Teja bravo, čestitam!! Divna beta 👏
Ko je to promjenio nick u Jeremija? 😂
Ja Bozma.
vickivale, pa naravno da ti je stalo i naravno da paničariš. I ja bih bila sretnija da mi je prva beta bila 300, a ne 79, ali eto, svejedno je bilo super. Bila bih ja sretnija i da sam već rodila, a ne da drhtim do 12tog tjedna, pa do 20tog, pa do 30tog... Trudnoća nas uči da usporimo, htjele mi to ili ne.
Anitram1982, onda ćemo navijati za vas u ponedjeljak
miss1502, jedan od mojih simptoma (i sad) je da mi nekad srce ubrzano tuče. To je čujem karakteristično za trudnice. Just sayin
Teja1408, wooohoooo, lijepa beta. Sad opušteno do prvog UZV kad ćeš vidjeti svoju bebicu
Bozma/Jeremija, podsjetila si me na onu seriju o američkim škrticama. Bio je par koji si je kupio grobno mjesto jer je jeftinije da ga kupe sad, kad imaju 25 godina, nego kad budu stari.
Plavimak, nije vrijeme za paniku, nije ti još zadnji vlak. Ali ne treba ni odigovlačiti. Samo polako sad kreni u postupak i bit će u redu.
💔💔💔
Cure čestitam na betama!!!
Ja se do kraja nadala da je svih 5 testova bi lažno negativno al nažalost nije 😭😭
Al dobro, pripremili su me na negativan nalaz koji je maloprije stigao!! Nema veze, sutra zovem bolnicu i dogovaram se za drugu priliku a do tad cu radit sve da poboljšam jajca! Cure jel normalno osjecat se malo ko pokisli drekec?
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
vickivale, ja mislim da je to sasvim pristojna vrijednost, bitno je samo da se uredno dupla. Osim toga, doktori ce ti reci da si rano vadila i da ni ne mozes ocekivati vecu 😉 tako da se lijepo opusti, a mi cemo ti drzati fige na najjace za subotu 🤞🏻😘
Teja1408, bravo, bas mi je drago! 👏🏻😊 kada ides na uzv?
manemoj, normalno je, ja sam se tako osjecala i nakon 6.pokusaja. Jako mi je zao sto vam nije uspjelo i daj si vremena i prostora da odtugujes, a onda u nove pobjede! 😘Imate li smrzlice ili sve ispocetka?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
vickivale, ja mislim da je to sasvim pristojna vrijednost, bitno je samo da se uredno dupla. Osim toga, doktori ce ti reci da si rano vadila i da ni ne mozes ocekivati vecu😉tako da se lijepo opusti, a mi cemo ti drzati fige na najjace za subotu🤞🏻😘
Teja1408, bravo, bas mi je drago!👏🏻😊kada ides na uzv?
manemoj, normalno je, ja sam se tako osjecala i nakon 6.pokusaja. Jako mi je zao sto vam nije uspjelo i daj si vremena i prostora da odtugujes, a onda u nove pobjede!😘Imate li smrzlice ili sve ispocetka?
Narucili su me za 7.12. 😊
Cure čestitam na betama!!!
Ja se do kraja nadala da je svih 5 testova bi lažno negativno al nažalost nije 😭😭
Al dobro, pripremili su me na negativan nalaz koji je maloprije stigao!! Nema veze, sutra zovem bolnicu i dogovaram se za drugu priliku a do tad cu radit sve da poboljšam jajca! Cure jel normalno osjecat se malo ko pokisli drekec?
Žao mi je.
Naravno da se osjećaš tužno, pa nije da si išla po krumpire na plac pa je prefalilo. Ovo je nešto što nam je svima bitno. Zato si sad uzmi vremena da malo preboliš, a onda svu svoju energiju prebaci u idući pokušaj, koji će biti uspješan!
💔💔💔
Lucylou mislim da si me pobrkala s manemoj😀 ona mislim ima smrzlica, ja nažalost nemam 🙄 al dobro, svjedno će mi bit lakše ići drugi put jer sad znam sta me točno čeka i da nije onako strašno kako sam zamisljala (bar fizički, haha). A i imam motivaciju pit dodatke i zdravo jest 😀
Ovo sta ste rekle ti i MTB za odtuguj me sad zamislilo, ja se nekako silim da se osjecam ok, a to je zapravo skroz krivo. Lijepo cu si ja probat dat koji dan da budem razočarana a ne gutat u sebi. I okitit stan☝️
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
MTB ma to je onda to 😂😂😂
Bozma/Jeremija sta je svima s promjenama nadimka 😂
Marinela87, naravno da moras odtugovat, treba koji dan da prihvatis i da skupis snage za dalje! Mislim da kićenje kuće definitivno pomaze , sretno dalje 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB, obožavala sam tu seriju sa škrticama jer od muža sestra sebe smatra škrticom pa bi mi gledali i davali joj ideje, ono lazanje dobro omotaj i ispeci u perilici za suđe, dok se pere suđe, jer je ista temperatura kao i u pećnici, da ne pališ oboje , ili lik koji je obložio auto i kuću u najlon da mu što manje gube na vrijednosti ali ta epizoda sa grobnicom mi je promakla. Ako sad ne zatrudnim, morat ću i ja peć lazanje u pericilici za suđe i krast po javnim wc-ima papir, ne zato jer sam škrta nego neću imat odakle više sve ovo plaćat
. Sad kad promislim, možda ne bi bilo loše da odmah auto i stan obložim u najlon
Marinela87, je, sve je normalno, ja obično krenem odmah kovat nove planove pa bude malo lakše, obično potrošim muževu plaću na iHerbu, možda bi bolje bilo da kao druge žene odem u neki trg. centar
Sortiraj odgovore
Najstariji