Cure, obavila sam Facetime s Kecksteinom, odgodili smo operaciju, jer je stanje u narednom periodu kaos i on brine o meni i mom oporavku. Njemu nije problem mene operirati, i operira on i dalje “lakše” slučajeve, ali moja operacija je kompleksna i potrajat će 4sata i tek 4 do 8 dana će se vidjeti trebam li stomu. Šanse su 3-4%. Ne dao Bog da trebam (ako se dogodi rupica u crijevima), onda to znači ponovno zaprimanje u bolnicu i zahvat, što je sve stresno u ovim Covid okolnostima. Također, roditelji bi trebali doći drugi tjedan od op. brinuti o meni, da pomognu mužu, ali i to može biti otežano radi prelaska granice. Ne želi kasnije da zažalimo. Kaže da ima odličan osjećaj da će operacija biti super ishod za mene, ali za ovo preuzimanje dodatnih rizika ima određene sumnje, kao i ja, tako da smo odgodili i bit ćemo u kontaktu u narednom periodu. Izgledan je kraj siječnja 2021, jedino ako se okolnosti drastično poprave, i ako meni se drastično pogorša, onda budemo o tome ako do toga dođe. Do tad ću bit na Visanne. I kako Bog da. Smirena sam, znam da smo donijeli dobru odluku. I dalje nemrem vjerovat da ima 70 godina, lik super izgleda 🙈
Nina985 bila sam na 2 pregleda kod dr. Gregov, simpa, ali gruba u pregledu, crkla sam. Pregledava te detaljno (po Kecksteinovoj metodi), jedina mi je napipala žarište na rektumu, ali na uzv ne. Dok je Keckstein sve odmah na uzv vidio. Ovo što opisuješ za Ćorića, yup, takav je. Ne da mu se slušat na dugo i na široko, ima svoj stav, on je u pravu za sve, take it or leave it. Bahat i hladan. Not my cup of tea, neovisno o stručnosti. Btw. Keckstein mi je danas rekao da se Barišić u prosincu 2020 vraća u HR, pa se raspitaj da odeš k njemu. On je ipak radio 7 godina s Kecksteinom, njegov je učenik.
Hahahhaha kao da mi doktora R opisujete i moje konzultacije od 800kn i 15 minutne konzultacije s ultrazvukom🙄🤷♀️🤢🤢...
Cure, osjecam se ko kreten😔
Sad sam se prvi puta bocnula ovaleap penom, namjestila sve kako treba, iglicu nisam ni osjetila i kad je trebalo pustiti dozu morala sam tri puta kliknuti da dode od 225 do nule. Jel to tako treba biti ili je od jednom trebalo kliknuti do 0?
Nisi kreten.
U teoriji bi trebalo kliznuti i isprazniti se od jednom. Ali meni je jedna injekcija bila baš takva, morala sam se namučiti da se isprazne. Sve ostale su funkcionirale kako treba.
💔💔💔
Cure, obavila sam Facetime s Kecksteinom, odgodili smo operaciju, jer je stanje u narednom periodu kaos i on brine o meni i mom oporavku. Njemu nije problem mene operirati, i operira on i dalje “lakše” slučajeve, ali moja operacija je kompleksna i potrajat će 4sata i tek 4 do 8 dana će se vidjeti trebam li stomu. Šanse su 3-4%. Ne dao Bog da trebam (ako se dogodi rupica u crijevima), onda to znači ponovno zaprimanje u bolnicu i zahvat, što je sve stresno u ovim Covid okolnostima. Također, roditelji bi trebali doći drugi tjedan od op. brinuti o meni, da pomognu mužu, ali i to može biti otežano radi prelaska granice. Ne želi kasnije da zažalimo. Kaže da ima odličan osjećaj da će operacija biti super ishod za mene, ali za ovo preuzimanje dodatnih rizika ima određene sumnje, kao i ja, tako da smo odgodili i bit ćemo u kontaktu u narednom periodu. Izgledan je kraj siječnja 2021, jedino ako se okolnosti drastično poprave, i ako meni se drastično pogorša, onda budemo o tome ako do toga dođe. Do tad ću bit na Visanne. I kako Bog da. Smirena sam, znam da smo donijeli dobru odluku. I dalje nemrem vjerovat da ima 70 godina, lik super izgleda 🙈
Nina985 bila sam na 2 pregleda kod dr. Gregov, simpa, ali gruba u pregledu, crkla sam. Pregledava te detaljno (po Kecksteinovoj metodi), jedina mi je napipala žarište na rektumu, ali na uzv ne. Dok je Keckstein sve odmah na uzv vidio. Ovo što opisuješ za Ćorića, yup, takav je. Ne da mu se slušat na dugo i na široko, ima svoj stav, on je u pravu za sve, take it or leave it. Bahat i hladan. Not my cup of tea, neovisno o stručnosti. Btw. Keckstein mi je danas rekao da se Barišić u prosincu 2020 vraća u HR, pa se raspitaj da odeš k njemu. On je ipak radio 7 godina s Kecksteinom, njegov je učenik.
Taj tvoj doktor mi zvuci super! Kamo srece da su svi takvi kao on... Bas mi se cini da mu lova nije najbitnija stvar na svijetu! Samo mi je zao sta ne mozes konacno to otic rijesit... Bas sam se nadala da ces u Novu godinu uci zdrava i bez bolova 😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Utjesile ste me, vec sam mislila da sam uspjela zaje... Hvala😁
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Nikitta, drago mi je da ste došli do odluke s kojom si ok.
Doktor se stvarno čini dobar, nije ni čudo da si ga odabrala.
💔💔💔
Test bijel da bijelji ne može biti 😭
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nadam se da si sad mirnija, vjerujem da to nekako ide sve s nekim razlogom. Samo ti želim što manje pretrpljene boli do operacije.
Hvala ti na info za Barišića, baš ću pratiti kad će se moći kod njega na pregled.
A Ćoriću sam na kraju pregleda rekla da se iskreno nadam da se više nikad nećemo vidjeti
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Test bijel da bijelji ne može biti 😭
Daj sliku!!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo.. nema tog majstora koji bi tu sjenu nasao.. mislim da mi se danas barem blijeda sijena trebala već vidjeti.. 😭😭😭
https://ibb.co/qRG8Lhp
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima 🤗
Nova sam tu (od danas), mozete li mi reci savjet 🙏Zadnja info od med.sestre moje ginekologice je da ce mi dati uputnicu za humanu reprodukciju pa da idem dalje. Moje pitanje je gdje 😁
Same biramo gdje cemo na konzultacije i gdje preporucate za podrucje Zagreba?
Hvala unaprijed na odgovorima 💗
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji