Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    18. Studeni 2020. 08:15

Ruška  cestitam! 
    Nada86 sretno! Opusti se i viruj da je bas taj dobitan! 

Nikitta predivno i iskreno pises, divim se tvojoj osobnosti..drago mi je da si nasla mir i kroz molitvu i vratila se Bogu. Nadam se da ces barem pocetkom iduce godine kreniti na operaciju, kad ove ne mozes. 
    Ostale zene, dodala bi samo jednu, tlak mi udari u sljepoocnice kad mi ljudi kazu sve je to u glavi, opusti se pa ce doc.  

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Ruska1986
    18. Studeni 2020. 08:32

maja555

Ruškacestitam!
    Nada86sretno! Opusti se i viruj da je bas taj dobitan!

Nikittapredivno i iskreno pises, divim se tvojoj osobnosti..drago mi je da si nasla mir i kroz molitvu i vratila se Bogu. Nadam se da ces barem pocetkom iduce godine kreniti na operaciju, kad ove ne mozes.
    Ostale zene, dodala bi samo jednu, tlak mi udari u sljepoocnice kad mi ljudi kazu sve je to u glavi, opusti se pa ce doc.

Imenjakinjo ruška, cestitke!!! 🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉
    Nada86, sretno i opusteno... Danas si vec trudnica, sta se nas tice 🙂
    MTB, vezano za uvz.. Da, ja sam prvi put bas cula srce kad sam isla zadnii put a to je bilo sa 16tt.. Prije mi nisu pustali jer su radili 2 D cijelo vrijeme pa ne znam da li na tom uopce postoji zvuk 🤷‍♀️ A ja neuka pa mi dovoljno bilo da vidim da titra ❤ A i mislim da cu sad trazit stalno da me naruce kod ovog doktora sa zadnjeg pregleda jer ja nisam ni znala koliko tu ima detalja i koji mi je sve lijepo pokazao, objasnio i opisao.. A ono, prva trudnoca i bitno mi je samo da kazu da je sve ok 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    18. Studeni 2020. 08:34

ruška

NadimakMTB

Nikitta, predivno te je čitati i drago mi je da ostaješ s nama. Rekla bih da je naš čopor ipak prerastao okvire MPOa i više je primjer ženske podrške, bez obzira u kojem se stadiju nalazili.

Razumna, ne znam zašto bi bilo glupo nadati se da će ti uspjeti iz prve ili druge. Vjerovati u najbolji ishod, i biti spreman i na loše - to je tajna preživljavanja ove priče. Okruži se pozitivcima, a tzv realistima koji se treniraju na tvojoj koži ograniči pristup. Možda ne misle loše, ali ne pomažu.Ana26, da baš to, neki ljudi te šokiraju. Mene šokiraju ljudi koji imaju potrebu trudnicama pričati svaku moguću horor priču koje se mogu sjetiti, pogotovo kad se radi o mladim trudnicama koje se ne znaju obraniti. Drago mi je da ste pobijedili bolest, znam kako je to proći kroz tumor sa bliskim članom obitelji.ruška, predivan početak dana!!! A slikica?

Evo slikica
    https://ibb.co/4ZXH4D4

Ovo je baš bas prekrasan test 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    18. Studeni 2020. 08:35

nada86

Dobro jutro cure, maloprije su me zvali iz labosa, transfer će biti danas u 11:30. Malo sam nervozna, uvijek do sada sam imala transfere blastica, ovo će biti prvi trodnevni koji će mi vratiti 😬 ali sve nade polažem u njega i želim da se za 9 mjeseci upoznamo u zdravlju i sreći 🥰
    Želim svima lijep dan ❤️🍀

Sretno, držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    18. Studeni 2020. 08:37

NadimakMTB

Ruska1986

NadimakMTB

Chloe18

NadimakMTB

ruška, super. Treća sreća!!
    Inseminacije mi ovdje baš i ne računamo. Ne znam zašto su te natjerali da ideš na toliko puno inseminacija?

Tuma, hvala! I ja mislim da je dobra ideja. Malo sam nervozna jer se teže opuštam kod novih ljudi, ali bolje da odem što prije pa da se do poroda opustim kao da sam dobra. Mislim da ću tražiti da me vodi Petra, djeluje mi pristupačno a i hvale je po forumima.

Chloe18, otvorit ćeš anketu

Nemoj bit nervozna, ja bas mislim da ces ti sve skolski odradit iz prve, i da apsolutno nikakvih problema nece bit koliko god da se bojis mozda,i mislim da u tvom slučaju godine nece imat nikakve veze jer nece bit rizicna trudnica,bas bas imam takav osjecaj 🥰 iako bolje sve provjerite da ti srceko bude na mjestu, ides u utorak na uzv opet? 😊

Hvala
    Idem idući utorak ponovo da čujemo srce, do onda bi se trebalo čuti jer ću biti 7+0.
    A onda se javljam Podobniku i tu ću vjerojatno malo varati i dogovoriti pregled na 9+0 ili koji dan kasnije, jer stvarno ne mogu čekati 4 tjedana između pregleda dok ne prođe ovaj kritični dio.

Samo nemoj bas precesto ic na uvz.. Meni je Simunic rekao da nije ni dobro da se previse prcka dole u tom prvom tromjesecju…

Pa neću prečesto. Na 7.0 moram ići jer moramo uhvatiti srce. Nakon toga još 2 puta do 12tt, a poslije toga svaka 4tt

Meni su rekli i kod Eljuge i moj ginekolog da se ne brinem zbog uzva. Ja sam pitala svog jel rizicno jer sam bila vec dosta puta, on je rekao da je rizicnije da ce me auto trknut😅 e sad ti znaj. Iako da je super da svaki tjedan prckaju vj nije, al svaka 2 tj samo provjerit jel sve oke nekad stvarno donese mir.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    18. Studeni 2020. 08:40

I da, Nikitta, ti bas i jesi za napisati knjigu! Toliko toga znas da bi bilo super od tebe podijeliti to da curama koje prolaze kroz istu stvar... Tako da samo naprijed! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    18. Studeni 2020. 08:43

LUCIJA007

Sad si razmisljam.. I nasa more2309 je isla u 5 tjednu, u 6 tjednu i isto joj rekao da dodje u 7 tjednu da vidi hoce li biti sta i od druge bebice i od tad je nema ovdje je li tako?

i ja sam bila 5., 6.i 7.tj.😅 i nakon toga svaka 2 tj.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Studeni 2020. 08:48

nada86, super strategija 

ruška, ne znam od kud si ti, ali neki privatnici rade i subotom. Just sayin'
    Ali naravno da je i petak - ponedjeljak dobro. Ti si trudna, bete će to samo potvrditi 

Ruska1986, hvala na informaciji, sad ću i ja znati što treba tražiti. Ti si još malo pa na pooolaaaaa 

Tuma, dakle, samo se moram paziti da me ne trkne auto  Hvala na info 
    Inače, imaš li zakazano kad će ti biti mini anomaly scan (ako ćeš ga raditi)?

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    18. Studeni 2020. 08:52

Jutro da li je rano za test danas mi je 7 dan od ransfera☺

Azospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Studeni 2020. 08:54

Leptirica 90🦋

Jutro da li je rano za test danas mi je 7 dan od ransfera☺

Uvijek ti je bolje napisati broj dana od aspiracije nego od transfera jer se mi nećemo sjećati jesi li dobila trodnevne ili petodnevne.
    Ako su petodnevni, nije rano.
    Ako su trodnevni, mrvcu je rano alo možda budeš sretnica koja danas nešto vidi. Meni je npr 10 dana nakon aspiracije test bio bijeli, samo su profesionalke ovdje vidjele nešto (ja nisam). Tek 12ti dan se vidjela lijepa sjena.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.