Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    18. Studeni 2020. 12:23

Chloe, Ruska , da, i ja mislim da ce do Bozica biti ovdje jos puno puno trudnica 🥰🥰🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    18. Studeni 2020. 12:29

NadimakMTB

Mene sise uopće ne muče, niti sam imala nikakve sise related simptome. Ne vidim ni nikakve promjene.
    Kad muža pitam da provjeri ima li promjena, njemu fokus ode u drugom smjeru, a ne u smjeru trudnoće, tako da mi on tu nije od pomoći.
    Inače, ja se Božiću i praznicima veselim jer iza Nove Godine napokon namjeravamo govoriti ljudima vijesti (ako sve bude OK).

Nemam ni ja, zapravo su me na početku malo bolile ali više na dodir. I malkoc su na rasle, jedino novo vidim dvije plave žile na svakoj. Ostalo ništa aaa. Ali cure su puno puta sve na pisale da bolne cice nisu simptom ničega 😁😁. Ja sam svojim najbliži ma već rekla, nemogu to izbjec jer su upućeni u postupak. Znam da je možda glupo jer sam još u kritičnom razdoblju, ali ja nemogu to sakrit. Još sam na takvom radnom mjestu da sam doma već 2 mjeseca i nemogu se pravit da sam na godišnjem 😏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🌼TiKi🌼
    18. Studeni 2020. 12:29

Bokic curke... Meni vec danima dođe da okitim bor.  S obzirom da sam na bo, napravila sam svoj adventski, a danas se spremam napraviti i mami. Bockam se, danas 4.dan, dosao negativan bris na covid... I takoo... Bole me jajnici jace nego prosli put pa se nadam da je i stanje bolje nego prosli put. S nestrpljenjem cekam petak da vidim stanje 🤞🤞😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Studeni 2020. 12:34

*.Women_name.*, zašto se ispričavaš, svatko od nas ima svoje razloge zašto govori ili ne govori okolini. Nema ispravnog ili pogrešnog.
    Mi smo odlučili da nećemo govoriti jer smo zaključili da će nam to donijeti više problema nego podrške. Ima to svoje mane jer bih rado pričala o svemu sa bliskima, ali smo zaključili da nam je tako bolje. Ti imaš drugačiju situaciju pa si odlučila drukčije.

Tiki92, super da si krenula sa kićenjem - tko ti brani da sad sve okitiš kad te to veseli. 
    Držim fige da rezultati budu dobri  

💔💔💔

ericaa
    18. Studeni 2020. 12:35

Ruška cestitam!!! Predivna crta!! 😍😍🙏❣❤
    Evo ja dok cekam konzultacije napravila test 😂😂😂 naravno,snješko bijelić al dobro. Bas me neka nervoza hvata i lose spavam,u biti se bojim sto ce mi reci.... nekako je uvijek onih 2% nade da ce se plus pokazat prirodno,pogotovo jer sam prosla hssg. Trebam dobit sub/ned....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    18. Studeni 2020. 12:35

Manemoj bas lijepo od njega🥰  mene bor i Bozicni ugodaj uvijek oraspolozi pa i ja sam za slikice da se salju😍 sad cemo osim pozitivnih testova i slikica uzva gledati i borove 🎄😍
    Nikitta slazem se to za tajne, sve mi je jasno i zmam da neki ljudi ne mogu drzati tajnu za sebe, ali eto nadala sam se da nece barem reci osobi s kojom sam si ja super i za koju zna da joj sama zelim reci. Nije me bilo briga ako kaze susjedi, mami i nemam pojma kome, ali sam ju izricito zamolila da ne kaze toj frendici jer joj sama zelim reci. Ali eto, ne mogu reci da sam se iznenadila. A i znam njen razlog zasto je rekla, obicno ona zadnja sazna tako neke stvari (kad je ta treca frendica bila trudna, njoj je zadnjoj rekla upravo zbog cuvanja tajni i ona je bila tuzna i ljuta sto joj ni ona ni ja nismo rekle- na sto sam ja rekla da to definitivno nije bilo na meni da nekome kazem). I sad se samo htjela pohvaliti da ona zna nesto prije drugih, a to me jos vise ljuti nego da je od ushicenja rekla.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    18. Studeni 2020. 12:38

NadimakMTB

*.Women_name.*, zašto se ispričavaš, svatko od nas ima svoje razloge zašto govori ili ne govori okolini. Nema ispravnog ili pogrešnog.
    Mi smo odlučili da nećemo govoriti jer smo zaključili da će nam to donijeti više problema nego podrške. Ima to svoje mane jer bih rado pričala o svemu sa bliskima, ali smo zaključili da nam je tako bolje. Ti imaš drugačiju situaciju pa si odlučila drukčije.

Tiki92, super da si krenula sa kićenjem - tko ti brani da sad sve okitiš kad te to veseli.

Istina. Ma da radim na poslu nekom na kojem sam mogla nekako to sakrit nebi sigurno još za trudnoću rekla. Neznam, bila bi sigurnije da to kažem sa 12 tjedana. Ali eto, još živimo doma sa svojima, stalno neka obiteljska druženja (uza obitelj). Svi su se pitali kaj sam tako dugo doma 😂😂😂😯😯 dva tjedna sam lagala da sam na godišnjem pa na bolovanju. A onda sam priznala 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Studeni 2020. 12:41

*.Women_name.*

NadimakMTB

Istina. Ma da radim na poslu nekom na kojem sam mogla nekako to sakrit nebi sigurno još za trudnoću rekla. Neznam, bila bi sigurnije da to kažem sa 12 tjedana. Ali eto, još živimo doma sa svojima, stalno neka obiteljska druženja (uza obitelj). Svi su se pitali kaj sam tako dugo doma 😂😂😂😯😯 dva tjedna sam lagala da sam na godišnjem pa na bolovanju. A onda sam priznala 😂

Ti ćeš ionako imati urednu trudnoću, nema nikakvog razloga da tajiš 
    Sad cijela obitelj može slaviti 

💔💔💔

ericaa
    18. Studeni 2020. 12:42

Arwen87

Ericaa, hvala ti puno na odgovoru!

Reci mi,molim te,koliko si cekala termin za prve konzultacije?
    Imas li mozda nekakav kontakt broj ili mail na koji im se mogu javiti?
    Nama je najblizi MPO u Osijeku,ali mi do Osijeka imamo 1,5 sat voznje…kad krenu folikulometrije i sve ostalo,svaki drugi dan cemo samo na putovanje gubiti pola dana,a da ne spominjem ostalo!
    Zato bi bilo idealno kad bi mogli sve nalaze pripremiti u Osijeku ,pa se onda dogovoriti u Rijeci za konzultacije,jer tamo imamo stan i bolnica nam je udaljena samo par minuta!
    Nadam se da bi kod njih takvo sta doslo u obzir i da bi se mogli nekako dogovoriti!

Svim ostalim curama koje su danas docekale lijepe vijesti,cestitam od srca!😊

Oprosti,nisam sinoc bila na forumu. Imam ti mail i telefon. Moze se naruciti putem telefaksa na broj 051 658 221(poslati uputnicu)a za info o terminu narudzbe nazvati 051 658 254 izmedu 12 i 14 h
    Mail: ivf@kbc-rijeka.hr

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    18. Studeni 2020. 12:42

NadimakMTB

*.Women_name.*

NadimakMTB

Ti ćeš ionako imati urednu trudnoću, nema nikakvog razloga da tajiš
    Sad cijela obitelj može slaviti

Nadam se, baš ti hvala 😍

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.