je dr.skroz ok, ma i sestra je, samo jako teško je se može natjerat da mi da doktora. Ali na kraju ispadne da mi ona bolje postavi dijagnozu nego on . Prošli put, prije 20-tak dana kad sam išla zbog ovoga i bila je još glavobolja, kaže ona ili crijevna viroza ili salmonela, a on da je korona. Sad je rekla: ma to vam je od stresa, iako vi mislite da niste pod stresom podsvijesno vas nešto opterećuje. Sad kad ispadne da je opet bila u pravu . Da mi je dala njega na telefon sutra bi već bila na kolonoskopiji

🌼TiKi🌼
    19. Studeni 2020. 19:35

Jeremija

Marinela, ja taman da ću napisat MTB da meni u veš mašini ostanu samo pseće dlake s naše odječe pa da možda to iskoristim MTB, jedna kolegica pričala kad je ona rodila, bila jako mlada, staro rodilište, njih puno u sobi i starija ženska koja je bila na pitaj boga koliko IVF-ova s njima i kroz prozor u susjednoj sobi vide djecu i kad ih sestre presvlače, okreću, prevću po rukama, njima to izgledalo kao da ih bacaju i kaže ta stara IVF mama: e da one znaju koliko je ono moje koštalo ne bi ga onako bacale

Hahaha, kraljica, tak cu i ja 🤣🤣🤣🤦‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    19. Studeni 2020. 19:57

🌺Dada31🌺

ericaa

Došli nalazi progesterona, 13,61 ug/L (1,83-23,9 ref. vr.) a prošli put bio je 20,5 (21DC). Mislim da je ˝problem˝ što mi je ovaj mjesec ovulacija uranila i bila 12 DC a vadila 22 DC progesteron. Ili se malo poremetiloKoliko je uopće njima prihvatljiv nalaz? Kad sutra dođem sa svojim spisima i popisom pitanja
    ericaa evo ti slika mojih nalaza, pa ako si možeš usporediti. Meni je doktor rekao da su nalazi super pa ako želiš čisto se malo vodi po njima je jedno što ćeš si neke stvari morati konvertirazi jer vidim da su nalazi često u različitim mjernim jedinicama 😊
    .
    https://ibb.co/mNWpPhD

Hvala ti 😍😍 sad cu uzet olovku i papir i usporedit,samo da nadem kako se to prerqcunava 🤣🤣 da skratim vrijeme veceras 😁

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 20:00

WNGG, držim ti fige da sutra čuješ srčeko. 
    Ja ću isto izvaditi betu u utorak prije UZVa, ionako trebam vaditi TSH pa sam znatiželjna vidjeti i to čudo. 

Samara, pametno!! 
    Podsjeti me, imate li smrzliće ili? Nikad ne znaš, možda braco i/ili seka dođu i sami od sebe 

Razumna, gonali su par stotina kuna jeftiniji u Ljekarni Filipović za gotovinu, broj nađeš na netu.

Jeremija, hahahahha, mi stvarno nismo škrtarile na djeci. 
    Iako, ja odavno mužu govorim da smo mogli uštediti. Samo ja nabacim one-night-stand sa nekim odvratnim tipom kojeg ne bih ni metlom inače dotakna - šansa za trudnoću je stopostotna!

Lucija007, hahahaha, umirem  Naše, srećom, nije bančino... još. Do poroda, tko zna šta će biti 

Marinela87, možda se varam, ali ja nekako vjerujem da su meni ta terapija za štitnjaču i one injekcije progesterona možda bila ona jedna dlakica koja je prevagnula da priča uspije.

💔💔💔

19. Studeni 2020. 20:09

MTB, bas cu sutra izvadit TSH nakon uzv. I na nalazu iz 3.mj.je bio 2.7, od tada nisam vadila ali sam imala evo sad 4 stimulacije. I sestra danas kad sam zvala kaze moze to bit i od stitnjace. A i na onim mojim konzultacijama sa klinikama vani se puno spominjao tsh i obavezno ga traze da se vadi pred embriotrasnfer

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇 
    Nasmijale ste me pošteno ❤

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nadalica

curly29

Nadalica kupila sam prosle sedmice profertil za 3mj za oboje, kad ne pado u nesvijest od cijene :)
    Ali hvala ti! ♥️
    Citala sam za ovog u Welsu ali mi nemamo austrijsko drzavljanstvo, kod njega pise da Fond podrzava austrijske drzavljane dok u zakonu Austrije za IVF Fond stojimo i mi sa Aufenthaltstitel, mi nismo cak ni EU. I na spermiogramu pise ispunjeni uslovi za IVF Fond. Jos sad kad ni na to nemamo pravo, tih 70% 👍🏼
    Znaci sve sad sami placamo i sve cuvamo, osim profertila taj sam racun vec bacila a i msm da ne pripada u ovo sve.
    Ajme ali me mami sto prica nas, ne znam jesi ti citav zivot ovdje ili.. ali realno njemacki koji ja ucim i ovaj koji oni pricaju su dva svijeta 🤦🏼‍♀️
    A jesi prvo bila na Kepleru?
    Moracu sa muzem o ovom popricati.. Nemas pojma koliko mi znaci sve sto si mi napisala. 🙏🏼

Ja napisala roman i slucajno izbrisem 😭 od profertila imam 3 ili 4 table ako zatreba javi. Ja mislim da imam negdje njegov privatni broj pa ga nazovi popricaj s njim on ce ti najbolje znati reci sta trebas od nalaza i koliko to sve kosta, nama je par puta znao da ne naplati uzv, trudi se covjek max, on nas licno vodio kroz postupak i iako nam drugi nikad nisu davali nadu da cemo imati zajednicke djece i predlagali donaciju, on nije nikada odustao, svaka mu cast, znala sam ga iz Bosne zvati ako mi zatreba, javi se uvijek u bilo koje doba dana ❤️ nas spermiogram je bio puno puno losiji od vaseg, u ejakulatu nisi nasli niti jedan jedini spermic pa smo radili tese ali eto uspjelo je, ne sumnjam da ce te i vi uspjeti.. mm je austrijanac, ja sam rodjena u Bosni 😀 da obavezno cuvaj racune, ne taj racun od profertila ne mozes priloziti 🤗

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 20:17

Jeremija

MTB, bas cu sutra izvadit TSH nakon uzv. I na nalazu iz 3.mj.je bio 2.7, od tada nisam vadila ali sam imala evo sad 4 stimulacije. I sestra danas kad sam zvala kaze moze to bit i od stitnjace. A i na onim mojim konzultacijama sa klinikama vani se puno spominjao tsh i obavezno ga traze da se vadi pred embriotrasnfer

Ja sam dosta paranoična bila oko njega i zato sam ga i vadila. Naime, prijateljica starija od mene je prirodno zatrudnila nakon dosta truda čim je smanjila TSH. Pri čemu joj je TSH bio normalan, ali previsok za trudnoću.
    Ona živi u Britaniji, muž i ona su već bili očajni (nismo dovoljno bliski da je pitam je li joj MPO opcija), i onda joj je ginekologica tamo rekla da treba štitnjaču provjeriti.
    Da, čini mi se da stranci baš puno polažu na to.
    Baš kao i ove injekcije progesterona, mislim da je peyton nalijepila youtube link doktora koji objašnjava sve o MPO. I on kaže da su odustali od toga da daju samo utriće ženama jer je uspjeh puno veći kad se uz to da ili booster ili injekcije. A naši, naravno, kao i uvijek, još u srednjem vijeku.

💔💔💔

19. Studeni 2020. 20:17

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
    Nasmijale ste me pošteno ❤

Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde....eee....mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.