Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana85
    16. Studeni 2020. 18:19

NadimakMTB

manemoj, probaj još sutra, preksutra sa prvim urinom. Možda nisi imala dovoljnu pauzu između pišanja. Ako ti je manja betica kao i moja, onda se popodne možda ne vidi.

Jana85, dobro nam došla. Ja ti ne znam pomoći, ali netko od žena ovdje će moći. U svakom slučaju, biraš između bolnica i privatnih poliklinika koje imaju ugovor sa HZZO, ali pitanje je tko će imati termina do kraja ove godine.

Hvala ti na odgovoru 🙏
    Ako netko ima preporuku bila bih zahvalna kod kojeg doktora/koja bolnica/privatna poliklinika? 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Studeni 2020. 18:20

Sestro po cikli i ananasu manemoj 🥰 nemoj bit tuzna,jos nije nista izgubljeno .sutra ujutro obavezno ponovit .drzim fige ❤️❤️❤️❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• vickivale
    16. Studeni 2020. 18:20

manemoj, ma nemoj odustati! Ponovi test sutra, držim ti fige!! 

LioraLiora  ja sam imala grčeve jučer oko podneva (manje nego PMS) jutros ništa ali popodne me jako zaboljelo, samo sam produžila na sofu...umrla sam od straha, stalno ćirim u gaće 

Jana85 ja sam u Petrovoj, i zasad sam zadovoljna i organizacijom i pristupom. Vodi me dr. Škrgatić iako sam bila privatno na konzultacijama kod Vrčića ali mi nije sjeo (ne dovodim u pitanje njegovu stručnost, poznajem dosta ljudi kojim od odgovara)

Dvojajcane blizanke 🍒

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 18:23

Jana85

NadimakMTB

manemoj, probaj još sutra, preksutra sa prvim urinom. Možda nisi imala dovoljnu pauzu između pišanja. Ako ti je manja betica kao i moja, onda se popodne možda ne vidi.

Jana85, dobro nam došla. Ja ti ne znam pomoći, ali netko od žena ovdje će moći. U svakom slučaju, biraš između bolnica i privatnih poliklinika koje imaju ugovor sa HZZO, ali pitanje je tko će imati termina do kraja ove godine.

Hvala ti na odgovoru 🙏
    Ako netko ima preporuku bila bih zahvalna kod kojeg doktora/koja bolnica/privatna poliklinika?

Moj pristup je bio malo specifičan - išla sam na uvodne konzultacije u više klinika i doktora, platila ih, i po tome izabrala gdje ću ići na postupak.
    Dosta ovisi i o tome koja je vaša situacija/dijagnoza - pa ti može neka od žena sa sličnom preporučiti gdje ona ima dobra iskustva.
    Dakle, koliko imate godina, koliko dugo pokušavate, kakav je njegov spermiogram, kakav je tvoj AMH, FSH, LH, imaš li problema sa štitnjačom, ...

💔💔💔

• Taine

Pozdrav,
    Može li mi netko dati informaciju ako ima iskustva sa dr. Perkovoćem s Kb Merkur? I gdje je onkološka ginekologija? Papa mi nije dobar pa me šalju na konzultacije. Spremamo se u postupak. Hvala na svakoj informaciji.
    Lp

Taine

• Jana85

Ruska1986

Jana85

Pozdrav svima 🤗
    Nova sam tu (od danas), mozete li mi reci savjet 🙏Zadnja info od med.sestre moje ginekologice je da ce mi dati uputnicu za humanu reprodukciju pa da idem dalje. Moje pitanje je gdje 😁
    Same biramo gdje cemo na konzultacije i gdje preporucate za podrucje Zagreba?
    Hvala unaprijed na odgovorima 💗

Da, ti sama odaberes gdje zelis ic.. Od bolnica mozes u Petrovu, Vuk Vrhovec ili Vinogradsku, a mozes i u neku od poliklinika koje suradjuju sa HZZOom pa ne placat ili u neku od poliklinika privatno pa platit. Ja sam osobno isla u IVF polikliniku preko HZZOa i platila samo prve konzultacije… Nazoves ih i pitas dali primaju preko HZZOa… Ne znam kolika je vjerovatnost da se ubacis u postupak ove godine jer su sad svi vise manje puni, a i korona je pa se sve odgadja za slij godinu.. Nazalost..

Hvala ti 💗🙏 
    Nazvala sam IVF rekli su da su popunili vec 2.2021.i da jos ne znaju koliko ce dobiti od HZZO za iducu godinu postupaka. Da svejedno odem kod njih i platim konzultacije ili iskoristim uputnicu i odem u npr. Petrovu? 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 18:24

LioraLiora

manemoj

LioraLiora

manemoj

Evo.. nema tog majstora koji bi tu sjenu nasao.. mislim da mi se danas barem blijeda sijena trebala već vidjeti.. 😭😭😭
    https://ibb.co/qRG8Lhp

Hejj hejj sjećaš se mene..negativno skroz pa sutra pozitivno..možda nam nije svima isto kužiš, probaj sutra ujutro prvi urin. Držim figee 🥰

Jel se nije tebi odmah na prvom vidila sjena?
    Nekako si mislim da je prošlo već dosta vremena i da mi se nešto barem trebalo nazirati

Je da..sjena na 5 i 6 dnt..zatim na 7 dnt ništa megativan skroz i onda na 8dnt pozitivan. Probaj 1 urinom ujutro odmah.. a vidiš da smo sve drugačije meni se naziralo rano..a nekome negativno jos i 10dnt. Ajde još sutra vidi 🥰
    MTB, ja sam kao danas trebala dobiti i stvarno me dolje naprijed boli kao da cu mengu dobiti, na časke onak jače, pa se smiri..nadam se da normalni ti grcici..malo me strah, znam da si rekla i ti isto al jel te baš ovako rasturalo na dan kao kad si trebala dobit?
    Ostale cure, pišite i vi jel i vama tako bilo? Malo me too much rastura..al meni inače teški bolovi u pms i kad dobijem..užas

Mene je stvarno jako bolilo, puno jače nego menga, čak sam lekadol popila tako negdje oko bete. Na ultrazvuku je bilo sve super. I sad me zna bolit, ali ne tako jako. Pisala sam već da mi je i dalje prisutan taj pritisak i da me strah. I ja inače imam jako bolne menge. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 18:25

vickivale

LioraLioraja sam imala grčeve jučer oko podneva (manje nego PMS) jutros ništa ali popodne me jako zaboljelo, samo sam produžila na sofu…umrla sam od straha, stalno ćirim u gaće

Jana85 ja sam u Petrovoj, i zasad sam zadovoljna i organizacijom i pristupom. Vodi me dr. Škrgatić iako sam bila privatno na konzultacijama kod Vrčića ali mi nije sjeo (ne dovodim u pitanje njegovu stručnost, poznajem dosta ljudi kojim od odgovara)

Iako mi je većina donjeg veša u bojama, od kad sam u postupku vrtim samo bijele gaćice - da ne bude nismo znali 
    Jedini put kad sam imala neke u boji, imala sam neki iscjedak koji je sa tom bojom dao sumnjivu nijansu cmeđe/crvene/ljubičaste i odmah sam ih promijenila. 
    Ni ulošci mi nisu dovoljni, gaćice moraju biti sniježno bijele za svaki slučaj!

💔💔💔

manemoj
    16. Studeni 2020. 18:25

Cure, nakon koliko mogu ići na Fet?  Isto moram čekati par mjeseci ili se može i ranije?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 18:29

NadimakMTB

vickivale

LioraLioraja sam imala grčeve jučer oko podneva (manje nego PMS) jutros ništa ali popodne me jako zaboljelo, samo sam produžila na sofu…umrla sam od straha, stalno ćirim u gaće

Iako mi je većina donjeg veša u bojama, od kad sam u postupku vrtim samo bijele gaćice - da ne bude nismo znali
    Jedini put kad sam imala neke u boji, imala sam neki iscjedak koji je sa tom bojom dao sumnjivu nijansu cmeđe/crvene/ljubičaste i odmah sam ih promijenila.
    Ni ulošci mi nisu dovoljni, gaćice moraju biti sniježno bijele za svaki slučaj!

Ja sam umrla od straha jedan dan možda prije dva tjedna, imala sam bijele gaće. A ne volim nosit uloske jer me sve svrbi pa mi je ginekolog preporučio da si stavim papira. I stavila sam onaj narančastih kj mi je muž kupio. Nakon utrica kako se sve natopilo maknem papir a gaće fleka narančasta. Brisem se nema ništa. Nemoram vam ni rec kako sam umrla od straha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.