Manemoj super 👏👏👏 kad si pocel put ciklu? Svaki san po pola litre? Ja sam mislila tek pocet pit iza 7.dc iza pevog ciklusa kad vidim koliki mi je jer mi je prosli put bia 9mm, sam od sebe bez cikle ,samo od estrofema pa ga ne bi tila previse zadebljat ako odm krenem s ciklom!! Ne znam ni sama..pisite kako ste vi to.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja sam pila po 1.5 dcl pa 2 pa sam podigla na 3 dcl i jučer sibnula 5 dcl jer je rekao da malo fali. Ja sam krenula s tim čim mi je prošli mjesec rekao da se ne zadebljava kako treba. Znam da nisam trebala već tad ali eto 🙈 s tim da sam tek na 6dc podigla na 3 dcl
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
NadimakMTBpuno hvala na prvom postu meni kao pocetnici ja puno pomogao pa su mi sada neki termini i postupci koji me cekaju malo jasniji 😊
Uglavnom skupili samo suprug i ja prve nalaze. Sve je ok osim sta imam bakteriju "Ureaplasma" Sigurna sam da cure ovdje znaju vise o toj bakteriji od mene. Uglavnom 10 dana suprug i ja moramo piti antibiotik i eto nadam se da cemo je se rijesiti 😊
Recite mi molim vas da li se moze raditi prohodnost jajovoda dok je ta bakterija prisutna ili bi trebala sacekati?
Seny ja sam ti imala ureaplasmu i prvo smo dobili sumamed, od toga nije prošla, nakon toga 10 dana doxiciklina, s tim sam je riješila. Uz to sam pila i neku kombinaciju čajeva protiv bakterija +beta glukan za imunitet.
Ne smiju ti raditi prohodnost dok brisevi nisu uredni. Vjerujem da se brineš jer ovakve stvari nam uspore ionako spori proces, ali šta se može, probaj se ne živcirat i bildat imunitet, bit će sve ok 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
manemoj, izvrsne vijesti!!! To je dobar početak i dobar znak za kasnije!
točkicaa, teško mi te savjetovati jer ne znam ni Petrovu ni Os bolnicu. S obzirom na tvoje godine, ja bih vjerojatno odabrala ono što je meni manje stresno i što mi je lakše. Tebi nije zadnji vlak pa ne moraš (još) raditi kompromise.
Ako ti je manje stresno pričekati Osijek i imaš povjerenja u tim tamo, čekaj.
Ako ti je manje stresno otići u Zagreb i čini ti se da bi imala više povjerenja u njih, idi ovdje.
Ne znam možeš li paralelno odraditi konzultacije u Petrovoj dok čekaš termin u Osijeku, ni koliko se čeka, tu će ti morati pomoći netko iskusniji.
💔💔💔
Jadranka. Sreeetan Rooodjendan i svee nsjboljeee i svu srecu zelim🎉🎉🤗❤️😍😘🥂🎂🌺
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma dr Pecotic je bia danas, odlican sve mi je odgovoria lipo ❤️😊
Znaci endometroj odlican 8mm.vec... 10 folikuka na desnom jajniku 12mm, lijevi jako tesko dostupan i kaze on hvala bogu manje folikula na njemu... Jer moguce da ga nece uspjet punktirat...
Sad me smao strah boli.. Eto.. Kad je vec rekao da je nedostupan.
Smatra do vikenda da ce bit punkcija ako budu idealno rasli po 1mm dnevno bi trebali..
Pitala ga sta miali hocu li zavrsit u hiperu kaze ja mialim da neces 😁🤞
Sanjich super rezultati, ja sam ih isto imala 10 i nisam bila u hiperu tako da ce bit sve ok! Oces pit sad ciklu?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Seny zaboravila sam, uz Doxiciklin su išle i Medazol vaginalete, a kso što je MTB savjetovala obavezno i probiotik radi gljivica. Ja sam pila Lactogyn kapsule i kefir.
Inače, meni je drrekao kad sam ga pitala da od kud sad to(jer nikad u životu nisam prije imala nikakvu bateriju)da se vrlo često poremeti ph rodnice zbog stresa dok smo u tim postupcima i da se onda često znaju pojavljivat te neke gluposti koje moramo u hodu riješavat, a usporavaju nas na našem putu 🤦♀️🙄
Nadalica ti si kraljica, obožavam čitat tvoje postove 🤣🤣🤣
manemoj super za endometrij, ja sam svojedobno tvojem dr čini mi se isto rekla za ciklu da je ločem ko luda, pa se nije ništa bunio, samo se smijao 😁Bit će to sve super 👍
Vezano za anesteziju i pričanje gluposti, hm...sas ste mi dale razmišljati, do sad sam uvijek bila u općoj pa se nisam time zamarala 😁🤦♀️
A jučerašnji "pomfri" e pa tu ću vas zadavit, ja inače skoro uopće ne jedem uh, a danas sam se probudila sa mišlju o pomfriju 😈
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sanjich, i meni je jedan jajnik bio skoro nedostupan, plus miom je na putu do njega pa su ga uspjeli punktirati. Isto je imao malo folikula u odnosu na drugi.Rekla je doktorica da je važno da sam jako opuštena pa da će se onda on malo i sam spustiti. Plus su oni mali pritiskali iz vana.
Što se boli tiče, radi droga ovaj jednostavni jajnik nisam uopće osjetila. Ovaj problematični jesam, ali toliko sam bila obuzeta potrebom da im kažem koliko ih volim i opsjednutošću koliko je cijeli svijet jedno prekrasno mjesto, da nisam imala vremena obraćati pozornost na to.
Ono što jest, je da sam danima poslije aspiracije osjećala taj jajnik više i njemu je trebalo duže da zacijeli (7 dana). Osjećala sam ga više kao da je natečen, ili da je nahlađen, nego da je bolilo. Plus, imala sam par puta kratki grč u tom mjestu koji je malo bolio pa sam onda morala stati, malo disati i samo je prošlo.
Skraćeno, stvarno stvarno nije nimalo gadno.
Znam da je curama s endo drugačije.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji