Dobro jutro drage curke!
Jadranka, sretan ti rockas!🎉🎊🎁🎂
MilaST, sretno danas, da bude sto vise sjajnih js i spermica i sto veca festa u labosu!🙏🏻😊
Ruska, hahahhaa, bas si me nasmijala, tako je, mi Bosanke sve lijecimo s rakijom -od temperature, preko grlobolje, pa sve do zeludca, rana, i desnih😂
Sanjich, to su super vijesti, bas mi je drago! Samo ti pij iso tonik, skodit ti nece😉
MTB, ma nema sanse - ja ni nemam test doma a Muller izbjegavam do daljnjeg. Cekamo betu i basta!😘
Svima vam zelim sto ljepsi i zabavniji dan!😘
Mozda da probam onu foru da se namazem rakijom po trbuhu? 😂😂 to je nama baka znala radit kad smo bili mali i bome je bilo uspjesno! Al si zamisljam, ako bi stvarno imala visoku temp. pa otidjem kod doktora, trudna a smrdim po rakiji 😂😂😂
Ako odeš u dr.poslat će te na testiranje. Mene su samo zbog glavobolje i mučnine kad ustanem poslali. Možda lekadol, njega smiju trudnice?
Jadranka. Sreeetan Rooodjendan i svee nsjboljeee i svu srecu zelim🎉🎉🤗❤️😍😘🥂🎂🌺
Hvala ti punoo❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Moze li sliika tog famoznog mrsica? 😄
I tako ja osla radit, i pita mene maloprije muz ocemo za rucak pomfrit i meso 😂😂😂😂 i ja se sjetila kite od pomfrita MTB 😅
Ko zna kaj me ceka doma 😂😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ljudi ja ne nadjem dr mrsica na google.. DA NE. BI BILO DA MISLITE da je sexy neki od ovih sta izbaci 😆😆😆😆😆💃💃💃💃
Stvarno ga nema. Ima li ga možda na Linkedinu? Ja nemam profil pa ne vidim. Bio je neki video iz dnevnika, o potpomognutoj u Splitu gdje je on pričao.
Dobro jutro drage curke!
Jadranka, sretan ti rockas!🎉🎊🎁🎂
MilaST, sretno danas, da bude sto vise sjajnih js i spermica i sto veca festa u labosu!🙏🏻😊
Ruska, hahahhaa, bas si me nasmijala, tako je, mi Bosanke sve lijecimo s rakijom -od temperature, preko grlobolje, pa sve do zeludca, rana, i desnih😂
Sanjich, to su super vijesti, bas mi je drago! Samo ti pij iso tonik, skodit ti nece😉
MTB, ma nema sanse - ja ni nemam test doma a Muller izbjegavam do daljnjeg. Cekamo betu i basta!😘
Svima vam zelim sto ljepsi i zabavniji dan!😘
Mozda da probam onu foru da se namazem rakijom po trbuhu? 😂😂 to je nama baka znala radit kad smo bili mali i bome je bilo uspjesno! Al si zamisljam, ako bi stvarno imala visoku temp. pa otidjem kod doktora, trudna a smrdim po rakiji 😂😂😂
Ako odeš u dr.poslat će te na testiranje. Mene su samo zbog glavobolje i mučnine kad ustanem poslali. Možda lekadol, njega smiju trudnice?
Ma ne vjerujem da je korona, bas mi lici na prehladu ili gripu. Probat cu ovim prirodnim metodama:limun, caj i med pa ako bi temp.(ne daj Boze)isla gore, onda cu vidit sta dalje.. Jel zna netko, jel se smije djumbir u trudnoci?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NadimakMTBpuno hvala na prvom postu meni kao pocetnici ja puno pomogao pa su mi sada neki termini i postupci koji me cekaju malo jasniji 😊
Uglavnom skupili samo suprug i ja prve nalaze. Sve je ok osim sta imam bakteriju "Ureaplasma" Sigurna sam da cure ovdje znaju vise o toj bakteriji od mene. Uglavnom 10 dana suprug i ja moramo piti antibiotik i eto nadam se da cemo je se rijesiti 😊
Recite mi molim vas da li se moze raditi prohodnost jajovoda dok je ta bakterija prisutna ili bi trebala sacekati?
Nikako ne idi na prohodnost dok je se ne rijesis, za prohodnost brisevi moraju biti sterilni jer oni kako pustaju taj kontrast upala ti se moze rasiriti po svim reproduktivnom organima... Nije to nikako za zezati se... Mislim da ti ne bi uostalom ni radili prohodnost s njom.. Ja znam da, sam morala imati svjeze sterilne nalaze...
Ljudi ja ne nadjem dr mrsica na google.. DA NE. BI BILO DA MISLITE da je sexy neki od ovih sta izbaci 😆😆😆😆😆💃💃💃💃
Stvarno ga nema. Ima li ga možda na Linkedinu? Ja nemam profil pa ne vidim. Bio je neki video iz dnevnika, o potpomognutoj u Splitu gdje je on pričao.
Nema ga nigdje. Na linkedin je mislin neka ocajna slika iz mladjih dana.. A Tako je LIPO ostario... Hmmm
Nema ga nigdje. Na linkedin je mislin neka ocajna slika iz mladjih dana.. A Tako je LIPO ostario… Hmmm
Samo se ti nabrijavaj.
Već te vidim na aspiraciji. Doktor te pita je li te boli. A ti "mmmm, doktore, aaah, iz vaše ruke i bol je slatka"
💔💔💔
Temperatura 37.3, jutarnja. Osjećam se super.
Ili je korona ili...
💔💔💔
Temperatura 37.3, jutarnja. Osjećam se super.
Ili je korona ili…
Išcekujem🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji