Sanjich, sad tek vidim da si napisala. Je'l da da je simpa on. Uvijek je nasmijan, cak i kad mu ja dodjem 😂 a ne samo vi mlade koke. Endometrij ti je sad vec dobar, jos ce on rast. A onaj njihov stol/krevet za uzv je malo cudan pa mozda jajnik na onom pravom i ne bude tesko dostupan. Ako ne zna za isotonik znamo da bar on ne cita forum 😂
Sanjichodlicno! 🤩
MTB znam da ne cekam zadnji vlak i da sam mlađa od vecine tu, ali jednostavno sam umorna vise od cekanja. Naravno da mi je lakse cekat termin u Os al izluđuje me to. Ja bi najrađe da imam neku opciju sastrane, ako ovo ne bude islo po planu, zato sam i pitala savjet sta mogu napraviti po tom pitanju. Treba narađat muzu petero dijece, nije bas da imam vremena 😂
Draga, ja ne vjerujem u diskriminaciju po godinama. To što si mlađa, ne znači da manje želiš djecu niti da je tvoja priča lakša od naše. To sam ti više rekla da ti skrenem pozornost da, s obzirom da ti ipak nije zadnji vlak, imaš tu mogućnost da sjedneš sa sobom i vidiš s čim si ti bolje - zato sam namjerno govorila manje stresno, a ne lakše. Iako je praktičnije čekati Osijek, ako je tebi to stresnije od vožnje u Zagreb - znaš što ti je činiti.
Ne znam je li opcija da provjeriš u svim ovim Zg klinikama kad imaju prvi termin za konzultacije pa da onda procijeniš što ti je najbolje?
A petero djece riješiš bez problema - prvi put dvojčeki da se ispraksaš. Drugi put trojčeki
💔💔💔
Bozmaajmee tako dugo se ceka, znaci nista od toga, morat cu ipak cekat. Hvala ti!
Tako je kod nas u ST, sigurno je u petrovu malo manje, ali imali su koronu, tesko da ce te primit i na konzultacije i u postupak odmah sa sljedecim ciklusom
Bozma razmišljala sam i ja o lijepljenju usta, ali... nece ići bar kod nas... stave nam i onu maskicu s nekim plinom 😂 i to trabunjanje je kad bude iz anestezije, je mi bas dobijemo tu kratkotrajnu opću...uglavnom idući put (ako ga bude😁) cu se odmah unaprijed ispricat doktorima 😂😂
Bilo bi zanimljivo nekako snimit ta buđenja, sta se oni jadnici naslušaju 😂😂😂
E sad idem i ja googlat doktora 🙈
Dobro jutro drage curke!
Jadranka, sretan ti rockas! 🎉🎊🎁🎂
MilaST, sretno danas, da bude sto vise sjajnih js i spermica i sto veca festa u labosu! 🙏🏻😊
Ruska, hahahhaa, bas si me nasmijala, tako je, mi Bosanke sve lijecimo s rakijom - od temperature, preko grlobolje, pa sve do zeludca, rana, i desnih 😂
Sanjich, to su super vijesti, bas mi je drago! Samo ti pij iso tonik, skodit ti nece 😉
MTB, ma nema sanse - ja ni nemam test doma a Muller izbjegavam do daljnjeg. Cekamo betu i basta! 😘
Svima vam zelim sto ljepsi i zabavniji dan! 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ljudi ja ne nadjem dr mrsica na google.. DA NE. BI BILO DA MISLITE da je sexy neki od ovih sta izbaci 😆😆😆😆😆💃💃💃💃
Aj kad izgooglate bas me zanima kakav je vama. Meni je moja doktorica sexy, jos kad nije u onoj kuti iz bolnice 👌
Dobro jutro drage curke!
Jadranka, sretan ti rockas!🎉🎊🎁🎂
MilaST, sretno danas, da bude sto vise sjajnih js i spermica i sto veca festa u labosu!🙏🏻😊
Ruska, hahahhaa, bas si me nasmijala, tako je, mi Bosanke sve lijecimo s rakijom -od temperature, preko grlobolje, pa sve do zeludca, rana, i desnih😂
Sanjich, to su super vijesti, bas mi je drago! Samo ti pij iso tonik, skodit ti nece😉
MTB, ma nema sanse - ja ni nemam test doma a Muller izbjegavam do daljnjeg. Cekamo betu i basta!😘
Svima vam zelim sto ljepsi i zabavniji dan!😘
Mozda da probam onu foru da se namazem rakijom po trbuhu? 😂😂 to je nama baka znala radit kad smo bili mali i bome je bilo uspjesno! Al si zamisljam, ako bi stvarno imala visoku temp. pa otidjem kod doktora, trudna a smrdim po rakiji 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aj kad izgooglate bas me zanima kakav je vama. Meni je moja doktorica sexy, jos kad nije u onoj kuti iz bolnice 👌
Ma gdje si nasla sliku? Zalipi tu
Ljudi ja ne nadjem dr mrsica na google.. DA NE. BI BILO DA MISLITE da je sexy neki od ovih sta izbaci 😆😆😆😆😆💃💃💃💃
O Boze, vec sam se zabrinula za vas! Meni prvo izbacilo Miranda 😂😂😂 znam da se o ukusima ne raspravlja, al koliko anesteziju vi dobijete ako vam je on sexy? 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji