Moj prvi uzv je sad u utorak a danas drugi dan pikanja na moj rodjendan 🤗😊😘🤗
Sretan rodendan
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆
Neeego, što on to tebi planira raditi?
Mislim, čula sam da su trudnice napaljenije od prosjeka, ali toliko?
💔💔💔
Baš gledam raspored za idući tjedan. Nakon ovog tjedna, koji je bio malo mirniji, idući nam je eksplozivan!! 7 beta, 3 aspiracije, hrpu folikulometrija, hrpu transfera... Bit će beeeebaaaaa.
I još 5 naših trudnica idu gledati svoje bebe
Nego, cure, piškite li vi te testove?
💔💔💔
Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆
Ili si krivo cula ili sam ja specificna ali sex mi ne pada na pamet.. Ono, sto dalje od mene 😆😂 rađe bi i ja pomfrit 🤭
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ili si krivo cula ili sam ja specificna ali sex mi ne pada na pamet.. Ono, sto dalje od mene 😆😂 rađe bi i ja pomfrit 🤭
Možda ti je još rano... ne znam u kojem tromjesečju to dođe... Naše iskusnije žene će znati.
Ne bi to bezveze stavljali u sve serije, filmove, ... A i Nadalica nam je tokom trudnoće pisala lijepe materijale
💔💔💔
Sretan rođendan!!!
Zovi sestru, sigurno ti doza nije 900
Evo sad zovem😘😘😊😘
Sretan rođendan!!!
Zovi sestru, sigurno ti doza nije 900
Zovem sad i hvala ❤😘
Sortiraj odgovore
Najstariji