Womenname meni je to zabavno pogadati,pogotovo kad me svi zezaju da sam ko baba Vanga gad pogodim 😂 ija bi curicu ali nekako osjecam da je moj f12 momcic mali 🥰🥰😍 bit curica iduci put 😊
MTB nije ti ovo internet narudzba hahahah 😂😂😂 predvidjeti cu kad se decko rodi 🤭
Meni je stvarno, ali stvarnoo svejedno. Uopće nemam želju. Preslatko mi je oboje 😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, jel koja zna malo bolje ovdje zakone o porodiljnom i radnom odnosu i to sve. Tipa ja sam prijavljena na 6mj.na određeno, zanima me kakva ja prava sad imam? Prije ovog posla sam bila na zavodu, a prije zavoda radila isto poslove na određeno. I tako u krug…jel imam ista pravo primati ili samo od rođenja djeteta do njegove 1 god? Unaprijed hvala.
Mislim da ako ti otvori doktorica komplikacije prije isteka tih 6 mjeseci ne može ti dat otkaz već si na komplikacijama. Onda primaš neki iznosa prosjeka ali najviše 4200
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, jel koja zna malo bolje ovdje zakone o porodiljnom i radnom odnosu i to sve. Tipa ja sam prijavljena na 6mj.na određeno, zanima me kakva ja prava sad imam? Prije ovog posla sam bila na zavodu, a prije zavoda radila isto poslove na određeno. I tako u krug…jel imam ista pravo primati ili samo od rođenja djeteta do njegove 1 god? Unaprijed hvala.
Mislim da ako ti otvori doktorica komplikacije prije isteka tih 6 mjeseci ne može ti dat otkaz već si na komplikacijama. Onda primaš neki iznosa prosjeka ali najviše 4200
Ok tipa meni istjece ugovor tamo negdje u 4mj na proljece..i do tad mi poslodavac ne moze dat otkaz, a odem na komplikacije i primat cu nesto koliko sam shvatila? A sta nakon isteka ugovora? Onda nista nemam pravo primati?
Ok tipa meni istjece ugovor tamo negdje u 4mj na proljece..i do tad mi poslodavac ne moze dat otkaz, a odem na komplikacije i primat cu nesto koliko sam shvatila? A sta nakon isteka ugovora? Onda nista nemam pravo primati?
Imaš i dalje pravo, ali moraš otic na komplikacije do tad. Jer ti nema pravo dati otkaz samo ako si na komplikacijama. Tako da npr nakon ultrazvuka kad ti utvrde trudnoću odeš kod svog ginekologa da ti otvori komplikacije. Meni je moj mpo doktor napisao da imam malo smedeg iscjedka kao i da je potrebno mirovanje, na osnovu tog otvorene su mi komplikacije još od pozitivne bete jer sam na takvom poslu gdje ne mogu raditi u ovom stanju jer ne mogu izbjeći fizički napor.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Moze ti ne produziti ugovor jednostavno makar bila na komplikacijama. Jedino da imas za stalno ti ne smije dati otkaz za vrijeme trudnoce. Vjeruj mi sve znam, ja pocetkom mj dobila otkaz, tj nisu mi produzili iako sam rekla da sam trudna. Onda sam isla citati zakon i da sam prije otvorila komplikacije, ista stvar nista nebi mjenjalo
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikitta, nazvala sam necakinju koja radi u ljekarni i pitala ima li to pa je rekla da je praznik i ne radi ali da ima doma neke slicne koje isto kostaju kao svetog Petra kajgana, dobila je testere, a kako je nju mucilo ima ih uz sebe. Zovu se omni biotic stres i isto se piju ujutro. Ako ovo ne pomogne do kraja tjedna idem po te tvoje. Maja555 ovo sto sam dovila se rastapa u 1dcl vode i onda popije. Probala sam 3 razlicite vrste kapsula u ovih mjesec dana i nista ne prolazi.
Jedino sto jos nisam probala je otic kod doktora 😂. Zvala sam ga, kaze sestra da idem na dijetu...to je ono sta mi treba sa 48kg 😂
Ljutopile, dobro, kod njih je uvijek transfer treci dan i da imas 10embrija, ali imat ce onda ona sta i za zamrznut. A ja sam sad vec odabrala Menopur, pa kud puklo. A ovo za transfere treci dan, ja sam prosli tjedan imala konzultacije sa nekoliko klinika vani, ne pisem jer to ekipu tu ne zanima, ali svi doktori i embriolozi su se uscudjavali mojim transferima treci dan. Da kako su oni meni odabrali najkvalitetniji na 3.dan, da se tek na 5-ti dan moze vidjet koji je zapravo najkvalitetniji i da ako ne dodju do blastice ne bi prezivjeli ni u maternici. Nisam ulazila u rasprave, kod mene se obicno nije imalo sta ni birat, vracali su sta su imali, a i sad mi vise nije bitno. Mozda oni jendostavno imaji bolje medije, inkubatore i sta ti ga ja znam sta sve ne za cuvanje embrija pa tako rade.
Da, Samara je u pravu. Istek ugovora nije isto što i otkaz. Poslodavac ti nije dužan produžiti ugovor radi trudnoće. Ako već imaš ugovor, ne može te otpustiti dok god je ugovor važeći.
💔💔💔
Arwen mislim da su me odmah iduci ciklus ubacili,u biti brzo,na konzultacije. Neznam tocno ali ja sam napravila nalaze po uputnici soc. Ginekologa i imala sam nalaz privatnog ginekologa i mislim da unutar mjesec dana sam bila vec na konzultacijama
Hvala ti do neba na informacijama ❤️
Ovaj i sljedeci mjesec cemo pokusati odraditi vecinu pretraga i prikupiti nalaze za koje znamo da ce nam traziti,pa onda vidjeti sta i kako dalje!
Nema na cemu,zaista!! Sretno i strpljivo 😍😍😘 ako ti sto treba,samo pitaj! Mozda se sretno u cekaonici ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
https://ibb.co/Hqk9hCz
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Moze ti ne produziti ugovor jednostavno makar bila na komplikacijama. Jedino da imas za stalno ti ne smije dati otkaz za vrijeme trudnoce. Vjeruj mi sve znam, ja pocetkom mj dobila otkaz, tj nisu mi produzili iako sam rekla da sam trudna. Onda sam isla citati zakon i da sam prije otvorila komplikacije, ista stvar nista nebi mjenjalo
A ja mislila da ti ne može ne produžiti ako si na komplikacijama 🤷♀️🤦♀️ baš glupo. Po tom trudnica uopće nije zaštićena kako oni govore
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️