Ruska, da ce tvoja beta biti velika i da nemas razloga za brigu - kao sto i nasa MTB veli, crtica je kao i kontrolna! Ali samo da znas, betu mozes vaditi u Agram bolnici (bivse Sunce). Oni rade i subotom, a nalazi budu gotovi u roku od par sati. Tako da ako se predomislis, imas sutra i njih kao opciju😉
Nada86, neka je sa srecom, samo se opusti i uzivaj u tome da ces za koji sat biti PUPO! 👏🏻😊
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
nada86, super strategijaruška, ne znam od kud si ti, ali neki privatnici rade i subotom. Just sayin'
Ali naravno da je i petak - ponedjeljak dobro. Ti si trudna, bete će to samo potvrditiRuska1986, hvala na informaciji, sad ću i ja znati što treba tražiti. Ti si još malo pa na pooolaaaaa
Tuma, dakle, samo se moram paziti da me ne trkne auto
Hvala na info
Inače, imaš li zakazano kad će ti biti mini anomaly scan (ako ćeš ga raditi)?
Da, skoro na polaaaaaa 🤗🤗 Ne znam dal se onda radi i mini anomaly ako je radjen Nifty i potvrdio da je sve ok? 🤔 Mislim, na pregledu oko 12 tt svakako naprave mini anomaly, ali me zanima da li on, ne daj Boze, moze pokazat nesto sta Nifty ne moze?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
nada86, super strategijaruška, ne znam od kud si ti, ali neki privatnici rade i subotom. Just sayin'
Ali naravno da je i petak - ponedjeljak dobro. Ti si trudna, bete će to samo potvrditiRuska1986, hvala na informaciji, sad ću i ja znati što treba tražiti. Ti si još malo pa na pooolaaaaa
Hvala na info
Da, skoro na polaaaaaa 🤗🤗 Ne znam dal se onda radi i mini anomaly ako je radjen Nifty i potvrdio da je sve ok? 🤔 Mislim, na pregledu oko 12 tt svakako naprave mini anomaly, ali me zanima da li on, ne daj Boze, moze pokazat nesto sta Nifty ne moze?
Ruska1986, koliko ja znam, minianomaly scan i Nifty ne pokazuju iste stvari, komplementarni su. Tako da da, mini može pokazati stvari koje Nifty ne pokaže, i obrnuto.
Tebi je to ionako prošlo, tebe u 20tjednu čeka pravi anomaly scan ako se ne varam?
Ja sam sebi zapisala sve preglede koje me čekaju po tjednima, provjerit ću kad budem išla kod specijaliste fetalne medicine je li mi nešto promaklo. Kao što rekoh, ja volim biti spremna na sve
💔💔💔
10 dana mi je sad od aspiracije možeš mi sad reći za test da lije rano ujutro bi ga napravila ako nije rano hvala❤☺
Azospermia
Ajme koliko poruka, tek sam sad sve procitala😅
Ruska covjece ti imas bas pravi pozitivni test, kao da ne vec 20 dana proslo od transfera🥰
MTB miny anomaly scan mi je 23.11.(sad u pon),tada cu biti 12+4 po ZM, a po uzv i aspiraciji 13tt.
Ruska1986 pa nemam pojma, al su mi rekli da bi to jos napravili, ali da za test ranog probira iz krvi nema potrebe kad sam Nifty radila.
Nikitta tvoju knjigu bih stvarno voljelq procitat jednog dana 😊
Sto se tice prijatelja, ja sam vec jednom rekla da moje 2 bliske prijateljice kojima sam rekla da idem nq mpo su bile uz mene, plakale kad sam im prepricala prvi neuspjeli pokusaj, skakale od srece na uspjeli.... mislim da stvarno imam par pravih prijatelja uz sebe.... s druge strane cura kojoj sam ja kuma, njoj nisam rekla za mpo, ali je skuzila da sam trudna prije nego sam rekla drugim bliskim prijateljicama (jer sam ju ispitivala za tsh u trudnoci posto je ona imala ppvisen, a ja sam se prepala kad je moj nqrastao) i zamolila sam ju da nikome ne kaze da sam trudna, da cu ja reci zajednickim prijateljicama kad budem spremna, da bih jucer saznala da je rekla mojoj drugoj prijateljici. Iskreno nisam se ni naljutila na nju jer sam i znala da od nje tako nesto mogu ocekivati. Ali znam da imam minimalno 2 bliske, divne prijateljice koje su iskreno tu za mene....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Anitram i Ruska cestitam Vam od ❤, lijepo je vidjeti kad sve na kraju ima smisla, tom osjecaju sve tezimo!
Ja sam upravo izasla iz bolnice, jucer sam obavila HSG, jajovodi su prohodni!
U petak slijedi folikulometrija i tempirani odnosi ovaj mjesec. Pa nek nam je svima sa srecom! 😘
05.12.2022 💗
Hvala na info
Ruska1986, koliko ja znam, minianomaly scan i Nifty ne pokazuju iste stvari, komplementarni su. Tako da da, mini može pokazati stvari koje Nifty ne pokaže, i obrnuto.
Tebi je to ionako prošlo, tebe u 20tjednu čeka pravi anomaly scan ako se ne varam?
Ja sam sebi zapisala sve preglede koje me čekaju po tjednima, provjerit ću kad budem išla kod specijaliste fetalne medicine je li mi nešto promaklo. Kao što rekoh, ja volim biti spremna na sve
Da, slij pregled mi je sa 20 tj i nest sitno i tad mi rade anomaly scan. Mislim da se tako obicno i radi, oko 20 tt
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bozma apropois rođendana, ne idi ako ti se ne ide. Ne razumijem zašto bi se silila ako ti je tlaka. Ako već ideš, ne govoriš za transfer, i ciao. Kad ti natoče alkohol, pljuneš sastrane kao Rachel i voila 😄
Kad uvene svo cvijece po apartmanu 😂
Sad se mislim, moram ovo rjesit do transfera, jer takve grceve imam vec danima da mi je i M uranila tjedan dana. Koji suncan dan, a ja cu ga provest u wc-u ker sam doruckovala 🙈 a fali mi i vjezbanje. Moze li se onaj probiotik kupit bez recepta? Da posaljem muza
Jutro cure, i ja sam sad satima citala zaostatke od sinoc, pretuzno je to da u tako teskim situacijama imamo u tako malo ljudi podršku...ali ja u svom slucaju nemam koga kriviti,sama sam izabrala da nikome ništa ne pričam i u tome imam neopisivi MIR ,a to je sve sto mi treba u ovakvim momentima. Kad to sve prođe, kad budem trudna ,ko bude htio znat detalje znat ce, ko ne , dobit ce ukratko slozenu pricu i cic mica gotova prica..moja najveca podrska je muž kao i vecini vas i to mi je najvaznije, ništa drugo ni ne trazim.
Ruska test je savršen!!! Čestitam od ❤️
Nada sretno danas, trodnevni ali jednako vrijedni 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
10 dana mi je sad od aspiracije možeš mi sad reći za test da lije rano ujutro bi ga napravila ako nije rano hvala❤☺
Mozes ga sutra napravit, ali nemoj se bedirat ako bude negativan jer postoji mogucnost da je prerano...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji