Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinela87
    17. Studeni 2020. 21:13

miss1502

Marinela87

🌺Dada31🌺

E cure kad ste pile ciklu? Za vrijeme pikanja samo ili? Znači ja sam išla probati to čudo od soka. Ja mislim da ću ja dušu i sve organe ispustiti iz sebe koliko je to odvratno. Znači ja odvratnije ništa nisam probala. To se ne može progutati 😂😂😂😂😂😂😂

Ja sam ciklu pila i jela tek nakon transfera, i da, okus soka je kriminalan!!!! Probaj ga ubacit u neki smoothie banana ananas nešto, malo da ga zamaskiras haha.. tak sam ja

Ja sam je bila samo dok sam se bockala, za zdebljanje endometrija..kad je bio 10 mm onda sam stala jer je od 9 do 11 idealan ako ne grijesim…nisam ni znala da je preporucljivo piti i nakon transfera..

Ma ne znam ni ja,vjerojatno je tad možda i kasno, ja ga tad pocela piti jer sam tek tad cula za njega, vise kao da probam nego da pomogne😂 i nisam se pdusevila😂 iduci put ću ribat ciklu kao salatu 😂

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

17. Studeni 2020. 21:14

Sad si razmisljam.. I nasa more2309 je isla u 5 tjednu, u 6 tjednu i isto joj rekao da dodje u 7 tjednu da vidi hoce li biti sta i od druge bebice i od tad je nema ovdje je li tako? 

• maja555
    17. Studeni 2020. 21:15

Miss1502 sad sam vadila u analize, prije kbc, ali iste su metode kod vitamina d. A sad za zeljezo zbilja ne znam. Bas sam se sokirala. Zvala sam svoju ginekologicu, kaze da mi crijeva ne apsorbiraju ga. Pa sto da radim..
    Morat cu vidit s mrsicem. Iskreno, bas me sokalo. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

miss1502

Jel istina da se AMH sa svakom aspircijom naglo smanjuje i svako koliko ga vi provjeravate ?
    P.s. nisam vam prijavila ludi san noćas, bila sam oteta u Londonu, ali uspila sam pobjeci..valjda to spada pod dobar predznak 😂😂😂😂

Ja sam to pitala i Bozma i Nikitta su mi odgovorile da se smanji pa se nakon par mjeseci vrati odprilike kakav je i bio, ja sam skužila da ti folikuli koji su stimulirani u tom mjesecu svakako propadaju i da nije bilo stimulacije. U normalnom ciklisu stvori se samo jedan vodeci koji ovulira a ostali propadaju, a stimulacijom se svi izvuku da budu vodeći taj mjesec. Tako da stimulacija nije izvačenje folikula za npr nekoliko mjeseci nego samo izvlačenje folikula koji bi svakako taj mjesec propali. Neka me one isprave ako sam krivo objasnila. To je neko moje jednostavno objasnjenje.

• *.Women_name.*

NadimakMTB

*.Women_name.*

NadimakMTB

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Samo nemoj bas precesto ic na uvz.. Meni je Simunic rekao da nije ni dobro da se previse prcka dole u tom prvom tromjesecju…

I meni Skvorc isto zbog embriogeneze, a i cerviksa i svega

Meni je rekao jer sam i ja htjela doc ranije a ne za 4 tjedna.. Rekao mi je da nema potrebe i to, da se nw treba puno prckati dole jer je ipak to rizicno razdoblje… I usput zabranio sex 😂😂😂

I meni isto tako, iako do sad ja nisam ni pomišljala o sexu zbog bolova i to. Sad već dobijem nekad zeljicu 🙊 Al se bojim ipak neću bar do 12 tt, ako ne i duze

Baš sam danas pitala doktoricu za seks.
    Rekla je da odnose izbjegavam dok god koristim utriće, a poslije toga da pratim svoje tijelo - što mi paše, a što ne.
    Za orgazme (bez pentracije) je rekla da ih mogu imati, ali ako osjećam bol da ih ipak izbjegavam.

Meni ni to ne paše za sad, malo mi fali da se uz budim kako dugo nismo imali odnose 🙊😂 pa mi je već nakon ljubakanja počelo me nekak stezat grcit. Mislim da će odnosi pricekat 🤦‍♀️

Meni je seksualni nagon definitivno narastao. Jednom sam imala orgazam, i nakon onog dobrog osjećaja, kad se počela grčiti i maternica, imala sam blago neugodan osjećaj u tom području. Ništa strašno, ali dovoljno da ne ponovim. Fali mi, ali ne mislim riskirati. Imam cijeli život za orgazme i seks.

Istina 😂😂 moj muž, inače čista pozitiva ( suprotnosti se fkt privlače 😂) kaže da ima i pozitivna strana neplodnosti. Dobit ćemo bebe, a opet ćemo imat bezbrižno odnose sve dok ne ostarimo 😂 moja budslica 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

17. Studeni 2020. 21:16

Chloe18

ruška

Chloe18

ruška

https://ibb.co/j5ZtwfZ

🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Supeeer, cestitam 🥰🥰🥰 koji ti je dan danas? Nema potpisa pa neznam 😂

11dnt,vraćene dvije blastociste

Ja sve cekam da netko kaže 2dnt pa da mogu i jA piskit 🙊🙊🤣🤣 a kad ono,10,11 di sam ja jos od toga 🤣 super super, predivno za vidjet 🥰prvi pokusaj?

Ja sam piškila 5 i 6dnt i bile su sjene 🙈. Nisam mogla izdržati ..pa mi sjene bile tračak nade 😁.
    Ruška, čestitkeee 💜
    MTB, wow, mogu misliti koji osjećaj, slikica je divna 😇💔
    Ja cure ipak u četvrtak idem vaditi betu privatno, sutra ništa ne radi. Vječito čekanje 🙄😤

• *.Women_name.*
    17. Studeni 2020. 21:17

LUCIJA007

Sad si razmisljam.. I nasa more2309 je isla u 5 tjednu, u 6 tjednu i isto joj rekao da dodje u 7 tjednu da vidi hoce li biti sta i od druge bebice i od tad je nema ovdje je li tako?

Da. Istina. Nadam se da je sve ok, da nas je samo zaboravila i da se druži sa svojim bebama 🙏❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• maja555
    17. Studeni 2020. 21:17

Miss1502 vitamin d sam uzimala 4 kapi. On se smanjio. Ista metoda obrade. Hej mjesec dana tako i da se smanji. Meni nista nije jasno.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

🍀🐞MISS🐞🍀
    17. Studeni 2020. 21:19

maja555

Miss1502 sad sam vadila u analize, prije kbc, ali iste su metode kod vitamina d. A sad za zeljezo zbilja ne znam. Bas sam se sokirala. Zvala sam svoju ginekologicu, kaze da mi crijeva ne apsorbiraju ga. Pa sto da radim..
    Morat cu vidit s mrsicem. Iskreno, bas me sokalo.

Bas me cudi to..pa bas i vitamin d i feritin...da se nista nije povecalo, malo cudno..pitaj ti doktora...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 21:19

miss1502

Jel istina da se AMH sa svakom aspircijom naglo smanjuje i svako koliko ga vi provjeravate ?
    P.s. nisam vam prijavila ludi san noćas, bila sam oteta u Londonu, ali uspila sam pobjeci..valjda to spada pod dobar predznak 😂😂😂😂

lucija007 ti je dobro rekla. To je mit - da se MPo postupcima jako troše naše jajne stanice. "Potroše" se samo one koje bi se ionako potrošile u jednom ciklusu, samo ih imamo priliku iskoristiti sve, a u prirodnim pokušajima jedna preuzme i ostale samo propadnu.
    Nije dobro vaditi hormone odmah nakon postupka jer će ti biti poremećene vrijednosti. Nakon par mjeseci će opet biti "normalne" za tebe.
    I da, snovi su simptom, trudna si 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.