Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    30. Listopad 2020. 22:59

Nadalice pojela sladoled, taman da se ohladim😂
    Muz primjeti da sam vidno raspolozena pa me uhvatio zajebavati. 
    Sekic, sto se tice koje kile pomfrita- moze! Umacem u sta god😅
    Sanjich nisam nikad pomislila o buncanju tj bez mpo sam bila u 4 potpune anestezije i ja odmah dodjem k sebi, zato moj muz. . Oslobodi Boze. . On poziva doktore na festu kuci, prica pizdarije i nema pojma da je ista govorio😂😂  nisam te utjesila, al sumnjam da ces buncati, uostalom, nije nista lose ni reci dr da je sexy, uniforma i to😁😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

30. Listopad 2020. 22:59

Hej😀❤daj molim mozete mi objasniti pošto sutra trebam si dat drugu inekciju prvi put sama a dali su mi Ovaleap pen i rekli da si ubrizgavam 900??
    Nisam sigurno jesam li pobrkala štogod?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 23:02

Jadranka.

Hej😀❤daj molim mozete mi objasniti pošto sutra trebam si dat drugu inekciju prvi put sama a dali su mi Ovaleap pen i rekli da si ubrizgavam 900??

Teško da si trebaš ubrizgati 900. 900 je za nekoliko doza, nije jedna doza.
    Pogledaj koji ti broj piše na košuljici.

💔💔💔

30. Listopad 2020. 23:04

NadimakMTB

Jadranka.

Kojoj kosuljici jer nista kod sebe nemam osim sto je doktorica upisala ili najbolje ujutro da ih zovem i pitam🤔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 23:05

Najbolje je da nazoveš i pitaš. Ujutro ti se možda i javi neka od cura koje koriste Overleap, ja nisam pa možda i krivo govorim.

💔💔💔

30. Listopad 2020. 23:07

Jadranka.

NadimakMTB

Jadranka.

Kojoj kosuljici jer nista kod sebe nemam osim sto je doktorica upisala ili najbolje ujutro da ih zovem i pitam🤔

Je li ti dala kakav papir gdje pise sto primas? 

30. Listopad 2020. 23:24

Sestra mi danas nije dala nikakav papir samo druga sestra sto me piknula nabrzinu objasnila kaze 900moram crticu naštimat na inekciji??🤔

tokio
    31. Listopad 2020. 00:41

Uf puno svega za popratit i pročitati. Ali ste me posteno nasmijale. Taman za pred spavanje. Laku noć i sretno curama koje sutra imaju bilo koji dio dio postupka. Pogotovo ako ce netko piskiti test 🙏
    MTB, može da me staviš na popis. Cak sam si uredila i potpis. Bar mislim da jesam 😂

👩🏻 31g
    👱🏼‍♂️29 g
    1 godina pokušavanja
    Astenozospermija
    Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova

Seny
    31. Listopad 2020. 04:59

NadimakMTB puno hvala na prvom postu meni kao pocetnici ja puno pomogao pa su mi sada neki termini i postupci koji me cekaju malo jasniji 😊

Uglavnom skupili samo suprug i ja prve nalaze. Sve je ok osim sta imam bakteriju "Ureaplasma" Sigurna sam da cure ovdje znaju vise o toj bakteriji od mene. Uglavnom 10 dana suprug i ja moramo piti antibiotik i eto nadam se da cemo je se rijesiti 😊

Recite mi molim vas da li se moze raditi prohodnost jajovoda dok je ta bakterija prisutna ili bi trebala sacekati? 

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

• Oolive
    31. Listopad 2020. 05:16

Seny

NadimakMTBpuno hvala na prvom postu meni kao pocetnici ja puno pomogao pa su mi sada neki termini i postupci koji me cekaju malo jasniji 😊

Uglavnom skupili samo suprug i ja prve nalaze. Sve je ok osim sta imam bakteriju "Ureaplasma" Sigurna sam da cure ovdje znaju vise o toj bakteriji od mene. Uglavnom 10 dana suprug i ja moramo piti antibiotik i eto nadam se da cemo je se rijesiti 😊

Recite mi molim vas da li se moze raditi prohodnost jajovoda dok je ta bakterija prisutna ili bi trebala sacekati?

Najbolje da pitas tamo gdje mislis raditi iako, mislim da ces se prvo nje morati rijesiti. Ja sam je imala, doduse davno pa se ne sjecam koji sam antibiotik pila ali sam pila brokulin tablete za imunitet. Toga se sjećam jer su smrdile za popiz.. Tako da si uz antibiotik obavezno hrani imunitet. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.