Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tiinaa
    31. Listopad 2020. 07:51

Jadranka.

Moj prvi uzv je sad u utorak a danas drugi dan pikanja na moj rodjendan 🤗😊😘🤗

Sretan rodendan 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 07:51

Samara

Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
    Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆

Neeego, što on to tebi planira raditi?
    Mislim, čula sam da su trudnice napaljenije od prosjeka, ali toliko? 

💔💔💔

• Blacky89
    31. Listopad 2020. 07:54

Jadranka sretan rodjendan 🎉🎉🎉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 07:55

Baš gledam raspored za idući tjedan. Nakon ovog tjedna, koji je bio malo mirniji, idući nam je eksplozivan!! 7 beta, 3 aspiracije, hrpu folikulometrija, hrpu transfera... Bit će beeeebaaaaa. 
    I još 5 naših trudnica idu gledati svoje bebe  
    Nego, cure, piškite li vi te testove? 

💔💔💔

Samara
    31. Listopad 2020. 07:55

NadimakMTB

Samara

Ko mi je kriv sta sam jucer zaspala pred tvom u 8 navecer pa sam sad imala 30 str za procitati.. Nego htjela sam vam ispricat anegdotu od jucer..
    Dragi se ponudio ici sam u ducan da ja odmaram. I između ostalog rekla sam da kupi brašno. Najveća greška mu je bila ostaviti doma mob. I sad vrati se on i onak kroz zube, sav nesiguran u sebe pita kakvo sam brašno trebala. Ja reko glatko. On odahne, odma bolje volje pocne pricat kak je dosao pred policu, ono 50 vrsta brasna a on ne zna koje treba kupiti, a nema mob. I onda je zaustavio neku tetu koja je kupovala i pitao ju koje brasno da kupi. Ona ga je pitala zavisi za sta treba brasno, a on odgovori - za ženu 😂😂 rekao mi je da ga je cudno pogledala i rekla nek kupi glatko 🤭😂👋😆

Ili si krivo cula ili sam ja specificna ali sex mi ne pada na pamet.. Ono, sto dalje od mene 😆😂 rađe bi i ja pomfrit 🤭

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

31. Listopad 2020. 07:56

Jadranka sretan rodjendan 😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 07:57

Samara

NadimakMTB

Samara

Ili si krivo cula ili sam ja specificna ali sex mi ne pada na pamet.. Ono, sto dalje od mene 😆😂 rađe bi i ja pomfrit 🤭

Možda ti je još rano... ne znam u kojem tromjesečju to dođe... Naše iskusnije žene će znati.
    Ne bi to bezveze stavljali u sve serije, filmove, ... A i Nadalica nam je tokom trudnoće pisala lijepe materijale 

💔💔💔

31. Listopad 2020. 08:01

NadimakMTB

Jadranka.

Sretan rođendan!!!

Zovi sestru, sigurno ti doza nije 900

Evo sad zovem😘😘😊😘

31. Listopad 2020. 08:02

Hvala ❤

31. Listopad 2020. 08:04

NadimakMTB

Jadranka.

Sretan rođendan!!!

Zovi sestru, sigurno ti doza nije 900

Zovem sad i hvala ❤😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.