Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:57

Samara

Lucija, MTB da MAS sam uzela bas zbog recenzija.
    Ma uzela sam rabljeni preko Marketplace-a u pola cijene posto sam taman bez posla ostala

Mah, ionako ti treba samo par mjeseci, nakon toga ćeš ga i ti prodati tako.
    Ne treba kupovati novi ako možeš naći rabljeni koji je funkcionalan. Nisu to ulošci (iako, uvjerena sam da bi Jeremija i ja našle način da iskoristimo i rabljene uloške )

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:59

Marinela87

Joj, hvala vam cure. Kolko znači rec nekom ko točno zna o čemu pričaš!!
    Jeremija ja sam bila i u areni, i na iherbu već ono neki dan, a i ja i muž smo u poslovima onemogućenim zbog korone, samo ono od drzave dobivamo, hahaha 😂 rekla sam mu da se moram utješit a sad opet razumno trošenje 😂 nije mogao odbit a vidim mu u očima samo se cifre okreću 😂 ukrast cu tvoju ideju o kicenju vatom 😂 mogu i dlake koje pas ispušta oblikovat u originalne kuglice😂😂😂
    Dada, dobro si me podsjetila, moram to isto pitat kad odem na konzultacije oko budućnosti. Kad sam ušla u MPO, tsh mi je bio 4.02. Dobila euthyrox 25, spustila ga na 2.91. Onda mi je rekla mi je da pijem jedan dan 25, a drugi dan 50. Mislim da mi se od toga još spustio, ali iduće kad sam vadila je bilo nakon stimulacije, na svoju ruku, i tad mi je bio 3.64 mislim, i negdje sam vidjela da je to možda od stimulacije se povisilo.i htjela je pitat na transferu sta misli o tome, ali zaboravila! i do sad sam to smetnula s uma dok ti nisi rekla! Zapisat cu si na papir da je pitam šta i kako, da vadim opet pa da vidimo jel se smanjio, treba li povećavat dozu.. Hvala!!

Po svemu što ja čujem, štitnjača je jako važna za dobru implantaciju i kasnije za trudnoću. Sad imaš par mjeseci da je reguliraš, treba biti ispod 2.
    Ja sam je vadila odmah po transferu, vidjela da je od hormona narasla na 3.5 i odmah krenula piti terapiju. U tjedan dana je pao na 1.9, možda je i zato imlplantacija bila uspješna. Idući utorak je vadim opet  i mislim je regulirati cijelo vrijeme.
    Inače, nikad nisam imala problema sa štitnjačom.

💔💔💔

manemoj
    19. Studeni 2020. 18:00

Vickivale i Teja  predobre vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼
    Jeremija 😂😂😂 odvalila sam na to. Iako ispada da je promjena nicka dobitna.. možda da i ja razmislim o tome 🤔
    I kakva je to serija o skrticama hahahhaha, jesam se nasmijala
    Marinela naravno da je ok biti tužan.. ja sam na trenutke skroz ok, na trenutke onako.. danas bila na nekom ručku i jela tartarski biftek i pila fino vino.. i kao uživam a u sebi bi bila najsretnija da ništa od toga ne smijem... Ali šta ćeš.. drugi put je naš, pazi šta ti kažem 😉
    Nego gdje mi je LioraLiora jel nije i njena beta danas? Za tu navijam najjače moguće jer smo trebale skupa slaviti ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nirvana2024
    19. Studeni 2020. 18:02

Čestitam svima na lijepim betama i testovima, a najviše našoj MTB 
    Ja se baš i ne javljam jer se posljednjih dana bavim mučninama, teško mi je čak i čitati, radi minimalno, a osjećam se kao da sam po cijele dane na nekom vrtuljku, a upravo sam se najela  Uglavnom sam u horizontali i maltretiram muža.
    I tak.. danas sam vadila betu jer to doktor traži za sutrašnji UZV, danas mi je 54896,78 IU/L  Jedva sam preživjela vožnju taksijem, samo sam molila Boga da nešto ne izleti iz mene.
    Javim se sutra slikicom s UZV-a, pozz svima i držim fige za sve 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Samara
    19. Studeni 2020. 18:03

Mislim da ga necu prodat vec ga cuvam za drugu trudnocu. Ipak se vracamo po bracu i seku 🐧🐧 :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Razumna
    19. Studeni 2020. 18:10

Žene jel ima tko brojeve telefona od ljekarni gdje su gonali najisplativiji?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

19. Studeni 2020. 18:16

Marinela, ja taman da ću napisat MTB da meni u veš mašini ostanu samo pseće dlake s naše odječe pa da možda to iskoristim
    MTB, jedna kolegica pričala kad je ona rodila, bila jako mlada, staro rodilište, njih puno u sobi i starija ženska koja je bila na pitaj boga koliko IVF-ova s njima i kroz prozor u susjednoj sobi vide djecu i kad ih sestre presvlače, okreću, prevću po rukama, njima to izgledalo kao da ih bacaju i kaže ta stara IVF mama: e da one znaju koliko je ono moje koštalo ne bi ga onako bacale

19. Studeni 2020. 18:21

Samara

Lucija, MTB da MAS sam uzela bas zbog recenzija.
    Ma uzela sam rabljeni preko Marketplace-a u pola cijene posto sam taman bez posla ostala

Dobro ga čuvaj pa ćeš ga meni prodat, ili mi reci gdje ćeš ga bacit da dođem kopat po kontenjeru Zapravo, ne može, prije će mi trebat

19. Studeni 2020. 18:23

Jeremija

Marinela, ja taman da ću napisat MTB da meni u veš mašini ostanu samo pseće dlake s naše odječe pa da možda to iskoristim MTB, jedna kolegica pričala kad je ona rodila, bila jako mlada, staro rodilište, njih puno u sobi i starija ženska koja je bila na pitaj boga koliko IVF-ova s njima i kroz prozor u susjednoj sobi vide djecu i kad ih sestre presvlače, okreću, prevću po rukama, njima to izgledalo kao da ih bacaju i kaže ta stara IVF mama: e da one znaju koliko je ono moje koštalo ne bi ga onako bacale

🙉🙉🙉🙉😂😂😂😂😂
    Seta zena s djetetom i pita ju druga zena : joj kako vam je slatko dijete.. Odgovori ona na to: jos je bankina, za 5 godina ce bit moja🙉😂. 

19. Studeni 2020. 18:27

manemoj, serija se zvala Najškrtije škrtice (Extreme Cheapskates)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.