Arwen mislim da su me odmah iduci ciklus ubacili,u biti brzo,na konzultacije. Neznam tocno ali ja sam napravila nalaze po uputnici soc. Ginekologa i imala sam nalaz privatnog ginekologa i mislim da unutar mjesec dana sam bila vec na konzultacijama
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
*.Women_name.*, zašto se ispričavaš, svatko od nas ima svoje razloge zašto govori ili ne govori okolini. Nema ispravnog ili pogrešnog.
Mi smo odlučili da nećemo govoriti jer smo zaključili da će nam to donijeti više problema nego podrške. Ima to svoje mane jer bih rado pričala o svemu sa bliskima, ali smo zaključili da nam je tako bolje. Ti imaš drugačiju situaciju pa si odlučila drukčije.
Tiki92, super da si krenula sa kićenjem - tko ti brani da sad sve okitiš kad te to veseli.
Držim fige da rezultati budu dobri
Istina. Ma da radim na poslu nekom na kojem sam mogla nekako to sakrit nebi sigurno još za trudnoću rekla. Neznam, bila bi sigurnije da to kažem sa 12 tjedana. Ali eto, još živimo doma sa svojima, stalno neka obiteljska druženja (uza obitelj). Svi su se pitali kaj sam tako dugo doma 😂😂😂😯😯 dva tjedna sam lagala da sam na godišnjem pa na bolovanju. A onda sam priznala 😂
Ti ćeš ionako imati urednu trudnoću, nema nikakvog razloga da tajiš
Sad cijela obitelj može slaviti
Nadam se, baš ti hvala 😍
JA bi se samo nadovezala, predosjecam i curicu osim uredne trudnoće 😂😂🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Kad sam se udala, i krenuli raditi na bebi, požalila sam se nakon nekog vremena prijateljici kako sam tužna što ne ide. Njena poruka je išla ovako - “Joj daj ne seri, našla si super muža, čovjeka tvog života, imate sve, i sad čim ti odmah dalje ne ide sve savršeno, odmah dramiš!” Nije potrebno govoriti da ja ni 7 godina poslije nemam dijete, a ona je nesretna, uništila jedinu dobru vezu s dečkom koji ju je obožavao, i sad se samo operira do neprepoznatljivosti, odselila van HR, odrezala sve nas iz HR, i preko društvenih mreža glumi savršen život, a znam da je sama i bolno nesretna. Nažalost i dalje je volim, ali kad sam shvatila da je bila u HR nekoliko puta, i da se nije htjela naći, tipa - joj tu sam, ali žurim sutra nazad - prestala sam je kontaktirati. Tu i tamo mi stavi srce na fotku na IG, ja ignoriram. Prežalosno. Nije bila sretna što sam se udala ni onda, kamoli sada. Da je ona bila sretna, onda bi bila sretna za mene. Glavno kad je ona bila sa sretnoj vezi, a ja u ponoru užasa, sam za nju bila iskreno sretna, i prilagođavala se njenim odlukama kad se možemo vidjet, u rijetkim trenucima kad joj je dragi na putu itd.
Ove MPO vode stvarno u životu pokažu tko ti je prijatelj. Imala sam donedavno najbolju prijateljicu, bila sam joj godinama rame za plakanje u njenim problemima. Čim joj je život postao sretan: udala se, kupila stan, dobila dijete, sa mnom je prestala dijeliti tu sreću. Kad me nazove, to je obično monolog s njene strane o tome jel dijete piški, kaki,spava, jede, a tek na kraju razgovora prije nego što će završiti poziv reda radi pita kako sam. Prezirala je takve majke koje samo o djeci pričaju, a sama je postala ista. Ne zamjeram joj zbog toga. Mobitel je stalno uz nju, a kad joj pošaljem poruku, tjedan dana čekam na odgovor jer eto nema vremena zbog dvogodišnjeg djeteta. Govorila mi je kako me želi za krsnu kumu i baš sam se radovala tome da bi mi nakon djetetovog krštenja javila da su krstili dijete. Prestala sam ju i zvati jer nije imalo smisla, kad se nikad na pozive ne javlja. Ali kad ona treba mene, poruke se odmah šalju ili odgovara na njih, odmah se zove.
Ali u ovoj svojoj borbi dobila sam jednu prijateljicu, svoju bivšu kolegicu, tu je uvijek za mene. Tek kad prođe postupak onda to podijelim s njom i uvijek me utješi tako divnim riječima. Naučila je sve o postupcima. Na samom početku kada nije ništa znala o tome zamolila me da joj objasnim svu tu terminologiju da ne pita gluposti.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
*.Women_name.*, zašto se ispričavaš, svatko od nas ima svoje razloge zašto govori ili ne govori okolini. Nema ispravnog ili pogrešnog.
Mi smo odlučili da nećemo govoriti jer smo zaključili da će nam to donijeti više problema nego podrške. Ima to svoje mane jer bih rado pričala o svemu sa bliskima, ali smo zaključili da nam je tako bolje. Ti imaš drugačiju situaciju pa si odlučila drukčije.
Tiki92, super da si krenula sa kićenjem - tko ti brani da sad sve okitiš kad te to veseli.
Istina. Ma da radim na poslu nekom na kojem sam mogla nekako to sakrit nebi sigurno još za trudnoću rekla. Neznam, bila bi sigurnije da to kažem sa 12 tjedana. Ali eto, još živimo doma sa svojima, stalno neka obiteljska druženja (uza obitelj). Svi su se pitali kaj sam tako dugo doma 😂😂😂😯😯 dva tjedna sam lagala da sam na godišnjem pa na bolovanju. A onda sam priznala 😂
Nadam se, baš ti hvala 😍
Jooj jel mi vjeruješ da me svi zezaju da je dečko, a ja baš mislim da je curica 😍😍😍 hvalaa ti. Baš vjerujem tvojim prorocanstvima 😁😁 trebala bi počet zaradivat na tom 😛 ono ko baba Vanga 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nadam se, baš ti hvala 😍
Čisto da odmah naručim - smiješ mi predvidjeti i da ću imati (barem) još jedno dijete nakon što rodim zdravog dječačića, i da će drugo dijete biti curica.
Hvala.
💔💔💔
Womenname meni je to zabavno pogadati,pogotovo kad me svi zezaju da sam ko baba Vanga gad pogodim 😂 ija bi curicu ali nekako osjecam da je moj f12 momcic mali 🥰🥰😍 bit curica iduci put 😊
MTB nije ti ovo internet narudzba hahahah 😂😂😂 predvidjeti cu kad se decko rodi 🤭
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Chloe prognoziraj i meni 😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Znaš šta.. ja sam baš razmišljala o toj 12 tjedana fori...
I šta ja znam.. svatko zna svoje ali ja nisam sigurna da ću moći tako.
Naravno da neću objaviti isti tjedan na FB kad budem trudna i ljudima s kojima nisam bliska.. ali ne vidim zašto bi to tajila od najbližeg kruga ljudi, Itako da se dogodi najgore bi to podijelila s njima i trebala bi mi podrska. Tu naravno pričam o najužem krugu ljudi, ne o poznanicima.
A iskreno, ne znam ni kako bi sakrila, svi znaju da toliko želimo dijete da ja kad se nakasljem svi skaču sa jesi ti možda trudna 😂😂 baš me zanima koliko ozbiljno i koliko dugo ću jednog dana moći govoriti da nisam 🙈 jedino me lockdown može spasiti 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Womenname meni je to zabavno pogadati,pogotovo kad me svi zezaju da sam ko baba Vanga gad pogodim 😂 ija bi curicu ali nekako osjecam da je moj f12 momcic mali 🥰🥰😍 bit curica iduci put 😊
MTB nije ti ovo internet narudzba hahahah 😂😂😂 predvidjeti cu kad se decko rodi 🤭
A ja taman htjela pitati jel pogadjas koji postupak će biti dobitan 🙈😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala cure drage MTB, Maja555, Ruska1986, Manemoj, LucyLou, Miss1502
Evo ja se vratila doma, MC pomfrit je smazan. Jedan mali 9-16 stanični mi je vraćen. Cure jel to ok za treći dan? Uvijek sam imala samo blastice pa nemam pojma. Biologkinja nije bila, samo mi je doktorica rekla da je jedan 9-16 stanični 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji