I tako.. ja se probudim, napravim opet test, opet negativan.. trudim se ne biti tužna a moj muž 🥰🥰🥰 znači baš kako i sve kažete najveća podrška.. ja inače obožavam Božić, ali ono baš bas obožavam.. i kaže on meni danas ćemo kititi bor 🥰🥰🥰
I tako mi sad pustili božićne pjesme, napravili kakao i spremamo se na kicenje..
Stvarno ne znam šta bi bez njega ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB, Oolive,Ruska1986, Tuma, Maja555hvala vam svima na vašim riječima i misima. Da, ovo jest postalo mjesto ženske snage i podrške. Iako imamo muževe, ipak zeru bolje te razumije žena, nego itijedan muškarac. 🥰 Oolive sve je bolje, pa da je i samo 1 prijatelj, ako imaš mir. Tuma jako malo ljudi zna čuvati tajne, praktički manje od 1%. Svi mi volimo podijeliti prvi neku vijest koju znamo “ekskluzivno”. Time se pod 1. dobro osjećamo, pod 2. osjećamo bliži s osobom kojoj tajnu otkrivamo. Nije to oboje u redu, ali takvi su ljudi. Treba znati izvagati koje tajne su manje bitne, a koje su više bitne, jer neke tajne su pretjerivanje i saznat će se svakako, a druge tajne i njihovo otkrivanje pripada isključivo osobama koje su nositelji te tajne. Objava trudnoće spada u nešto duboko intimno i pripada osobno tebi, tvoja prijateljica je trebala se oduprijeti svojoj potrebi da se osjeća dobro, i poštovat tvoje želje. I ja sam znala kao klinka odavati tuđe tajne, ali to su bile gluposti, iako mi ni to danas nije dragoJednostavno, ne razumije koncept tajne i da me ta osoba zamolila da će ona reći mojoj mami kad bude spremna. Nisam joj mogla to pravo oduzeti. Ljudi općenito to ne razumiju. Tako da, ako se želite nekom povjeriti, razmislite dva puta koliko je bitna informacija o kojoj se povjeravate, jer ljudi prilično neozbiljno doživljavaju - “ej, nemoj nikom reći.” Obično reknu čim se rastanete ili spustite slušalicu, jer misle da to nije neki big deal 🤷🏼♀️
Bjankakako si danas? Želim ti brz oporavak. 💋🙏🏼
Ruška 😍😍
Nikita ja mislim da bi ti trebala napisati i self help knjigu 😉
Pratim tvoje postove od kad sam se priključila ali rijetko komentiram jer sam se tad prvi put susrela s pojmom endometrioze i morala guglati o čemu vi to, i dalje mislim da ne razumijem posljedice u potpunosti..
Ono što mi je fantastično je koliko si ti jaka osoba, koliko si hrabra, probijas svaki zid i ideš dalje. Čudo mi je to i moram priznati velika inspiracija.
Ja sam jučer u sebi malo dramila, što ako mi se nikad ne ostvari, što ako je ovo pokazatelj da zapravo nikad neću moći, kad odustati i takve crne misli.. onda sam čitala forum i bilo me sram.. jer vi stvarno probijate sve zidove i bilo me sram tog osjećaja nakon "samo" prvog neuspjeha. Dijeljenjem svoje priče svaka od vas daje snagu svima nama da se borimo dalje i da se potrudimo biti pozitivne. I zato ti hvala, i tebi i ostalim curama ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bozma od pet stanica na pergoverisu, svih pet oplodenih za sada, danas je drugi dan. Transfer ipak treći dan🤔🤔
Leptirica90, pa napisala sam ti već. Možeš danas, ali meni se taj dan nije baš vidjelo, 2 dana kasnije se lijepo vidjelo. Nekima se vidi i prije.
Tuma, onda te čeka još lijepih vijesti, a nakon toga opušteno u drugi trimestar
I dobra mi je ova priča sa prijateljicama, lijepo je znati da imaš te dvije prave prijateljice na koje možeš računati. To je pravo bogatstvo.
Aura, sretno!!
manemoj, super ti je muž
💔💔💔
Bozmaod pet stanica na pergoverisu, svih pet oplodenih za sada, danas je drugi dan. Transfer ipak treći dan🤔🤔
Hoćeš reći da si ti prošla aspiraciju i sutra ti je transfer?
Za sad djeluje kao dobri rezultati!
💔💔💔
Nikitta reci mi sto se tice probiotika, koliko bi bilo dobro uzimati b aktiv i slicne probiotike? Ima li neki u tekucem obliku ili u vrecicama da se rastapa u ustima da nije u obliku tableta i kapsula?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pozdrav borilice,
Mi pokusavamo zaceti 2,5g(ja imam 29, m 28 godina) ja sam redovno godisnje isla na preglede i sve je uvjek bilo u redu, m je bilo tesko nagovoriti na spermiogram, napokon sam uspjela i onda je usljedio sok. Njegova dijagnoza je oligoasthenozoospermia, receno nam je da tu nema pomoci vitaminina nit icim da popravimo spermio, samo postupak icsi+ivf. Mene sad zanima ako netko zna da mi objasni proceduru postupka preko hzzo, kakvi su rezultati u st-u, koji dr je najbolji? Do sada sam isla samo kod privatnih ginekologa,tako da nisam kod niti jednog upisana.
Hvala
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav borilice,
Mi pokusavamo zaceti 2,5g(ja imam 29, m 28 godina) ja sam redovno godisnje isla na preglede i sve je uvjek bilo u redu, m je bilo tesko nagovoriti na spermiogram, napokon sam uspjela i onda je usljedio sok. Njegova dijagnoza je oligoasthenozoospermia, receno nam je da tu nema pomoci vitaminina nit icim da popravimo spermio, samo postupak icsi+ivf. Mene sad zanima ako netko zna da mi objasni proceduru postupka preko hzzo, kakvi su rezultati u st-u, koji dr je najbolji? Do sada sam isla samo kod privatnih ginekologa,tako da nisam kod niti jednog upisana.
Hvala
S obzirom da sam ja sve išla privatno, i to ne u St, oko tehničkih stvari ti ne mogu pomoći.
Što se vaših dijagnoza tiče, "izvukli" ste bolju opciju - puno je gore kad je problem u ženi, nego kad je problem u muškarcu. Njemu će probrati par dobrih spermića, sa tvojim kvalitetnih jajnim stanicama bi mogli imati dosta brzo malo čudo koje raste u tebi.
Inače, njegova situacija se može malo i popraviti - muškarcima se to zna mijenjati uzimanjem suplemenata, promjenom načina života (promjena prehrane & prestanak pušenja, uzimanja alkohola i opojnih sredstava), vježbanjem, smanjenjem stresa. Ženama se situacija teže popravlja, muškarci su tu u svakom slučaju u boljoj situaciji. Vjerojatno se neće popraviti toliko da možete prirodno zanijeti (iako, nikad se ne zna!), ali će se popraviti dovoljno da vam popravi šanse na oplodnji.
Dakle, neka on poradi na sebi i svom zdravlju i nađite doktora kojem vjerujete i nema razloga da uz malo sreće uskoro ne postanete roditelji.
💔💔💔
Manemoj Potpisujem ovo sta si napisala na Nikittu i druge curke!!
I ja jutros napravila test i u suzama se vratila u krevet, s mislima ajme sad sve ponovo, pa sta ako opet ne uspije, pa dokle, pa kako, pa nemam ja snage,i odem na ovaj forum i skuzim koliko sam blesava i stvarno ono, nacrpim se snage od ovih cura!!
I ps isto se mislim danas bacit na kicenje stana i uživanje u ostalim sitnicama koje sam potpuno zapostavila i zaboravila u ovih mj dana od prve injekcije do sad🥰🥰
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Nadimak MTB hvala na odgovoru :)
M nije pusac,ponekad alkohol s drustvom, malo je stresan nacin zivota ,zivot u zajednici s njegovima, stres s posla, malo je osjetljiv pa ga sve pogadja,a malo glumi maco pa sve drzi u sebi :D
Kod mene je amh 41,14.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji