Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2020. 08:55

miss1502

Sanjich super rezultati, ja sam ih isto imala 10 i nisam bila u hiperu tako da ce bit sve ok! Oces pit sad ciklu?

Pijem ja nju otkako su mi stvari zavrsile, cjedim ili kupim onu encian... Jucer kupila i ananas.

Ps pitala sam ga za hiper i isotonic kaze on prvi put cujem 😁 al ja sam sinoc kupila 2litre pa nek se nadje haha 

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 08:56

Dobro jutro curke!
    manemoj superr, bravoo 😁😁
    Jadranka. Sretan ti ročkas!! 🎉🎉🎉 Želim  ti da idući dočekas bebicom 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 08:56

Neeeego...Pepsi13, Tiinaa, LucyLou, Lala1982, jeste li ga danas pišnule? 

lotus i Nirvana2020, vas gledamo sljedeće, niste se izvukle 

💔💔💔

31. Listopad 2020. 08:57

Blacky89, nisi nam trebala to rec, da trabunjamo pod anestezijom 🙈 ja cu sljedeci put zalijepit usta, nece oni ni skuzit ispod maske, ionako postavljaju pitanja na koja mogu odgovorit i samim klimanjem glave.
    Sanjich je li danasnji doktor sexy?
    Točkica ne znam kako petrova radi, ali sumnjam nakon sto su bili u samoizolaciji i rjesavaju zaostatke da ce te moc primit odmah sa ovim ciklusom, bar se tu kod nas ceka mjesec na konzultacije pa jos 3 na postupak.
    Jadranka sretan 🎂🎉🎉🎉🎈🎈!

31. Listopad 2020. 08:58

NadimakMTB

Sanjich, i meni je jedan jajnik bio skoro nedostupan, plus miom je na putu do njega pa su ga uspjeli punktirati. Isto je imao malo folikula u odnosu na drugi.Rekla je doktorica da je važno da sam jako opuštena pa da će se onda on malo i sam spustiti. Plus su oni mali pritiskali iz vana.
    Što se boli tiče, radi droga ovaj jednostavni jajnik nisam uopće osjetila. Ovaj problematični jesam, ali toliko sam bila obuzeta potrebom da im kažem koliko ih volim i opsjednutošću koliko je cijeli svijet jedno prekrasno mjesto, da nisam imala vremena obraćati pozornost na to.
    Ono što jest, je da sam danima poslije aspiracije osjećala taj jajnik više i njemu je trebalo duže da zacijeli (7 dana). Osjećala sam ga više kao da je natečen, ili da je nahlađen, nego da je bolilo. Plus, imala sam par puta kratki grč u tom mjestu koji je malo bolio pa sam onda morala stati, malo disati i samo je prošlo.
    Skraćeno, stvarno stvarno nije nimalo gadno.
    Znam da je curama s endo drugačije.

Hvala ti draga, lakse mi je ❤️ rekao je u najboljem slucaju ak ne uspiju ostaje tako kako je.. A ja sva nadobudna pitam pa jel mozemo ga u startu ostavit ne pokusavat 😆 naravno da NE hahah

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 09:00

Sanjich🤞🤰

NadimakMTB

Sanjich, i meni je jedan jajnik bio skoro nedostupan, plus miom je na putu do njega pa su ga uspjeli punktirati. Isto je imao malo folikula u odnosu na drugi.Rekla je doktorica da je važno da sam jako opuštena pa da će se onda on malo i sam spustiti. Plus su oni mali pritiskali iz vana.
    Što se boli tiče, radi droga ovaj jednostavni jajnik nisam uopće osjetila. Ovaj problematični jesam, ali toliko sam bila obuzeta potrebom da im kažem koliko ih volim i opsjednutošću koliko je cijeli svijet jedno prekrasno mjesto, da nisam imala vremena obraćati pozornost na to.
    Ono što jest, je da sam danima poslije aspiracije osjećala taj jajnik više i njemu je trebalo duže da zacijeli (7 dana). Osjećala sam ga više kao da je natečen, ili da je nahlađen, nego da je bolilo. Plus, imala sam par puta kratki grč u tom mjestu koji je malo bolio pa sam onda morala stati, malo disati i samo je prošlo.
    Skraćeno, stvarno stvarno nije nimalo gadno.
    Znam da je curama s endo drugačije.

Hvala ti draga, lakse mi je ❤️ rekao je u najboljem slucaju ak ne uspiju ostaje tako kako je.. A ja sva nadobudna pitam pa jel mozemo ga u startu ostavit ne pokusavat 😆 naravno da NE hahah

Meni je i dalje najteži dio cijele te priče bio to što nisam smjela piti vodu satima prije, i nekih sat vremena poslije. To mi je bila muka. Ova bol je bila tako kratka da je jedva registriraš. Plus, voliš ih sve, i kad te boli 

💔💔💔

31. Listopad 2020. 09:01

Btw. SVECANO OBECAJEN  da cu ubuduce prije nego stisnem posalji provjerit svoje tipfelere... Uzas kako ja posaljem post.. 😑

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 09:04

Eh da, ne znam je li ovo vrijedi za sve, ali bila bih sretna da mi je netko rekao prije aspiracije.
    Cijeli taj prvi dan nakon aspiracije, a i drugi, kad ideš piškiti - nemoj se napinjati. Samo sjedni na školjku i pusti da urin krene sam od sebe i nek ide dok ide.
    Ja sam prvi put sjela, malo se napela da to što prije riješim... e, to JEST bolilo 
    I taj prvi dan, stvarno usporite. Mislite, nije ništa, ali ipak ste bile na maloj operaciji i puno se lakše umarate. Ako idete šetati, šetajte oko kuće da se možete brže vratiti kad se umorite. Sve radite polako. Spavajte. Odmarajte. Ne dižite teško, ne radite teško. Maksimalno štedite taj srednji dio tijela. Stvarno ćete jako brzo zacijeliti (za 7 dana nisam osjećala baš ništa, a od drugog dana nadalje samo blagi osjećaj da sam osjetljiva i da sam malo nahlađena), ali budite nježne prema sebi.

💔💔💔

31. Listopad 2020. 09:04

Bozma

Blacky89, nisi nam trebala to rec, da trabunjamo pod anestezijom 🙈 ja cu sljedeci put zalijepit usta, nece oni ni skuzit ispod maske, ionako postavljaju pitanja na koja mogu odgovorit i samim klimanjem glave.
    Sanjichje li danasnji doktor sexy?
    Točkicane znam kako petrova radi, ali sumnjam nakon sto su bili u samoizolaciji i rjesavaju zaostatke da ce te moc primit odmah sa ovim ciklusom, bar se tu kod nas ceka mjesec na konzultacije pa jos 3 na postupak.
    Jadranka sretan 🎂🎉🎉🎉🎈🎈!

Problem je sta njega nisam vidila bez maske hahha pa mogu rec samo da ima lijepe oci hahah

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 09:05

Sanjich🤞🤰

Btw. SVECANO OBECAJEN da cu ubuduce prije nego stisnem posalji provjerit svoje tipfelere… Uzas kako ja posaljem post.. 😑

Naravno da nećeš. Uskoro ćeš biti trudna, a onda će ti mozak ionako otići na kvasinu.
    Vidi ove naše trudnice, to više ništa nije normalno 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.