I tako.. ja se probudim, napravim opet test, opet negativan.. trudim se ne biti tužna a moj muž 🥰🥰🥰 znači baš kako i sve kažete najveća podrška.. ja inače obožavam Božić, ali ono baš bas obožavam.. i kaže on meni danas ćemo kititi bor 🥰🥰🥰
I tako mi sad pustili božićne pjesme, napravili kakao i spremamo se na kicenje..
Stvarno ne znam šta bi bez njega ❤️
Ti nam stav sliku bora kad ga okitite, pa ne moramo samo pozitivne testice gledat, i bor je lijep, a sreca je u malim stvarima 🥰 go for it 😘
I ja bi voljela slikicu bora🤗🤗🤗🤗 ja sam uvijek dosad radila, i najvise oko Bozica.. Ovo je prva godina da cu kitit bor sa muzem 🤗🤗 jedva cekam
S muzem i bebom 🥰 ovo mora da Ce bit najljepši bozic do sad 😍☺️
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jel rano za bol u leđima kao simptom? 4dnt ?😂😂
Mene leđa konstantno bole pa to necu ni gledat kao simptom,ali me sise rasturaju, znaci ne mogu grudnjak obuc kolko me bole 😨
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Drago mi je da nisam jedina koja zeli sliku bora 😜 zapravo sam htjela reci da smo tu svi jedni za druge,i iako je test ispao negativan, a kicenje bora ce razveselit nasu manemoj neka podijeli s nama ono sto joj pomaže ,a mi smo tu uz nju, nebitno dal' je bor u pitanju ili pozitivan test, tu smo svi jedni uz druge i nije sama 🥰
Budimo realni, naš zahtjev za sličicom bora je sebičan - ne želimo ga jer to veseli manemoj, nego zato što veseli nas i želimo gledati tu prekrasnu sličicu
💔💔💔
Jel rano za bol u leđima kao simptom? 4dnt ?😂😂
Pa je, nas u poodmakloj trudnoći (dakle, od drugog tjedna nadalje) često bole leđa
Treba tijelo nositi taj dodatni teret
💔💔💔
Drago mi je da nisam jedina koja zeli sliku bora 😜 zapravo sam htjela reci da smo tu svi jedni za druge,i iako je test ispao negativan, a kicenje bora ce razveselit nasu manemoj neka podijeli s nama ono sto joj pomaže ,a mi smo tu uz nju, nebitno dal' je bor u pitanju ili pozitivan test, tu smo svi jedni uz druge i nije sama 🥰
Budimo realni, naš zahtjev za sličicom bora je sebičan - ne želimo ga jer to veseli manemoj, nego zato što veseli nas i želimo gledati tu prekrasnu sličicu
Ja ga zelim iz oba razloga ☺️😂
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
I tako.. ja se probudim, napravim opet test, opet negativan.. trudim se ne biti tužna a moj muž 🥰🥰🥰 znači baš kako i sve kažete najveća podrška.. ja inače obožavam Božić, ali ono baš bas obožavam.. i kaže on meni danas ćemo kititi bor 🥰🥰🥰
I tako mi sad pustili božićne pjesme, napravili kakao i spremamo se na kicenje..
Stvarno ne znam šta bi bez njega ❤️
Ti nam stav sliku bora kad ga okitite, pa ne moramo samo pozitivne testice gledat, i bor je lijep, a sreca je u malim stvarima 🥰 go for it 😘
I ja bi voljela slikicu bora🤗🤗🤗🤗 ja sam uvijek dosad radila, i najvise oko Bozica.. Ovo je prva godina da cu kitit bor sa muzem 🤗🤗 jedva cekam
S muzem i bebom 🥰 ovo mora da Ce bit najljepši bozic do sad 😍☺️
Defiitivno! Bas se veselim 🤗 a do Bozica ce ovdje bit jos dosta pozitivnih testica i trudnica 🤗🤗🤗💜❤💜❤💜❤ osobno mogu reci da jedini simptom koji sam imala tocno 6 dnt je taj ludjacki proljev koji me probudio u tri ujutro.. Ono, nicim izazvan, a crijeva su se glasala da je to bilo prestrasno 😂😂. nit sam jela nest lose ni nist... Tad to nisam smatrala nicim bitnim, mislila sam da je viroza il nest.. Al test taj dan je bio pozitivan! 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Chloe i mene sise, al to je od utrogestana, isto mi je bilo i zadnji put, ja ih stavljam 2*4 kom dnevno, znaci 8
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Chloe i mene sise, al to je od utrogestana, isto mi je bilo i zadnji put, ja ih stavljam 2*4 kom dnevno, znaci 8
Ma mi smo trudne, kakav utrogestan 😜 mislimo pozitivno 🤞🤞🥳
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Mene sise uopće ne muče, niti sam imala nikakve sise related simptome. Ne vidim ni nikakve promjene.
Kad muža pitam da provjeri ima li promjena, njemu fokus ode u drugom smjeru, a ne u smjeru trudnoće, tako da mi on tu nije od pomoći.
Inače, ja se Božiću i praznicima veselim jer iza Nove Godine napokon namjeravamo govoriti ljudima vijesti (ako sve bude OK).
💔💔💔
Ja sa sisama sad imam problem😂😂😂 tolko su teske i tolko su narasle da mi je najsmjesnije, sta nakon kupanja, se moram dobro obrisat ispod njih 😂😂😂 dosad nisam imala takvih problema jer nisam se imala ispod cega obrisat 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji