Žene jel ima tko brojeve telefona od ljekarni gdje su gonali najisplativiji?
Ja ti samo mogu rec gdje je najskuplji.. U onoj ljekarnoj kod Lucingera 🙉😂😂..
Cula sam zene da komentiraju da je tamo najskuplji ali meni se iskreno nije dslo sad vozakati po zg jer se bas i ne snalazimo najbolje za cca 1000kn iako znam nije to mala svota no poznavajući muza to bi dali za neku kaznu 😂🙉🙉... On ne voli Zagreb 😂🙉i samo jedva ceka uvijek da prodjemo tablu Zagreb. Rekao je ako i kad dobijemo dijete da nece ici u Zagreb ni u zoloski vrt! 😂😂😂😂
Marinela, ja taman da ću napisat MTB da meni u veš mašini ostanu samo pseće dlake s naše odječe pa da možda to iskoristimMTB, jedna kolegica pričala kad je ona rodila, bila jako mlada, staro rodilište, njih puno u sobi i starija ženska koja je bila na pitaj boga koliko IVF-ova s njima i kroz prozor u susjednoj sobi vide djecu i kad ih sestre presvlače, okreću, prevću po rukama, njima to izgledalo kao da ih bacaju i kaže ta stara IVF mama: e da one znaju koliko je ono moje koštalo ne bi ga onako bacale
🙉🙉🙉🙉😂😂😂😂😂
Seta zena s djetetom i pita ju druga zena : joj kako vam je slatko dijete.. Odgovori ona na to: jos je bankina, za 5 godina ce bit moja🙉😂.
Znači 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ako upali ovo sljedeće bi još moglo biti naše, ali ako ne i moje će prvo biti bankino 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Marinela, ja taman da ću napisat MTB da meni u veš mašini ostanu samo pseće dlake s naše odječe pa da možda to iskoristimMTB, jedna kolegica pričala kad je ona rodila, bila jako mlada, staro rodilište, njih puno u sobi i starija ženska koja je bila na pitaj boga koliko IVF-ova s njima i kroz prozor u susjednoj sobi vide djecu i kad ih sestre presvlače, okreću, prevću po rukama, njima to izgledalo kao da ih bacaju i kaže ta stara IVF mama: e da one znaju koliko je ono moje koštalo ne bi ga onako bacale
🙉🙉🙉🙉😂😂😂😂😂
Seta zena s djetetom i pita ju druga zena : joj kako vam je slatko dijete.. Odgovori ona na to: jos je bankina, za 5 godina ce bit moja🙉😂.
*kaze joj druga zena
Sjecam se da je jedna moja mpo suborkinja jedan dan uzela telefon u ruke i redom zvala sve ljekarne u zg.. Dosta ig je da ako popust na gotovinsko plaćanje sto nije mala svota.. E sad.. Isplatije je no nesto sitno npr pakiranje od 900 iu nego od 300iu 450iu (te tri vrste pakiranja postoje) no stvar je u tom sto u svakoj ampuli ima bas dosta viska lijeka. Tako sam ja npr za zadnja 2 dana koristila 'ostatke', hocu reci da sam uzimala od 900 ne bi imala toliku kolicinu lijeka koji je ostao jer nisam uzimala po 900 iu vec 2 x450iu.
Sjecam se da je jedna moja mpo suborkinja jedan dan uzela telefon u ruke i redom zvala sve ljekarne u zg.. Dosta ig je da ako popust na gotovinsko plaćanje sto nije mala svota.. E sad.. Isplatije je no nesto sitno npr pakiranje od 900 iu nego od 300iu 450iu (te tri vrste pakiranja postoje) no stvar je u tom sto u svakoj ampuli ima bas dosta viska lijeka. Tako sam ja npr za zadnja 2 dana koristila 'ostatke', hocu reci da sam uzimala od 900 ne bi imala toliku kolicinu lijeka koji je ostao jer nisam uzimala po 900 iu vec 2 x450iu.
U svakoj ima cca 100 iu viska.. I u onoj od 900 i u onoj od 450. Onda za 2 po 450 imas 200iu 'gratis' (mos mislit gratis sve je to jako skupo noo🙄🙃)..
🙉🙉🙉🙉😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Oplakah, ali u suštini je crni humor 😁 , žalosna realnost sadašnjice.
endometrioza
Lucylou mislim da si me pobrkala s manemoj😀 ona mislim ima smrzlica, ja nažalost nemam 🙄 al dobro, svjedno će mi bit lakše ići drugi put jer sad znam sta me točno čeka i da nije onako strašno kako sam zamisljala (bar fizički, haha). A i imam motivaciju pit dodatke i zdravo jest 😀
Ovo sta ste rekle ti i MTB za odtuguj me sad zamislilo, ja se nekako silim da se osjecam ok, a to je zapravo skroz krivo. Lijepo cu si ja probat dat koji dan da budem razočarana a ne gutat u sebi. I okitit stan☝️
Ajme u pravu si, mislila sam na Marinelu a napisala tvoje ime. 🤦🏼♀️Ali eto, na kraju je dobro ako ce ti mon savjet biti od koristi. I slazem se, fizicki je ovo nista naspram psihe, ali i to se da izdrzati, samo mic po mic i hrabro naprijed. 💪🏻😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucija i Jeremija, oplakah, ovo s bebama je vrh! 😂😂😂😂
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Tanja79, ista stvar, pivo koje sam uvijek mogla i popila bi čašu nakon večere ne mogu više ni primirisat.Pijem čaj od đumbira i kamilice. Šta piješ od suplemenata? Dobro kažeš, i ovi moji suplementi očito dižu iz mrtvih. 20 dana proljeva i 3 dana povraćanja, smršavila, izgledam kao sušeni bakalar, izvadim krvnu sliku a ono sve odlično, feritin i vitamin d iznad svih granica
Evo, brze mi bilo slikati. To je to otprilike, s tim što ujutro prije svega popijem Controloc da lakse ovo sve sedne na stomak. I taj proljev i glavobolja i dobijem jos i urinarni priblem, onaj bol kad piskiš. Tako da i antibiotik sad plus panadol za glavu. Znaci subjektivni osecaj je - BABA i to kljakava
A mislila sam, ok, sad nema terapije hormona, do sledece stimulacije blud i razvrat 🤣, a ja nisam ni za……..
Sta ti pijes, dal mozda izvadis sadrzaj iz kapsule pa stavis u sok npr.? Ja od danas probam tako
https://ibb.co/ZH3jR81
https://ibb.co/Sr3MqNY
Jos je bila i maticna, nju sam prestala sad pred postupak. Ako sad stanice ne budu valjale, k vragu sve, idem trazit grobno mjesto, a ne kliniku za novi postupak 🙈
E, a da nije Chron? Jako slicne simptome je imala jedna moja poznanica.. Sto prije idi doktoru!!
sad išla googlat, ima smisla. Zvala doktora, opet sestra kaže to je stres, malo na dijetu, ako se nastavi da dođem izvadit krv i na neke daljne pretrage. Vidjet ću hoće li mi ovaj probiotik pomoć, danas je malo bolje u odnosu na jučer, ali imam tako nekad te dane kad je malo bolje, pa sutradan opet gore. Kako su ga njoj otkrili?
Proljev, ful smrsavila... Nakon pregleda otkrili Chron. Ne znam kako i sta su radili jer nisam u kontaktu s njom..Ne zelim te ni plasit, ali zavrsila na operaciji i dio crijeva joj morali maknit... Zato sto prije idi negdje! Ako je i privatno i nemas love, pomazemo sve od reda! Uppce ne znam di bi ti rekla da ides ... Mogu samo pitat drugu frendicu za postupak, da ju pita.. Nije problem! Ali meni su tvoji simptomi totalno slicni njenim.. i ne znam to sa probiotikom.. Mene to obicno tjera na wc, a ti vec ides i bez toga stalno 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Joj, hvala vam cure. Kolko znači rec nekom ko točno zna o čemu pričaš!!
Jeremija ja sam bila i u areni, i na iherbu već ono neki dan, a i ja i muž smo u poslovima onemogućenim zbog korone, samo ono od drzave dobivamo, hahaha 😂 rekla sam mu da se moram utješit a sad opet razumno trošenje 😂 nije mogao odbit a vidim mu u očima samo se cifre okreću 😂 ukrast cu tvoju ideju o kicenju vatom 😂 mogu i dlake koje pas ispušta oblikovat u originalne kuglice😂😂😂
Dada, dobro si me podsjetila, moram to isto pitat kad odem na konzultacije oko budućnosti. Kad sam ušla u MPO, tsh mi je bio 4.02. Dobila euthyrox 25, spustila ga na 2.91. Onda mi je rekla mi je da pijem jedan dan 25, a drugi dan 50. Mislim da mi se od toga još spustio, ali iduće kad sam vadila je bilo nakon stimulacije, na svoju ruku, i tad mi je bio 3.64 mislim, i negdje sam vidjela da je to možda od stimulacije se povisilo.i htjela je pitat na transferu sta misli o tome, ali zaboravila! i do sad sam to smetnula s uma dok ti nisi rekla! Zapisat cu si na papir da je pitam šta i kako, da vadim opet pa da vidimo jel se smanjio, treba li povećavat dozu.. Hvala!!
Po svemu što ja čujem, štitnjača je jako važna za dobru implantaciju i kasnije za trudnoću. Sad imaš par mjeseci da je reguliraš, treba biti ispod 2.
Ja sam je vadila odmah po transferu, vidjela da je od hormona narasla na 3.5 i odmah krenula piti terapiju. U tjedan dana je pao na 1.9, možda je i zato imlplantacija bila uspješna. Idući utorak je vadim opet i mislim je regulirati cijelo vrijeme.
Inače, nikad nisam imala problema sa štitnjačom.
Da, sjećam se da si mi to rekla.. I to je super da se tako brzo iz regulirala! Ja cijelo vrijeme pijem, tj već godinu dana, i nedavno mi je povećala dozu, pa sam računala vjerojatno je sve ok, al trebala sam to duplo provjerit. Ne kažem da je nužno to, al definitivno cu tome puno više pažnje posvetit dr put, tj pitat cu je sad sta misli, izvadit cu za mjesec dana, i onda prije postupka opet, i nakon transfera opet kao ti 😂
Da, ni meni nikad nije bila problem za ovaj svakodnevni zivot al eto, prije zatrudnjivanja i u trudnoći se treba na nju obratit paznju..
Evo, već sam bolje čim planiram daljnje akcije 😀😀
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji