I tako.. ja se probudim, napravim opet test, opet negativan.. trudim se ne biti tužna a moj muž 🥰🥰🥰 znači baš kako i sve kažete najveća podrška.. ja inače obožavam Božić, ali ono baš bas obožavam.. i kaže on meni danas ćemo kititi bor 🥰🥰🥰
I tako mi sad pustili božićne pjesme, napravili kakao i spremamo se na kicenje..
Stvarno ne znam šta bi bez njega ❤️
Aaaaaa, bas lijepo ❤💜❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozmaod pet stanica na pergoverisu, svih pet oplodenih za sada, danas je drugi dan. Transfer ipak treći dan🤔🤔
Hoćeš reći da si ti prošla aspiraciju i sutra ti je transfer?
Za sad djeluje kao dobri rezultati!
Ma nisam ja😬😬😆😆, bozmi sam govorila za stimulaciju pergoverisom, danas je bio transfer. Kao s tim pergoverisom se NAVODNO dobivaju kvalitetnije stanice, po statistici😅😅.
I tako.. ja se probudim, napravim opet test, opet negativan.. trudim se ne biti tužna a moj muž 🥰🥰🥰 znači baš kako i sve kažete najveća podrška.. ja inače obožavam Božić, ali ono baš bas obožavam.. i kaže on meni danas ćemo kititi bor 🥰🥰🥰
I tako mi sad pustili božićne pjesme, napravili kakao i spremamo se na kicenje..
Ti nam stav sliku bora kad ga okitite, pa ne moramo samo pozitivne testice gledat, i bor je lijep, a sreca je u malim stvarima 🥰 go for it 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nadimak MTB hvala na odgovoru :)
M nije pusac,ponekad alkohol s drustvom, malo je stresan nacin zivota ,zivot u zajednici s njegovima, stres s posla, malo je osjetljiv pa ga sve pogadja,a malo glumi maco pa sve drzi u sebi :D
Kod mene je amh 41,14.
Za razliku od žena koje se rode sa svom svojom životnom zalihom jajnih stanica, muškarci stalno kreiraju nove spermiće zato se njima situacija može popraviti (osim ako su, recimo, prošli kroz neku tešku bolest i/ili kemoterapiju).
Ako nema problema ni s težinom i fizički je aktivan, onda će mu neke antristress tehnike + dodaci prehrani pomoći.
Ali, kao što rekoh, on je tu manje bitan faktor. Imamo ovdje majku kojoj je muž imao samo 9 spermića ( i to je to, novi se neće stvarati), pa je postala majka. Doktori će u ejakulatu naći nekoliko dobrih spermića i moći "ručno" oploditi tvoja jajašca.
Imaš na prve dvije stranice ovog topica neke savjete za početak. Kreni od tamo. a kad se naše splićanke pridruže, dobit ćeš i konkretne savjete iz njihovog iskustva.
💔💔💔
M nije pusac,ponekad alkohol s drustvom, malo je stresan nacin zivota ,zivot u zajednici s njegovima, stres s posla, malo je osjetljiv pa ga sve pogadja,a malo glumi maco pa sve drzi u sebi :D
Kod mene je amh 41,14.
Za razliku od žena koje se rode sa svom svojom životnom zalihom jajnih stanica, muškarci stalno kreiraju nove spermiće zato se njima situacija može popraviti (osim ako su, recimo, prošli kroz neku tešku bolest i/ili kemoterapiju).
Ako nema problema ni s težinom i fizički je aktivan, onda će mu neke antristress tehnike + dodaci prehrani pomoći.
Ali, kao što rekoh, on je tu manje bitan faktor. Imamo ovdje majku kojoj je muž imao samo 9 spermića ( i to je to, novi se neće stvarati), pa je postala majka. Doktori će u ejakulatu naći nekoliko dobrih spermića i moći "ručno" oploditi tvoja jajašca.
Imaš na prve dvije stranice ovog topica neke savjete za početak. Kreni od tamo. a kad se naše splićanke pridruže, dobit ćeš i konkretne savjete iz njihovog iskustva.
Slazem se! Kod nas su doslovno morali birat i jedva ista nasli, a ja vec 18 tt 🙂 kod nas je sreca sta je kod mene sve super, svi nalazi savrseni, kod njega nisu ali eto, uspjeli smo! Moj je pokusavao sa svim i svacim i bilo je sitnih pomaka, ali slabo.. "prirodno"kod nas se trudnoca ne bi mogla dogodit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Manemoj rastopila sam se kad si to napisala jer je i meni Bozic i to kicenje sve na svijetu!!! Obavezno saljite slikice svojih borića/jelki, dobro kaze chloe , da nisu samo testovi 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ti nam stav sliku bora kad ga okitite, pa ne moramo samo pozitivne testice gledat, i bor je lijep, a sreca je u malim stvarima 🥰 go for it 😘
I ja bi voljela slikicu bora🤗🤗🤗🤗 ja sam uvijek dosad radila, i najvise oko Bozica.. Ovo je prva godina da cu kitit bor sa muzem 🤗🤗 jedva cekam
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Drago mi je da nisam jedina koja zeli sliku bora 😜 zapravo sam htjela reci da smo tu svi jedni za druge,i iako je test ispao negativan, a kicenje bora ce razveselit nasu manemoj neka podijeli s nama ono sto joj pomaže ,a mi smo tu uz nju, nebitno dal' je bor u pitanju ili pozitivan test, tu smo svi jedni uz druge i nije sama 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Kod mene je amh 41,14.
Slazem se! Kod nas su doslovno morali birat i jedva ista nasli, a ja vec 18 tt 🙂 kod nas je sreca sta je kod mene sve super, svi nalazi savrseni, kod njega nisu ali eto, uspjeli smo! Moj je pokusavao sa svim i svacim i bilo je sitnih pomaka, ali slabo.. "prirodno"kod nas se trudnoca ne bi mogla dogodit…
Hvala, nadam se da idem tvojim stopama :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Jel rano za bol u leđima kao simptom? 4dnt ?😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji