Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amaranta
    19. Studeni 2020. 16:50

Jeremija

Tanja79

Bozma

Tanja79, ista stvar, pivo koje sam uvijek mogla i popila bi čašu nakon večere ne mogu više ni primirisat.Pijem čaj od đumbira i kamilice. Šta piješ od suplemenata? Dobro kažeš, i ovi moji suplementi očito dižu iz mrtvih. 20 dana proljeva i 3 dana povraćanja, smršavila, izgledam kao sušeni bakalar, izvadim krvnu sliku a ono sve odlično, feritin i vitamin d iznad svih granica

Evo, brze mi bilo slikati. To je to otprilike, s tim što ujutro prije svega popijem Controloc da lakse ovo sve sedne na stomak. I taj proljev i glavobolja i dobijem jos i urinarni priblem, onaj bol kad piskiš. Tako da i antibiotik sad plus panadol za glavu. Znaci subjektivni osecaj je - BABA i to kljakava
    A mislila sam, ok, sad nema terapije hormona, do sledece stimulacije blud i razvrat 🤣, a ja nisam ni za……..
    Sta ti pijes, dal mozda izvadis sadrzaj iz kapsule pa stavis u sok npr.? Ja od danas probam tako
    https://ibb.co/ZH3jR81

https://ibb.co/Sr3MqNY
    Jos je bila i maticna, nju sam prestala sad pred postupak. Ako sad stanice ne budu valjale, k vragu sve, idem trazit grobno mjesto, a ne kliniku za novi postupak 🙈

Jeremija, ajme umirem 😂😂😂
    Kako bi tvoj imenjak rekao, svakakvih šarenih tabletica 😍
    Izbaci magnezij, možda si se predozirala, od njega može biti proljev

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 16:51

Marinela87

Lucylou mislim da si me pobrkala s manemoj😀 ona mislim ima smrzlica, ja nažalost nemam 🙄 al dobro, svjedno će mi bit lakše ići drugi put jer sad znam sta me točno čeka i da nije onako strašno kako sam zamisljala (bar fizički, haha). A i imam motivaciju pit dodatke i zdravo jest 😀
    Ovo sta ste rekle ti i MTB za odtuguj me sad zamislilo, ja se nekako silim da se osjecam ok, a to je zapravo skroz krivo. Lijepo cu si ja probat dat koji dan da budem razočarana a ne gutat u sebi. I okitit stan☝️

Ma nije ni pravo ni krivo. Kao što ne treba gutati ako osjećaš nešto, ne treba se ni maltretirati ako ne osjećaš ništa. Sve je to prirodno. Važno je samo da ne preskočiš neki korak koji ti je možda važan i da si ne pretvoriš sve ovo u veću muku nego što je potrebno.
    Ja sam isto imala plan što ću ako bude negativan test i bila sam već nabrijana na dodatke prehrani, strategije, .... Za prvi put me bilo jako strah, onda sam shvatila da to nije gadno kao što sam zamišljala i bila sam optimističnija oko drugog.
    Naravno da sam sretna da je na kraju pozitivno, nećemo se lagati. Ali vjerujem da mi ne bi trebalo dugo da krenem dalje. Samo je bitno da nađeš točno svoju mjeru 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 16:52

Marinela87

Cure čestitam na betama!!!
    Ja se do kraja nadala da je svih 5 testova bi lažno negativno al nažalost nije 😭😭
    Al dobro, pripremili su me na negativan nalaz koji je maloprije stigao!! Nema veze, sutra zovem bolnicu i dogovaram se za drugu priliku a do tad cu radit sve da poboljšam jajca! Cure jel normalno osjecat se malo ko pokisli drekec?

Marinela87
    Oprosti što upadam, ali kakav stupanj hipotireoze imaš? Znam jednu curu koja je imala puno puno puno problema sa štitnjačom, nekoliko puta testić pokazao pozitivno, i za par je dana prokrvarila, dok nije otišla specijalistu, uvela strogu prehranu, terapija je bila baš jaka, ali na kraju je uspjela jer je dovela bolest u neku fazu mirovanja.... Neznam dali je išla na MPO, nebi ona to ni rekla da je, ali hoću ti reći da joj je rečeno da dokle god to ne ustabili da će jako teško iznijeti trudnoću do kraja 🙄 ali je uspjela 😊

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 16:54

Jeremija

MTB, obožavala sam tu seriju sa škrticama jer od muža sestra sebe smatra škrticom pa bi mi gledali i davali joj ideje, ono lazanje dobro omotaj i ispeci u perilici za suđe, dok se pere suđe, jer je ista temperatura kao i u pećnici, da ne pališ oboje , ili lik koji je obložio auto i kuću u najlon da mu što manje gube na vrijednosti ali ta epizoda sa grobnicom mi je promakla. Ako sad ne zatrudnim, morat ću i ja peć lazanje u pericilici za suđe i krast po javnim wc-ima papir, ne zato jer sam škrta nego neću imat odakle više sve ovo plaćat . Sad kad promislim, možda ne bi bilo loše da odmah auto i stan obložim u najlonMarinela87, je, sve je normalno, ja obično krenem odmah kovat nove planove pa bude malo lakše, obično potrošim muževu plaću na iHerbu, možda bi bolje bilo da kao druge žene odem u neki trg. centar

Pa za sad, možeš početi tako da ćete ti i muž koristiti istu vodu za kupanje i četkicu za zube, suđe možete onda prati u istoj toj kadi, kečape i šećere možete krasti po restoranima, a zapakiranu hranu sa istekom roka trajanja vaditi iz kontejnera kraj dućana.
    Bila je čak i ona jedna trudnica koja je vitamine & prenatalne tablete uzimala iz kontejnera kraj drogerije jer nije problem ako su im malo istekli rokovi trajanja, a oni su dosta skupi... 

💔💔💔

Amaranta
    19. Studeni 2020. 17:05

vickivale čestitam, bit će to ok, jako je rano😊
    Teja1408, čestitam od srca 🤗
    Marinela87, žao mi je 😔

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

19. Studeni 2020. 17:11

MTB, vidim nisi ni ti propuštala seriju. Evo bliži se Božić, bor ću okititi sa vatom koja mi ostane od skidanja sminke. Sreća smršavila sam pa mi bar neće bit potreba ić u trgovine sportskom opremom vozit sobni bicikl

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Studeni 2020. 17:12

Jeremija 🔝🔝🔝
    Citala sam da Magnezijum oksid izaziva čestu i retku stolicu, i mama moja je imala taj problem sa tim Magn., sad uzima citrat i vise nema problem.
    Ova sto ti uzimas, a i ja, ne bi trebao da izaziva proljev al probaj da ga ne uzimas par dana. I ja ga 2 dana ne uzimam pa videću.... 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

19. Studeni 2020. 17:12

Nikitta

Jeremija 🤣 daj, kaj sam onda ja ako si ti Jeremija?! Slažem se s Amarantom, vidi jesi li prećerala s određenim suplementima koji izazivaju proljev(magnezij, vitamin C, vit D)..

A probala sam ih sve izbacit na 10-tak dana

Samara
    19. Studeni 2020. 17:14

I tako stigao moj babywatcher i naravno da je rano i da jos ne mogu nist ulovit :/ ajme ko ce se strpit jos

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

19. Studeni 2020. 17:17

Samara

I tako stigao moj babywatcher i naravno da je rano i da jos ne mogu nist ulovit :/ ajme ko ce se strpit jos

Eh... Da.. Mislim da i pise na njemu do negdje 14 tjedna.. Ali spretne  zenske na YouTube ukucaj baby watcher su ga nasle i ranije.. 
    Ili ga najbolje odnesi kod nego na cuvanje jos bar 3 tjedna i reci da ti nipošto ne daju ranije ma koliko ga trazila 😂😂🙉🙉🙉. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.