Cure jesu nam se javile Ruška i LioraLiora s betama danas?
I uvijek hoću pitati ali zaboravim.. imali smo i jednu trudnicu s trojcekima koja se mislim više ne javlja? Jel zna netko nešto?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
Nasmijale ste me pošteno ❤
Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂
A mogla si iskoristiti i ovo piskaranje ovdje da od svake od nas uzmeš okrajke injekcija i uštediš na stimulaciji.
Ccccc, rastrošno naše.
Okrajke od stimulacije😂😂😂
Vjeruj kad jednu ampulu od 450 iu platis 1200kn a treba ti takvih 5-6 svaka KAP je bitna🙉🙉🙉🤢Baš sam se pitala šta stvarno netko ima okrajaka? Izgleda da sam ja tu stvarno naškrtija škrtica, sjećate se kad sam skužila da je sestri ostalo malo Brevactida u ampuli pa smontirala novu iglu, posisala to iz ampule i sama se ubola u guzicu, da ne propadne 🙉
Hahahaha
A nije to okrajak🤭😂 vec visak u ampuli.. A u svakoj ampuli ima cca 100 iu viska.. Ja kad sam se prvi put s penom pikala BESPLATNO (na vv) nije mi bilo jasno kak mi tak puno ostalo.. Onda nisam skupljala okrajke 😂vec sam bacala ampule, ko ga sisa jednom se zivi🤭😂😂..
Kad platis sam skuzis da ti to super dodje i ne treba se baciti 😂
Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
Nasmijale ste me pošteno ❤
Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂
A mogla si iskoristiti i ovo piskaranje ovdje da od svake od nas uzmeš okrajke injekcija i uštediš na stimulaciji.
Ccccc, rastrošno naše.
Okrajke od stimulacije😂😂😂
Vjeruj kad jednu ampulu od 450 iu platis 1200kn a treba ti takvih 5-6 svaka KAP je bitna🙉🙉🙉🤢
Koje bezobrazne brojke 🙈🙈🙈🙈🙈
Da je to bar sve.. Sad sam gledala.. 9500 samo lijekovi..
9500 takodjer stimulirani postupak, onda sam isla na fet jos 2500 i svaki ultrazvuk 200kn…
I za kraj kiretaza 5000kn🙉🙉🙉🙉
Ne moraš meni pričati, ja sam platila i sve preglede - hormone, spermiogram, … pa čak i utriće i terapiju za štitnjaču. Jedino što nisam platila i što sam išla preko uputnice su markeri jer nisam znala kod kojeg privatnika da idem
Već sam razmišljala da počnem prodavati tijelo za idući postupak. Plus, tko zna, možda bih po putu ostala trudna i prirodno. Baš se pitam, bi li muž to prihvatio kao donaciju spermatozoida, kao zaradu ili kao prevaru?
🤭😂😂😂
Mom ne bi bilo bitno… Dosli smo vec do te granice gdje je bitan upisnik ne utisnik kako on kaze😂😂😂😂
💔💔💔
I uvijek hoću pitati ali zaboravim.. imali smo i jednu trudnicu s trojcekima koja se mislim više ne javlja? Jel zna netko nešto?
Nisu. Napile se mineralne i slave, a na nas su zaboravile
Od majki trojki imamo Simba 1989 sa jednojajčanim trojčekima.
I bila se javila još jedna sa trojkama - dvije su bebe jednojajčane, druga je od drugog zametka, ali nju nisam pisala na listu i sad ne znam kako se zvala
💔💔💔
Didi 😅 ma i ja mislim Dada da imamo pravo, ali znaju biti konfuzni oko toga, recimo nemamo pravo na agencije za stanove ako nismo EU dok muz ne napuni 5g ovdje pa moramo do tad privatno i tako jos za par stvari pa aj znaj.. ali logicno je i meni kao sto Nadalica kaze ako imam ecard da je to to.. vidjecemo sve.. srecno tebi sutra na UZV, sutra je jel tako?
Da ne dodjem i ja do prodavanja tijela nadam se subvencijama 😊
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Didi 😅 ma i jamislim Dadada imamo pravo, ali znaju biti konfuzni oko toga, recimo nemamo pravo na agencije za stanove ako nismo EU dok muz ne napuni 5g ovdje pa moramo do tad privatno i tako jos za par stvari pa aj znaj.. ali logicno je i meni kao sto Nadalica kaze ako imam ecard da je to to.. vidjecemo sve.. srecno tebi sutra na UZV, sutra je jel tako?
Da ne dodjem i ja do prodavanja tijela nadam se subvencijama 😊
Hvala 🙏❤️
Sutra da, nulti UZV, da vidi dali je sve u redu, da mi napiše terapiju i odredi kada krećemo sa stimulacijom. 😁😁
Ujutro uz ogromnu šalicu kave još jednom prelazim pitanja. Uvijek nešto imam za pitati 🙈🙈
Jedva čekam da se pomaknem korak dalje 🤩🤩
.
A nešto me grlo škakljucka, samo da me ne uhvati ništa, e onda sam jebala ježa 🥴 šopam se čajem, limunom i medom, valjda bude ok 👌🏼 🤞🏼🙏
endometrioza
Mene stvarno brine kako je Piky 🙄
Dali se koja od vas poznaje s njom privatno preko fb? Ili cure koje su pisale da su u fb grupi, zna li se što? Ja se nadam da je dobro, nekako ju nemogu izbaciti iz glave već 2 dana. 🙏❤️
Evo me cure... Stanje isto... Bila sam još kod dva ginekologa svi kažu da je bolje za mene da se prirodno očistim, takk da čekam... Uglavnom danas sam vadila krv crp i zgrušavanje sve je super pa valjda nema brige, lažu da je premalo da bi se išta dogodilo, a i ušće maternice se počelo otvarati i gv je skroz na izlazu. Hvala vam što ste zabrinute za mene ali trebalo mj je dva tri dana da se malo saberem I utješim sve oko sebe 🤦♀️🤦♀️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Nisu. Napile se mineralne i slave, a na nas su zaboravile
Od majki trojki imamo Simba 1989 sa jednojajčanim trojčekima.
I bila se javila još jedna sa trojkama - dvije su bebe jednojajčane, druga je od drugog zametka, ali nju nisam pisala na listu i sad ne znam kako se zvala
Ja mislim da je bilo mommytobe ili wannabemom ili tako nesto, pa smo joj rekle da promijeni u mommyof3, nesto u tom stilu je bilo, ne sjecam se, kratko se javljala, samo u 2-3 navrata prije nego je Simba saznala za svoje trojke😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dali se koja od vas poznaje s njom privatno preko fb? Ili cure koje su pisale da su u fb grupi, zna li se što? Ja se nadam da je dobro, nekako ju nemogu izbaciti iz glave već 2 dana. 🙏❤️
Evo me cure… Stanje isto… Bila sam još kod dva ginekologa svi kažu da je bolje za mene da se prirodno očistim, takk da čekam… Uglavnom danas sam vadila krv crp i zgrušavanje sve je super pa valjda nema brige, lažu da je premalo da bi se išta dogodilo, a i ušće maternice se počelo otvarati i gv je skroz na izlazu. Hvala vam što ste zabrinute za mene ali trebalo mj je dva tri dana da se malo saberem I utješim sve oko sebe 🤦♀️🤦♀️
Zao mi je sto agonija jos traje i sto uz sve jos moras tjesiti i ljude oko sebe😔 saljem ti zagrljaje💗
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Evo me cure… Stanje isto… Bila sam još kod dva ginekologa svi kažu da je bolje za mene da se prirodno očistim, takk da čekam… Uglavnom danas sam vadila krv crp i zgrušavanje sve je super pa valjda nema brige, lažu da je premalo da bi se išta dogodilo, a i ušće maternice se počelo otvarati i gv je skroz na izlazu. Hvala vam što ste zabrinute za mene ali trebalo mj je dva tri dana da se malo saberem I utješim sve oko sebe 🤦♀️🤦♀️
Zao mi je sto agonija jos traje i sto uz sve jos moras tjesiti i ljude oko sebe😔 saljem ti zagrljaje💗
Aaaa hvala ❤️❤️❤️😘😘
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji