manemoj, ma nemoj odustati! Ponovi test sutra, držim ti fige!!
LioraLioraja sam imala grčeve jučer oko podneva (manje nego PMS) jutros ništa ali popodne me jako zaboljelo, samo sam produžila na sofu…umrla sam od straha, stalno ćirim u gaće
Jana85 ja sam u Petrovoj, i zasad sam zadovoljna i organizacijom i pristupom. Vodi me dr. Škrgatić iako sam bila privatno na konzultacijama kod Vrčića ali mi nije sjeo (ne dovodim u pitanje njegovu stručnost, poznajem dosta ljudi kojim od odgovara)
Hvala ti 🙏💗 zapisem si dr.Škrgatić
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Cure, nakon koliko mogu ići na Fet? Isto moram čekati par mjeseci ili se može i ranije?
Mislim da možes i ranije... kažu strani forumi back to back fet...znaci jedan za drugim
Dvojajcane blizanke 🍒
LioraLioraja sam imala grčeve jučer oko podneva (manje nego PMS) jutros ništa ali popodne me jako zaboljelo, samo sam produžila na sofu…umrla sam od straha, stalno ćirim u gaće
Jana85 ja sam u Petrovoj, i zasad sam zadovoljna i organizacijom i pristupom. Vodi me dr. Škrgatić iako sam bila privatno na konzultacijama kod Vrčića ali mi nije sjeo (ne dovodim u pitanje njegovu stručnost, poznajem dosta ljudi kojim od odgovara)
Iako mi je većina donjeg veša u bojama, od kad sam u postupku vrtim samo bijele gaćice - da ne bude nismo znali
Jedini put kad sam imala neke u boji, imala sam neki iscjedak koji je sa tom bojom dao sumnjivu nijansu cmeđe/crvene/ljubičaste i odmah sam ih promijenila.
Ni ulošci mi nisu dovoljni, gaćice moraju biti sniježno bijele za svaki slučaj!
Ja sam umrla od straha jedan dan možda prije dva tjedna, imala sam bijele gaće. A ne volim nosit uloske jer me sve svrbi pa mi je ginekolog preporučio da si stavim papira. I stavila sam onaj narančastih kj mi je muž kupio. Nakon utrica kako se sve natopilo maknem papir a gaće fleka narančasta. Brisem se nema ništa. Nemoram vam ni rec kako sam umrla od straha 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
hahahaha ja ti vjerujem! A i ti utrići, ko da imam glinamol non stop dolje
Dvojajcane blizanke 🍒
Pozdrav svima 🤗
Nova sam tu (od danas), mozete li mi reci savjet 🙏Zadnja info od med.sestre moje ginekologice je da ce mi dati uputnicu za humanu reprodukciju pa da idem dalje. Moje pitanje je gdje 😁
Same biramo gdje cemo na konzultacije i gdje preporucate za podrucje Zagreba?
Hvala unaprijed na odgovorima 💗
Bok Jana,
Dobro nam došla i čim prije otišla :-)
Kao što ti je Ruska napisala, sama si biraš gdje želiš. Ja dosad nisam bila u bolnici, sve dosadašnje postupke radila sam u poliklinici Škvorc (privatnik preko HZZO-a). Platila sam prve konziltacije i inseminacije, a ostali postupci su na teret HZZO-a. Gdje god se odlučila ići, svakako ti savjetujem prije konzultacija napraviti pretrage. Traži od svoje ginekologice da ti da uputnicu za vađenje spolnih hormona (endokrinološke testove), a suprug da obavi spermiogram. Bilo bi dobro da naprviš i cervikalne briseve te PAPA test, bez tih nalaza svakako ne možeš u postupak. Također, preduvjet za odlazak u postupak su i serološke pretrage na spolne bolesti. Inače, testovi na spolne bolesti ne smiju biti stariji od 6 mjeseci, kao i cervikalni brisevi, dok PAPA test ne smije biti stariji od 1god. Cervikalne briseve možeš kod svoje ginekologice napraviti, oni se šalju na Fran Mihaljević, rezultati se čekaju nekih 7-10 dana. Testove na spolne bolesti možeš napraviti u Zavodu za transfuzijsku medicinu (Petrova 3)- rezultati se čekaju 10ak dana. Suprug/partner će isto morati raditi testove na spolne bolesti, ali te testove možete ostaviti za sam kraj jer njih traže prije samog postupka.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Pozdrav svima 🤗
Nova sam tu (od danas), mozete li mi reci savjet 🙏Zadnja info od med.sestre moje ginekologice je da ce mi dati uputnicu za humanu reprodukciju pa da idem dalje. Moje pitanje je gdje 😁
Da, ti sama odaberes gdje zelis ic.. Od bolnica mozes u Petrovu, Vuk Vrhovec ili Vinogradsku, a mozes i u neku od poliklinika koje suradjuju sa HZZOom pa ne placat ili u neku od poliklinika privatno pa platit. Ja sam osobno isla u IVF polikliniku preko HZZOa i platila samo prve konzultacije… Nazoves ih i pitas dali primaju preko HZZOa… Ne znam kolika je vjerovatnost da se ubacis u postupak ove godine jer su sad svi vise manje puni, a i korona je pa se sve odgadja za slij godinu.. Nazalost..
Hvala ti 💗🙏
Nazvala sam IVF rekli su da su popunili vec 2.2021.i da jos ne znaju koliko ce dobiti od HZZO za iducu godinu postupaka. Da svejedno odem kod njih i platim konzultacije ili iskoristim uputnicu i odem u npr. Petrovu?
Meni su oni super bili i ja sam samo kod njih bila... Pa u ovom slucaju mozda da ipak odes u Petrovu jer ces ovdje platiti konzultacije minimalno 500 kn, a oni mozda ne budu vise radili sa HZZOom... 🤷♀️ Samo se naoruzaj strpljenjem jer se dosta postupaka odgodilo zbog korone i svasta nesto...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Iako mi je većina donjeg veša u bojama, od kad sam u postupku vrtim samo bijele gaćice - da ne bude nismo znali
Jedini put kad sam imala neke u boji, imala sam neki iscjedak koji je sa tom bojom dao sumnjivu nijansu cmeđe/crvene/ljubičaste i odmah sam ih promijenila.
Ja sam umrla od straha jedan dan možda prije dva tjedna, imala sam bijele gaće. A ne volim nosit uloske jer me sve svrbi pa mi je ginekolog preporučio da si stavim papira. I stavila sam onaj narančastih kj mi je muž kupio. Nakon utrica kako se sve natopilo maknem papir a gaće fleka narančasta. Brisem se nema ništa. Nemoram vam ni rec kako sam umrla od straha 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
hahahaha ja ti vjerujem! A i ti utrići, ko da imam glinamol non stop dolje
Ajoooj da tek to, još neki iscjedak ko zmijice mliječne sluzi odvratno
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, nakon koliko mogu ići na Fet? Isto moram čekati par mjeseci ili se može i ranije?
Pa nisam sigurna da je preporučljivo ići na FET dok si trudna...
💔💔💔
E da, to. Ista stvar, samo su bile gaćice u boji
💔💔💔
Pozdrav svima 🤗
Bok Jana,
Kao što ti je Ruska napisala, sama si biraš gdje želiš. Ja dosad nisam bila u bolnici, sve dosadašnje postupke radila sam u poliklinici Škvorc (privatnik preko HZZO-a). Platila sam prve konziltacije i inseminacije, a ostali postupci su na teret HZZO-a. Gdje god se odlučila ići, svakako ti savjetujem prije konzultacija napraviti pretrage. Traži od svoje ginekologice da ti da uputnicu za vađenje spolnih hormona (endokrinološke testove), a suprug da obavi spermiogram. Bilo bi dobro da naprviš i cervikalne briseve te PAPA test, bez tih nalaza svakako ne možeš u postupak. Također, preduvjet za odlazak u postupak su i serološke pretrage na spolne bolesti. Inače, testovi na spolne bolesti ne smiju biti stariji od 6 mjeseci, kao i cervikalni brisevi, dok PAPA test ne smije biti stariji od 1god. Cervikalne briseve možeš kod svoje ginekologice napraviti, oni se šalju na Fran Mihaljević, rezultati se čekaju nekih 7-10 dana. Testove na spolne bolesti možeš napraviti u Zavodu za transfuzijsku medicinu (Petrova 3)- rezultati se čekaju 10ak dana. Suprug/partner će isto morati raditi testove na spolne bolesti, ali te testove možete ostaviti za sam kraj jer njih traže prije samog postupka.
Hvalaaa ti punooo na odgovoru ❤️🙏 vise ste mi pomogle nego odgovor med sestre na poziv gdje doslovno nisam znala sta da radim iduce 💗
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Pozdrav svima 🤗
Bok Jana,
Hvalaaa ti punooo na odgovoru ❤️🙏 vise ste mi pomogle nego odgovor med sestre na poziv gdje doslovno nisam znala sta da radim iduce 💗
Eh da, s obzirom na godine koje si navela u potpisu, savjetujem ti da napraviš isto test prohodnosti jajovoda da vas bespotrebno ne šalju na inseminacije jer ako su jajovodi začepljeni, inseminacije nemaju smisla, a inseminacije su standardni dio protokola kojeg ne preskaču osim ako su oba jajovoda začepljena. Ali zna se desiti da neki prvo traže inseminacije pa tek onda šalju na test prohodnosti jajovoda. Uputnicu ti može dati tvoja ginekologica
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji