Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:21

Jeremija

MTB, vidim nisi ni ti propuštala seriju. Evo bliži se Božić, bor ću okititi sa vatom koja mi ostane od skidanja sminke. Sreća smršavila sam pa mi bar neće bit potreba ić u trgovine sportskom opremom vozit sobni bicikl

Nadam se da vatu za skidanje šminke radiš od vunice koja se skuplja u perilici rublja? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:22

Samara

I tako stigao moj babywatcher i naravno da je rano i da jos ne mogu nist ulovit :/ ajme ko ce se strpit jos

Gdje si ga naručila? Koji? 
    Baš se veselim kupiti ga, vjerujem da neću prije 11., 12. tjedna 

💔💔💔

19. Studeni 2020. 17:24

NadimakMTB

Samara

I tako stigao moj babywatcher i naravno da je rano i da jos ne mogu nist ulovit :/ ajme ko ce se strpit jos

Massov baby watcher je super.. Ima jako dobre recenzije... Mislim da je cca 500kn.

• maja555
    19. Studeni 2020. 17:26

Nikitta dobila sam d vital ampule. Pijem 2 tjedno. Ima li ko iskustva? Osim toga sam dobila mosic (laktoferin). Jeli vam poznato? Iskustva? 

Citam vas veceras kad dodem doma. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:28

LUCIJA007

NadimakMTB

Samara

Massov baby watcher je super.. Ima jako dobre recenzije… Mislim da je cca 500kn.

Super, hvala ti. Mah, koliko sam para do sad spržila na ovo dijete, tih 500kn mi je ništa.
    Ima da mi plaća skupi i luksuzni starački dom 

💔💔💔

19. Studeni 2020. 17:29

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

Samara

Massov baby watcher je super.. Ima jako dobre recenzije… Mislim da je cca 500kn.

Super, hvala ti. Mah, koliko sam para do sad spržila na ovo dijete, tih 500kn mi je ništa.
    Ima da mi plaća skupi i luksuzni starački dom

Znam znam🙉🙉🙉🙉😂😂😂
    Mi cemo zivjeti na Maldivima cim djeca nadju posao! 😂😂😂

Marinela87
    19. Studeni 2020. 17:40

Joj, hvala vam cure. Kolko znači rec nekom ko točno zna o čemu pričaš!!
    Jeremija ja sam bila i u areni, i na iherbu već ono neki dan, a i ja i muž smo u poslovima onemogućenim zbog korone, samo ono od drzave dobivamo, hahaha 😂 rekla sam mu da se moram utješit a sad opet razumno trošenje 😂 nije mogao odbit a vidim mu u očima samo se cifre okreću 😂 ukrast cu tvoju ideju o kicenju vatom 😂 mogu i dlake koje pas ispušta oblikovat u originalne kuglice😂😂😂
    Dada, dobro si me podsjetila, moram to isto pitat kad odem  na konzultacije oko budućnosti. Kad sam ušla u MPO, tsh mi je bio 4.02. Dobila euthyrox 25, spustila ga na 2.91. Onda mi je rekla mi je da pijem  jedan dan 25, a drugi dan 50. Mislim da mi se od toga još spustio, ali iduće kad sam vadila je bilo nakon stimulacije, na svoju ruku, i tad mi je bio 3.64 mislim, i negdje sam vidjela da je to možda od stimulacije se povisilo.i htjela je pitat na transferu sta misli o tome, ali zaboravila! i do sad sam to smetnula s uma dok ti nisi rekla! Zapisat cu si na papir da je pitam šta i kako, da vadim opet pa da vidimo jel se smanjio, treba li povećavat dozu.. Hvala!! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Marinela87
    19. Studeni 2020. 17:42

NadimakMTB

Jeremija

MTB, obožavala sam tu seriju sa škrticama jer od muža sestra sebe smatra škrticom pa bi mi gledali i davali joj ideje, ono lazanje dobro omotaj i ispeci u perilici za suđe, dok se pere suđe, jer je ista temperatura kao i u pećnici, da ne pališ oboje , ili lik koji je obložio auto i kuću u najlon da mu što manje gube na vrijednosti ali ta epizoda sa grobnicom mi je promakla. Ako sad ne zatrudnim, morat ću i ja peć lazanje u pericilici za suđe i krast po javnim wc-ima papir, ne zato jer sam škrta nego neću imat odakle više sve ovo plaćat . Sad kad promislim, možda ne bi bilo loše da odmah auto i stan obložim u najlonMarinela87, je, sve je normalno, ja obično krenem odmah kovat nove planove pa bude malo lakše, obično potrošim muževu plaću na iHerbu, možda bi bolje bilo da kao druge žene odem u neki trg. centar

Pa za sad, možeš početi tako da ćete ti i muž koristiti istu vodu za kupanje i četkicu za zube, suđe možete onda prati u istoj toj kadi, kečape i šećere možete krasti po restoranima, a zapakiranu hranu sa istekom roka trajanja vaditi iz kontejnera kraj dućana.
    Bila je čak i ona jedna trudnica koja je vitamine & prenatalne tablete uzimala iz kontejnera kraj drogerije jer nije problem ako su im malo istekli rokovi trajanja, a oni su dosta skupi…

Umirem😂😂😂😂😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 17:50

Marinela87

Joj, hvala vam cure. Kolko znači rec nekom ko točno zna o čemu pričaš!!
    Jeremija ja sam bila i u areni, i na iherbu već ono neki dan, a i ja i muž smo u poslovima onemogućenim zbog korone, samo ono od drzave dobivamo, hahaha 😂 rekla sam mu da se moram utješit a sad opet razumno trošenje 😂 nije mogao odbit a vidim mu u očima samo se cifre okreću 😂 ukrast cu tvoju ideju o kicenju vatom 😂 mogu i dlake koje pas ispušta oblikovat u originalne kuglice😂😂😂
    Dada, dobro si me podsjetila, moram to isto pitat kad odem na konzultacije oko budućnosti. Kad sam ušla u MPO, tsh mi je bio 4.02. Dobila euthyrox 25, spustila ga na 2.91. Onda mi je rekla mi je da pijem jedan dan 25, a drugi dan 50. Mislim da mi se od toga još spustio, ali iduće kad sam vadila je bilo nakon stimulacije, na svoju ruku, i tad mi je bio 3.64 mislim, i negdje sam vidjela da je to možda od stimulacije se povisilo.i htjela je pitat na transferu sta misli o tome, ali zaboravila! i do sad sam to smetnula s uma dok ti nisi rekla! Zapisat cu si na papir da je pitam šta i kako, da vadim opet pa da vidimo jel se smanjio, treba li povećavat dozu.. Hvala!!

Ma nema na čemu, ja sam se sjetila toga kada sam pročitala tvoj opis. Ona je prije trudnoće i čitavu trudnoću morala držati ispod 2. Jer čim je skoknuo otišla joj beba ☹️, nisu to bile velike trudnoće da se razumijemo, to su biili tjedni u  pitanju,gubitak je gubitak pa kakav god bio... ali svakako pitaj. Možda je do toga 🙄

endometrioza

Samara
    19. Studeni 2020. 17:51

Lucija, MTB da MAS sam uzela bas zbog recenzija. 
    Ma uzela sam rabljeni preko Marketplace-a u pola cijene posto sam taman bez posla ostala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.