Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2020. 08:05

Sanjich🤞🤰

Jadranka sretan rodjendan 😊

Hvala😘😘😘😘😘

31. Listopad 2020. 08:05

Sanjich🤞🤰

Jadranka sretan rodjendan 😊

Hvala 😘😘😘😘😘❤😊

31. Listopad 2020. 08:06

Blacky89

Jadranka sretan rodjendan 🎉🎉🎉

Hvala🤗😘

31. Listopad 2020. 08:10

Evo nazvala sam i znaci imam 900 za tri  puta i dajem si po 300😀
    🤭

🍀🐞MISS🐞🍀
    31. Listopad 2020. 08:11

Jutro cure! Nije me jucer bilo od popodneva,vidim da ste skoro 40 str natipkali,sad cu to citat uz kavu..
    Jadranka sretan rodendan, neka bude najsretniji ikad ❤️
    Ruska zelim ti brzo ozdravljenje i nadam se da nije corona 🙏
    Sanjich sritno danas da uvatis Mršića i da ga sve zivo ispitas,vjerojatno ces saznat kad ce ti bit aspiracija,odma ga pitaj oce li ti on bit tad tamo..
    P.s. Siofol pijem 20 dana,vjerojatno je to kratko kad nije uspia izlivelat lh i fsh...al sta je tu je 🤦 idemo u nove pobjede,sto bozma kaze puno je trudnica sa policisticnim, pa valjda mogu bit i ja 🙏
    Sretno svima danas 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

31. Listopad 2020. 08:13

miss1502

Jutro cure! Nije me jucer bilo od popodneva,vidim da ste skoro 40 str natipkali,sad cu to citat uz kavu..
    Sanjich sritno danas da uvatis Mršića i da ga sve zivo ispitas,vjerojatno ces saznat kad ce ti bit aspiracija,odma ga pitaj oce li ti on bit tad tamo..
    P.s. Siofol pijem 20 dana,vjerojatno je to kratko kad nije uspia izlivelat lh i fsh…al sta je tu je 🤦 idemo u nove pobjede,sto bozma kaze puno je trudnica sa policisticnim, pa valjda mogu bit i ja 🙏
    Sretno svima danas

Hvala😘😘😘😘

31. Listopad 2020. 08:15

miss1502

P.s. Siofol pijem 20 dana,vjerojatno je to kratko kad nije uspia izlivelat lh i fsh…al sta je tu je 🤦 idemo u nove pobjede,sto bozma kaze puno je trudnica sa policisticnim, pa valjda mogu bit i ja 🙏
    Sretno svima danas

Ali nema Mrsica ni danas 😁😁😁

manemoj
    31. Listopad 2020. 08:20

Cure ja bila na zadnjoj folikulometriji, u pon aspiracija.
    I pazi sad.. moj endometrij se preko noći prekrasno zadebljao!!! Kaže doktor ako sve bude ok idemo u transfer! Ja mu sva ponosna rekla da sam jučer popila pola litre soka od cikle 😂. Sad bi malo plakala od sreće ali me sram jer stojim u redu za vaditi krv 🙈
    Uglavnom, presretna sam 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj

Sanjich🤞🤰

miss1502

Sretno svima danas

Ali nema Mrsica ni danas 😁😁😁

Ja sam njega sinoć morala guglati 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀

Sanjich vec si bila ili? Ko ce te pregledat? Javi sta su ti rekli?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.