Dobro jutro svima u ovu lijepu subotu!
Danas navijamo za našu MilaSt za što bezbolniju aspiraciju u kojoj će dobiti što kvalitetnije jajne stanice. Njene j.s. će danas upoznati tatu!!!Sanjich danas ima folikulometriju, želimo joj lijep broj i veličinu. Uskoro će aspiracija, a netko napokon Mršiću mora reći kakav je macan!
Naša Giny danas počinje s bockanjem, želimo joj što ugodniji početak. I da nam ispriča ako bude neke smiješne anegdote
Sve ostale čekalice postupaka, folikulometrija, aspiracija, ETova, FETova, inseminacija, beta, UZVova i beba - da se danas lijepo opustimo, odmorimo i nasmijemo. Popričajte i sa svojim bebicama, znate da one to vole.
Oces sad popiz** jer san upala između jutarnjeg pozdrava hihihi 🤐
Jutro svima i najljepsi dan i da nam se nastavi pozitiva i danas ❤️
Molim vas uzmite zaozbiljno da bolje dr sexy vise ne spominjat pa ljudi urezat ce mi se u glavu i ako ns budem znala sta rec pametno.. Izace ovo malo manje pametno…. 😮😁😁😁😁
Bojim se ljutiti se na tebe. Uskoro ćeš biti trudnica, a vi trudnice znate biti opasne :Ruska1986:
💔💔💔
Hej😀❤daj molim mozete mi objasniti pošto sutra trebam si dat drugu inekciju prvi put sama a dali su mi Ovaleap pen i rekli da si ubrizgavam 900??
Nisam sigurno jesam li pobrkala štogod?
Jutro, sigurno si pobrkala nesto, ja sam isto koristila taj pen i prva tri dana sam ubrizgavala 300 jedinica a onda svaki dan manje i manje, cak zadnji dan nisam ni ubrizgavala jer sam imala velicinu folikula vec dovoljnu.. Pitaj jos jednom sestru jer ti penovi imaju od 400, 600 i 900 al mislim da je to kolicina koja se nalazi u ampuli.
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Dobro jutro, curkeeee! Sretno svima danas, u kojoj god fazi bile! Ja se danas probudila sa uzasnim bolovima u kostima, glavoboljom i grloboljom 😒 Temp 37, nije strasno... Inace nikad nisam bolesna pa kad me ovako nest ulovi, vec sutra kao da nista nije bilo... Ali kao prava Bosanka, drmnem par rakijica 🙂 sada nazalost nist od tog 🤷♀️ Ako budem cijeli dan lezala danas, posebnu pozornost obracam na POTPISE! ☝🏻😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moj prvi uzv je sad u utorak a danas drugi dan pikanja na moj rodjendan 🤗😊😘🤗
Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sanjic buncat ces nesto to je sigurno 😂 sve buncamo... Ajde bar ces doktoru uljepšati dan kad mu kažeš da je sexy 🤪
Nisam ja znala da mi tako buncamo dok mi sestra nije ispricala dogodovštine sa zadnje aspiracije.
Dosla po mene na intenzivnu, a ja se smijem curi koja je dosla poslije mene, sve sestre na intenzivnoj nudila kavom (ono u smislu runda za sve!) i pričala kako mora sveeee počistit jer su joj ostale jos dvije sobe.
Kaze meni sestra: samo se ti smij 😂 ti si bila u lunaparku i bilo ti je suuuuper! Juhuuuu!
A da je doc anesteziolog rekao profesoru kako sam jako lijepa i onda kad me budio je rekao: “imas i jako lijepe trepavice (extenzije btw), a da sam ja onako puna sebe rekla: “Pa znam!”
Ajme kad mi je to ispricala, zemljo otvori se 🙈
Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆
😂😂😂😂 bolje neg da ti uzme ostro 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Takodjer sam napravila novi profil jer stari na ime Jadranka_ ne mogu ući zbog lozinke koju sam zaboravila te imam novi profil Jadranka.
s točkom🤣
Sretan rođendan!!!
Zovi sestru, sigurno ti doza nije 900
💔💔💔
Sretan rockas 🎊🎊🎊🎊 da ga proslavis i uzivas jer ces za slijedeci imat jednog bebaca koji ce te gnjavit! Ili mozda dva? 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji