Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 21:07

Mene stvarno brine kako je Piky 🙄
    Dali se koja od vas poznaje s njom privatno preko fb? Ili cure koje su pisale da su u fb grupi, zna li se što? Ja se nadam da je dobro, nekako ju nemogu izbaciti iz glave već 2 dana. 🙏❤️ 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 21:08

Samara, divno 

sunshine25, baš mi drago što si se javila. Baš se pitam zadnjih par dana što je sa svima ovima iz 11 mjeseca koji se ne javljaju. Držmo fige za blasticu 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🌺Dada31🌺

Mene stvarno brine kako je Piky 🙄
    Dali se koja od vas poznaje s njom privatno preko fb? Ili cure koje su pisale da su u fb grupi, zna li se što? Ja se nadam da je dobro, nekako ju nemogu izbaciti iz glave već 2 dana. 🙏❤️

I mene brine.  Nadam se da je završila priču i da se sad oporavlja. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

curly29

Nadalicaako mozes ostavi broj, sad ne znam kako moze se ista privatno uraditi na forumu, valjda to nije problem ali evo procitala sam i muzu sve sto si napisala, kaze svaka ti cast!
    Ja cu ipak otici i na ovaj razgovor da vidim sta kazu ali voljela bih se i kod tvog doktora informisati.
    Na ovaj razgovor idem i da se raspitam imamo li pravo na taj fond.
    Znas sta me samo buni, kako da dobijem hormone kad me ginekolog poslao njima da mi rade hormone a oni rekli sve poslije razgovora, ja stvarno idem na taj razgovor samo sa spermiogramom. Ma nije ni bitno ajde jedno po jedno, hvala ti ♥️
    Cestitam na ovim betama danas, mogu zamisliti srece uzivajte! 🥰

Jesi ti sigurna da ti osiguranje nebi dalo subvenciju ako si non-eu.? Nema mi to smisla. Jesi ih pitala? 😊 

endometrioza

19. Studeni 2020. 21:26

NadimakMTB

Jeremija

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇
    Nasmijale ste me pošteno ❤

Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂

A mogla si iskoristiti i ovo piskaranje ovdje da od svake od nas uzmeš okrajke injekcija i uštediš na stimulaciji.
    Ccccc, rastrošno naše.

Okrajke od stimulacije😂😂😂
    Vjeruj kad jednu ampulu od 450 iu platis 1200kn a treba ti takvih 5-6 svaka KAP je bitna🙉🙉🙉🤢

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Studeni 2020. 21:28

LUCIJA007

NadimakMTB

Jeremija

ericaa

Škrtice 😍😍😍😍😍😍 umireeeeem,ovo je predobro 🤣🤣🤣🤣mm i ja,budale,pricamo o stanu,sad kad vidim cijene MPO,ako ne uspije hzzo,bit ce dijete na kredit cini mi se,taman da auto istekne 😂😂 iovako sam škrbna i rubno škrtava,najvise za sebe,tako da,priviknut cu se brzo 😇

Mi smo mogli pola stambenog kredita otplatit za ovo sto smo privatno isli, a tek za ono sto jos mislimo taman cijeli stan, ali da smo lazanje pekli dok se sudje pere, kitili bor sa vatom koja ostane od skidanja sminke, gulili banane u ducanu da nam ih vazu bez kore, kećap, secer i wc papir uzimali iz kafica i restorana, kupali se oboje u istoj vodi pa jos kasnije robu oprali u tome, pustali vodu samo nakon velike nuzde….eee….mozda bi dijete bilo nase a ne bancino 😂😂

A mogla si iskoristiti i ovo piskaranje ovdje da od svake od nas uzmeš okrajke injekcija i uštediš na stimulaciji.
    Ccccc, rastrošno naše.

Vjeruj kad jednu ampulu od 450 iu platis 1200kn a treba ti takvih 5-6 svaka KAP je bitna🙉🙉🙉🤢

Koje bezobrazne brojke 🙈🙈🙈🙈🙈

endometrioza

Tuma
    19. Studeni 2020. 21:30

Ja sam prije postupka imala tsh 2,79 i ovi na VV i Radoncic su mi rekli da je to oke i da nema potrebe smanjivati... postupak je uspio pa sam s 5tt otisla provjerit privatno tsh i bio je 5,83.... iduci dan sam odmah dobila terapiju al je epidemiologica rekla da nije zabrinjavejuce jer nemam povisena antitijela i da samo svaka 4 tjedna provjeravam tsh... iduci put su mi jos povisili terapiju i sad za tjedan dana moram opet provjerit....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

19. Studeni 2020. 21:34

🌺Dada31🌺

LUCIJA007

NadimakMTB

Jeremija

ericaa

Ccccc, rastrošno naše.

Koje bezobrazne brojke 🙈🙈🙈🙈🙈

Da je to bar sve.. Sad sam gledala.. 9500 samo lijekovi.. 
    9500 takodjer stimulirani postupak, onda sam isla na fet jos 2500 i svaki ultrazvuk 200kn...
    I za kraj kiretaza 5000kn🙉🙉🙉🙉

Nadalica
    19. Studeni 2020. 21:36

curly29

Nadalicaako mozes ostavi broj, sad ne znam kako moze se ista privatno uraditi na forumu, valjda to nije problem ali evo procitala sam i muzu sve sto si napisala, kaze svaka ti cast!
    Ja cu ipak otici i na ovaj razgovor da vidim sta kazu ali voljela bih se i kod tvog doktora informisati.
    Na ovaj razgovor idem i da se raspitam imamo li pravo na taj fond.
    Znas sta me samo buni, kako da dobijem hormone kad me ginekolog poslao njima da mi rade hormone a oni rekli sve poslije razgovora, ja stvarno idem na taj razgovor samo sa spermiogramom. Ma nije ni bitno ajde jedno po jedno, hvala ti ♥️
    Cestitam na ovim betama danas, mogu zamisliti srece uzivajte! 🥰

Vi ako imate aufenthaltstitel, a samim tim i e-card gkk vam pokriva 70 %. Sad sam provjerila broj sam izbrisala ili ga nisam memorisala ali evo postavit cu ti rtu sliku sa njegovim info. https://ibb.co/x6FXNdC Mi smo zvali kliniku, rekli nam sta trebamo, otisli kod mog ginekologa, on izvadio krv, poslao za graz, nalaz stigao u roku par dana ja ga putem emaila proslijedila klinici. Preporucila bih ti da se narucis za papa test, traje 2 sedmice dok nalaz stigne, a trebat ce ti to, ovo ostalo ide brzo

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

19. Studeni 2020. 21:38

Nina985

Razumna

Žene jel ima tko brojeve telefona od ljekarni gdje su gonali najisplativiji?

Meni su svi lijekovi koje sam uzimala najjeftiniji bili u gradskoj ljekarni Zagreb

https://ibb.co/Bn1BZrG
    Sad gledam i meni pise gradska ljekarna a cure kod Lucingera su komentirale da je tu gonsl najskuplji🤷‍♀️.. Ja zbilja ne znam kako su dalje cijene... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.