Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 15:23

LUCIJA007

Da, teske stvari se događaju no i one lijepe..
    Zato koliko god mi bilo tesko uvijek se tjesim s onim 'bolje sad ako ne valja nego kasnije' 😔..
    Upravo mi mama pricala danas kako joj od kolegice s posla kcer isla na inducirani porod…
    U 6 mjesecu trudnoće s blizancima.. 1bebica je umrla u njoj a druga zivjela par sati… Ne znam razloge, prirodna trudnoća je bila..
    Ma strasno.. Koji je to tek sok za zenu.. I onda si mislim bolje da mi se ovo dogodilo u 6 /7 tjednu nego 6 mjesecu… Grozna utjeha😔.. I naravno tko nama ikome garantira da se tako sta ne moze dogoditi i kasnije.. Ja, si uvijek mislim samo da do guram do 3 mjeseca onda je sigurnije🤷‍♀️🙄 jer taj dio nikako da mi se dogodi, a onda na sve strane cujes svakakve price no trebamo se fokusirati na one lijepe ishode trudnoće🙏💓🌺…

Nazalost da. Ja sam tad bila na praksi na faxu zapravo u Vinogradskoj kad je ova cura morala rodit na inducirani u 39 tjednu i onda je glavna sestra tamo rodilišta rekla da se često nažalost dogode takve stvari i da najčešće obdukcijom ne dobiju nikakav uzrok samo zastoj srca u smislu kao infarkt 😢😢 pretuzno, zato zapravo da bolje ranije, ako već nešto mora bit

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 15:25

Chloe18

*.Women_name.*

Chloe18

anitram1982 cestitam trudnice nasamanemoj jesi ti piskila il cekas popodne? nemoj da te bude strah, danas nema negativnih vijestimorat ce se i mene nagovarat, to sam se jutros tako osjecala,sad vise ne..
    womenname hvalaaaaaa, al f12 je, ne 13,sreca pa je gluh jos pa te nije cuomtb nisu svi, 5ih je bilo, dva su otisla smrcali nema veze, f12 je tuuuubeta za 2tjedna, 30.11. a McD me skoro u smrt oodveo, dosla doma, sparkirala se lijepo ispred zgrade, krenula do pekare po pizzu i sjetila se da nism otisla u McD, a kao poodne cemo ic kad muz dode s posla, a ja sm rekla da cu ja svejedno ic odma poslije sama, i tako sjela natrag u auto, krenula i bam, evo sudara, jadan f12 ni 2h nije bio u menisrecom nikom nije nista, nisam cak ni panicarila kako ja inace znam u negativnim situacijama, lijepo rjesili sve, odustala od McD jer s autom ne mogu a po kisi bez kisobrana necu jer mi je daleko i tako eto me doma, idem upalit netflix da ne prolupam sama sa svojim mislima, a u McD cemo kad on dode xD bitno da kad sam zvala dragog da mu kazem kaj se dogodilo je rekao da je to znak da ce f12 bit deckobtw ako se itko sjeca, kad folikulici nisu rasli i kad sam se jako brinula, na zadnjoj folikulometriji mi je pukla guma na autu pa je sve ispalo dobro, nadam se da ce i sad, neka beba nauci od malena na stres, ajme uzasa..ja sam valjda jedina koja nije isla u McD poslije transfera i koja je imala sudar nakon 2hmiss 3 su bile, dvije smo smrznuli, 1 vratili, nadam se da nije ispala nigdje putem u sudarusve kao dobro sam, i zezam se al bome mi nije svejedno kaj je to bas danas bilo.. al dobro, vidjet cemo sve, nego kad smo ono rekli da piskimo?

Joooj to je kriv mobitel, regsitrirala sam ja da je 12, oprosti mali čovječe 😂 fakaaaat kj ćeš ti sve doživi. Najbolje ti sad dva tjedna ostani uz netflix 😂😂😂😂 šalim se malo. Držim fige da beta za dva tjedna bude ogromna 🤞🤞🙏 imat ćeš mu bar kj pričat 😛

To sam si i ja pomislila,nece mali vjerovati kad mu budem pricala 😜😜joj da bar mogu ostat doma jos 2tjedna,godisnji sam iskoristila tako da cu krenut radit,da mi bar brze prode vrijeme 😊 p.s.f12 ti je oprostio, ali samo jer si trudna,inace bi jos razm o oprostu 😜

Hvala f12 😘😁 koje krasno dijete, već od početka 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Studeni 2020. 15:28

Ljutopile, eto mene to dosta tada bilo ljutilo, jer sam donijela čitave protokole od prva dva postupka, nezrele stanice sa štopericom na 18mm, estradiolom od preko 6500 na taj dan. Zrele kad je štoperica išla na 20mm. Nitko nije ni pogledao stari protokol, jer znaju oni svoj posao i uvijek se vode onom bolje vrabac u ruci nego golub na grani, da ne puknu folikuli pa nećemo imat ništa. Nitko mi nije ništa rekao, ali moja pretpostavka je da su bile nezrele.Možda sam u krivu, ali samo kod njih sam imala na treći dan 4-stanični i 2-stanični.

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 15:32

Samara

Chloe18

anitram1982 cestitam trudnice nasamanemoj jesi ti piskila il cekas popodne? nemoj da te bude strah, danas nema negativnih vijestimorat ce se i mene nagovarat, to sam se jutros tako osjecala,sad vise ne..
    womenname hvalaaaaaa, al f12 je, ne 13,sreca pa je gluh jos pa te nije cuomtb nisu svi, 5ih je bilo, dva su otisla smrcali nema veze, f12 je tuuuubeta za 2tjedna, 30.11. a McD me skoro u smrt oodveo, dosla doma, sparkirala se lijepo ispred zgrade, krenula do pekare po pizzu i sjetila se da nism otisla u McD, a kao poodne cemo ic kad muz dode s posla, a ja sm rekla da cu ja svejedno ic odma poslije sama, i tako sjela natrag u auto, krenula i bam, evo sudara, jadan f12 ni 2h nije bio u menisrecom nikom nije nista, nisam cak ni panicarila kako ja inace znam u negativnim situacijama, lijepo rjesili sve, odustala od McD jer s autom ne mogu a po kisi bez kisobrana necu jer mi je daleko i tako eto me doma, idem upalit netflix da ne prolupam sama sa svojim mislima, a u McD cemo kad on dode xD bitno da kad sam zvala dragog da mu kazem kaj se dogodilo je rekao da je to znak da ce f12 bit deckobtw ako se itko sjeca, kad folikulici nisu rasli i kad sam se jako brinula, na zadnjoj folikulometriji mi je pukla guma na autu pa je sve ispalo dobro, nadam se da ce i sad, neka beba nauci od malena na stres, ajme uzasa..ja sam valjda jedina koja nije isla u McD poslije transfera i koja je imala sudar nakon 2hmiss 3 su bile, dvije smo smrznuli, 1 vratili, nadam se da nije ispala nigdje putem u sudarusve kao dobro sam, i zezam se al bome mi nije svejedno kaj je to bas danas bilo.. al dobro, vidjet cemo sve, nego kad smo ono rekli da piskimo?

Chloe ne brini, ni ja nisam isla u MCD jer ga generalno ne volim vec sam umjesto na pomfri iz McD isla u najdrazi restoran sa muzicem. I evo nas u 11 tt :)

Nisam ni ja išla u MCD, nije mi baš blizu pa sam otišla doma spavat 😂😂😂 iako obožavam krumpirice

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

16. Studeni 2020. 15:49

Bozma

Ljutopile, eto mene to dosta tada bilo ljutilo, jer sam donijela čitave protokole od prva dva postupka, nezrele stanice sa štopericom na 18mm, estradiolom od preko 6500 na taj dan. Zrele kad je štoperica išla na 20mm. Nitko nije ni pogledao stari protokol, jer znaju oni svoj posao i uvijek se vode onom bolje vrabac u ruci nego golub na grani, da ne puknu folikuli pa nećemo imat ništa. Nitko mi nije ništa rekao, ali moja pretpostavka je da su bile nezrele.Možda sam u krivu, ali samo kod njih sam imala na treći dan 4-stanični i 2-stanični.

Držim ti fige da sutra budu bar 3🥰🥰😀

16. Studeni 2020. 16:01

*.Women_name.*

LUCIJA007

Zato koliko god mi bilo tesko uvijek se tjesim s onim 'bolje sad ako ne valja nego kasnije' 😔..
    Upravo mi mama pricala danas kako joj od kolegice s posla kcer isla na inducirani porod…
    U 6 mjesecu trudnoće s blizancima.. 1bebica je umrla u njoj a druga zivjela par sati… Ne znam razloge, prirodna trudnoća je bila..
    Ma strasno.. Koji je to tek sok za zenu.. I onda si mislim bolje da mi se ovo dogodilo u 6 /7 tjednu nego 6 mjesecu… Grozna utjeha😔.. I naravno tko nama ikome garantira da se tako sta ne moze dogoditi i kasnije.. Ja, si uvijek mislim samo da do guram do 3 mjeseca onda je sigurnije🤷‍♀️🙄 jer taj dio nikako da mi se dogodi, a onda na sve strane cujes svakakve price no trebamo se fokusirati na one lijepe ishode trudnoće🙏💓🌺…

Nazalost da. Ja sam tad bila na praksi na faxu zapravo u Vinogradskoj kad je ova cura morala rodit na inducirani u 39 tjednu i onda je glavna sestra tamo rodilišta rekla da se često nažalost dogode takve stvari i da najčešće obdukcijom ne dobiju nikakav uzrok samo zastoj srca u smislu kao infarkt 😢😢 pretuzno, zato zapravo da bolje ranije, ako već nešto mora bit

Eh da. Zato ja planiram definitivno koristiti baby watcher.. Uvijek se sjetim jedne forumasice koja je tako doslovno spasila zivot svom djetetu.. Skuzila je mislim u cca 8 mjesecu da, otkucaj bebe sve manji.. Otisla na hitnu i hitni carski joj bio...cak su joj doktori rekli da sva sreca da ga je koristila i uocila da otkucaji opadaju... 

16. Studeni 2020. 16:02

Ljutopile🐥

Bozma

Držim ti fige da sutra budu bar 3🥰🥰😀

Hvala, ja uopće ne razmišljam o folikulima, nego samo da ne bude dr.XY , iako bi bar jendu stanicu čisto da vidim je li išta bolja sad kad nema Bemfole

16. Studeni 2020. 16:05

Lucija007, i ja sam isto još odavno odlučila da ga nabavljam, čim dođemo do toga. Za sad bi bilo super da ima nešto i za gledat folikule, a ne da čekamo UZV svako drugi dan za znat koliko ih je

16. Studeni 2020. 16:09

Bozma

Lucija007, i ja sam isto još odavno odlučila da ga nabavljam, čim dođemo do toga. Za sad bi bilo super da ima nešto i za gledat folikule, a ne da čekamo UZV svako drugi dan za znat koliko ih je

Hahahhaha tko zna sto ce jos u budućnosti izmisliti 😂😂😂😂

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 16:18

LUCIJA007

*.Women_name.*

LUCIJA007

Eh da. Zato ja planiram definitivno koristiti baby watcher.. Uvijek se sjetim jedne forumasice koja je tako doslovno spasila zivot svom djetetu.. Skuzila je mislim u cca 8 mjesecu da, otkucaj bebe sve manji.. Otisla na hitnu i hitni carski joj bio…cak su joj doktori rekli da sva sreca da ga je koristila i uocila da otkucaji opadaju…

Da vidiš o tome nisam razmišljala, nisam za to ali samo zato jer sam panicarka pa se bojim da nebi mogla naći bebu, ali u tom smislu je stvarno koristan. Možda bi ga čak naručila, ali malo kasnije, ne ovako rano kako kažu da već od 11 tjedna možeš. Jer što kasnije koristiš lakše je nac otkucaje bebe i preciznije jel da? 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.