Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 20:20

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

Došli nalazi progesterona, 13,61 ug/L (1,83-23,9 ref. vr.) a prošli put bio je 20,5 (21DC). Mislim da je ˝problem˝ što mi je ovaj mjesec ovulacija uranila i bila 12 DC a vadila 22 DC progesteron. Ili se malo poremetiloKoliko je uopće njima prihvatljiv nalaz? Kad sutra dođem sa svojim spisima i popisom pitanja
    ericaa evo ti slika mojih nalaza, pa ako si možeš usporediti. Meni je doktor rekao da su nalazi super pa ako želiš čisto se malo vodi po njima je jedno što ćeš si neke stvari morati konvertirazi jer vidim da su nalazi često u različitim mjernim jedinicama 😊
    .
    https://ibb.co/mNWpPhD

Hvala ti 😍😍 sad cu uzet olovku i papir i usporedit,samo da nadem kako se to prerqcunava 🤣🤣 da skratim vrijeme veceras 😁

ericaa 

http://unitslab.com/node/155

Ja sam ovdje sve preračunavala, jer imaju za sve vrijednosti, makar je ovo Konverter za amh ali nema veze, računanje je na isti princip 😊😊

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 20:21

Jeremija

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
    Nasmijale ste me pošteno ❤

Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂

A mogla si iskoristiti i ovo piskaranje ovdje da od svake od nas uzmeš okrajke injekcija i uštediš na stimulaciji.
    Ccccc, rastrošno naše.

💔💔💔

Nina985
    19. Studeni 2020. 20:27

Razumna

Žene jel ima tko brojeve telefona od ljekarni gdje su gonali najisplativiji?

Meni su svi lijekovi koje sam uzimala najjeftiniji bili u gradskoj ljekarni Zagreb

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

ericaa
    19. Studeni 2020. 20:38

🌺Dada31🌺

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

Došli nalazi progesterona, 13,61 ug/L (1,83-23,9 ref. vr.) a prošli put bio je 20,5 (21DC). Mislim da je ˝problem˝ što mi je ovaj mjesec ovulacija uranila i bila 12 DC a vadila 22 DC progesteron. Ili se malo poremetiloKoliko je uopće njima prihvatljiv nalaz? Kad sutra dođem sa svojim spisima i popisom pitanja
    ericaa evo ti slika mojih nalaza, pa ako si možeš usporediti. Meni je doktor rekao da su nalazi super pa ako želiš čisto se malo vodi po njima je jedno što ćeš si neke stvari morati konvertirazi jer vidim da su nalazi često u različitim mjernim jedinicama 😊
    .
    https://ibb.co/mNWpPhD

Hvala ti 😍😍 sad cu uzet olovku i papir i usporedit,samo da nadem kako se to prerqcunava 🤣🤣 da skratim vrijeme veceras 😁
    ericaa

http://unitslab.com/node/155

Ja sam ovdje sve preračunavala, jer imaju za sve vrijednosti, makar je ovo Konverter za amh ali nema veze, računanje je na isti princip 😊😊

❤❤❤❤❤🥳🥳

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    19. Studeni 2020. 20:46

Jeremija

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
    Nasmijale ste me pošteno ❤

Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂

🤣🤣🤣🤣 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    19. Studeni 2020. 20:53

Dada u globalu,moji su hormoni visi,pogotovo LH I FSH,tvoji su oko 2,moji 7-8. Cak i testosteron i stitnjaca,sve je vise od tvog...je li i dalje dobro,to cemo saznati 😁Progesteron neznam koji dan si vadila,vjerojatno 3. -5. Dan ciklusa. Uglavnom,skromno mislim da su ti nalazi predobri 😍😍 javim sto mi je sutra receno 🤞🙏🙂 i ova stranica je super za preracunavanje,ima dolje opcija za masu toga,hvala! Bit ce korisna jako! 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 20:58

ericaa

Dada u globalu,moji su hormoni visi,pogotovo LH I FSH,tvoji su oko 2,moji 7-8. Cak i testosteron i stitnjaca,sve je vise od tvog…je li i dalje dobro,to cemo saznati 😁Progesteron neznam koji dan si vadila,vjerojatno 3. -5. Dan ciklusa. Uglavnom,skromno mislim da su ti nalazi predobri 😍😍 javim sto mi je sutra receno 🤞🙏🙂 i ova stranica je super za preracunavanje,ima dolje opcija za masu toga,hvala! Bit ce korisna jako!

Nema na čemu ❤️
    Sve se to terapijom može uštimati, na nalazu ti negdje moraju pisati referentne vrijednosti, ako nema piše ti i to na mom 😂😂
    Sretno sutra i obavezno javi što si obavila. 
    I ja idem na svoj nulti uzv i to rano ujutro. 🤞🏼🤞🏼🤩

endometrioza

Samara
    19. Studeni 2020. 20:59

MTB imamo 2 🐧🐧. Taman braco i seka 😍

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

sunshine25
    19. Studeni 2020. 21:00

S obzirom da sam na listi, a i jako sam optimistična, javljam da sam jučer imala fet jedne divne blastice u izlijeganju 😁 beta 30.11., ali poznavajući mene, krećem s testiranjem u ponedjeljak 😂
    Ima li novosti od Blacky?

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

curly29
    19. Studeni 2020. 21:04

Nadalica ako mozes ostavi broj, sad ne znam kako moze se ista privatno uraditi na forumu, valjda to nije problem ali evo procitala sam i muzu sve sto si napisala, kaze svaka ti cast! 
    Ja cu ipak otici i na ovaj razgovor da vidim sta kazu ali voljela bih se i kod tvog doktora informisati. 
    Na ovaj razgovor idem i da se raspitam imamo li pravo na taj fond. 
    Znas sta me samo buni, kako da dobijem hormone kad me ginekolog poslao njima da mi rade hormone a oni rekli sve poslije razgovora, ja stvarno idem na taj razgovor samo sa spermiogramom. Ma nije ni bitno ajde jedno po jedno, hvala ti ♥️  
    Cestitam na ovim betama danas, mogu zamisliti srece uzivajte! 🥰

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.