Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2020. 16:24

Bozma

Ljutopile🐥

Bozma

Ljutopile, eto mene to dosta tada bilo ljutilo, jer sam donijela čitave protokole od prva dva postupka, nezrele stanice sa štopericom na 18mm, estradiolom od preko 6500 na taj dan. Zrele kad je štoperica išla na 20mm. Nitko nije ni pogledao stari protokol, jer znaju oni svoj posao i uvijek se vode onom bolje vrabac u ruci nego golub na grani, da ne puknu folikuli pa nećemo imat ništa. Nitko mi nije ništa rekao, ali moja pretpostavka je da su bile nezrele.Možda sam u krivu, ali samo kod njih sam imala na treći dan 4-stanični i 2-stanični.

Držim ti fige da sutra budu bar 3🥰🥰😀

Hvala, ja uopće ne razmišljam o folikulima, nego samo da ne bude dr.XY , iako bi bar jendu stanicu čisto da vidim je li išta bolja sad kad nema Bemfole

One sve ga toliko zele na UZ i nikad im ga nema, a ti ga baš ne zeliš i još će ti baš on biti🤣🤣🤣

16. Studeni 2020. 16:25

*.Women_name.*

LUCIJA007

*.Women_name.*

LUCIJA007

Da, teske stvari se događaju no i one lijepe..
    Zato koliko god mi bilo tesko uvijek se tjesim s onim 'bolje sad ako ne valja nego kasnije' 😔..
    Upravo mi mama pricala danas kako joj od kolegice s posla kcer isla na inducirani porod…
    U 6 mjesecu trudnoće s blizancima.. 1bebica je umrla u njoj a druga zivjela par sati… Ne znam razloge, prirodna trudnoća je bila..
    Ma strasno.. Koji je to tek sok za zenu.. I onda si mislim bolje da mi se ovo dogodilo u 6 /7 tjednu nego 6 mjesecu… Grozna utjeha😔.. I naravno tko nama ikome garantira da se tako sta ne moze dogoditi i kasnije.. Ja, si uvijek mislim samo da do guram do 3 mjeseca onda je sigurnije🤷‍♀️🙄 jer taj dio nikako da mi se dogodi, a onda na sve strane cujes svakakve price no trebamo se fokusirati na one lijepe ishode trudnoće🙏💓🌺…

Nazalost da. Ja sam tad bila na praksi na faxu zapravo u Vinogradskoj kad je ova cura morala rodit na inducirani u 39 tjednu i onda je glavna sestra tamo rodilišta rekla da se često nažalost dogode takve stvari i da najčešće obdukcijom ne dobiju nikakav uzrok samo zastoj srca u smislu kao infarkt 😢😢 pretuzno, zato zapravo da bolje ranije, ako već nešto mora bit

Eh da. Zato ja planiram definitivno koristiti baby watcher.. Uvijek se sjetim jedne forumasice koja je tako doslovno spasila zivot svom djetetu.. Skuzila je mislim u cca 8 mjesecu da, otkucaj bebe sve manji.. Otisla na hitnu i hitni carski joj bio…cak su joj doktori rekli da sva sreca da ga je koristila i uocila da otkucaji opadaju…

Da vidiš o tome nisam razmišljala, nisam za to ali samo zato jer sam panicarka pa se bojim da nebi mogla naći bebu, ali u tom smislu je stvarno koristan. Možda bi ga čak naručila, ali malo kasnije, ne ovako rano kako kažu da već od 11 tjedna možeš. Jer što kasnije koristiš lakše je nac otkucaje bebe i preciznije jel da?

Da... Kasnije ne mozes fulati nikako.. Ja sam vec pisala da sam slusala sa svojom sogoricom srčeko nećakinje..prekrasno nesto i sto je veca bebica ma ne mozes fulati ni da hoces💓.. 

iris_iris
    16. Studeni 2020. 16:45

Hej curke, malo upadam sad s pitanjem ko padobranac, ali jeste kad naručivale s tvojaljekarna.com? Znam za one ljekarne Coner, mojaljekarna, ali ovo nisam još vidjela, a imaju neke stvari na popustu koje bih ugrabila :D 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Ruska1986
    16. Studeni 2020. 16:46

LUCIJA007

*.Women_name.*

LUCIJA007

*.Women_name.*

LUCIJA007

Da, teske stvari se događaju no i one lijepe..
    Zato koliko god mi bilo tesko uvijek se tjesim s onim 'bolje sad ako ne valja nego kasnije' 😔..
    Upravo mi mama pricala danas kako joj od kolegice s posla kcer isla na inducirani porod…
    U 6 mjesecu trudnoće s blizancima.. 1bebica je umrla u njoj a druga zivjela par sati… Ne znam razloge, prirodna trudnoća je bila..
    Ma strasno.. Koji je to tek sok za zenu.. I onda si mislim bolje da mi se ovo dogodilo u 6 /7 tjednu nego 6 mjesecu… Grozna utjeha😔.. I naravno tko nama ikome garantira da se tako sta ne moze dogoditi i kasnije.. Ja, si uvijek mislim samo da do guram do 3 mjeseca onda je sigurnije🤷‍♀️🙄 jer taj dio nikako da mi se dogodi, a onda na sve strane cujes svakakve price no trebamo se fokusirati na one lijepe ishode trudnoće🙏💓🌺…

Nazalost da. Ja sam tad bila na praksi na faxu zapravo u Vinogradskoj kad je ova cura morala rodit na inducirani u 39 tjednu i onda je glavna sestra tamo rodilišta rekla da se često nažalost dogode takve stvari i da najčešće obdukcijom ne dobiju nikakav uzrok samo zastoj srca u smislu kao infarkt 😢😢 pretuzno, zato zapravo da bolje ranije, ako već nešto mora bit

Eh da. Zato ja planiram definitivno koristiti baby watcher.. Uvijek se sjetim jedne forumasice koja je tako doslovno spasila zivot svom djetetu.. Skuzila je mislim u cca 8 mjesecu da, otkucaj bebe sve manji.. Otisla na hitnu i hitni carski joj bio…cak su joj doktori rekli da sva sreca da ga je koristila i uocila da otkucaji opadaju…

Da vidiš o tome nisam razmišljala, nisam za to ali samo zato jer sam panicarka pa se bojim da nebi mogla naći bebu, ali u tom smislu je stvarno koristan. Možda bi ga čak naručila, ali malo kasnije, ne ovako rano kako kažu da već od 11 tjedna možeš. Jer što kasnije koristiš lakše je nac otkucaje bebe i preciznije jel da?

Da… Kasnije ne mozes fulati nikako.. Ja sam vec pisala da sam slusala sa svojom sogoricom srčeko nećakinje..prekrasno nesto i sto je veca bebica ma ne mozes fulati ni da hoces💓..

Ja jos nisam, ali mislim da cu ga narucit.. Cekam da mi sjedne ova sica sa HZZOa... 🙆‍♀️ Zadnja placa mi sjela 6.10. i sad vjerovatno tek iza 20og(ne znam kad tocno sjeda). Cini mi se kao vjecnost 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    16. Studeni 2020. 16:47

iris_iris

Hej curke, malo upadam sad s pitanjem ko padobranac, ali jeste kad naručivale s tvojaljekarna.com? Znam za one ljekarne Coner, mojaljekarna, ali ovo nisam još vidjela, a imaju neke stvari na popustu koje bih ugrabila :D

Ja nisam 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina985
    16. Studeni 2020. 17:15

Cure,
    Danas mi je 7dpt. Kako su mi već 3 puta odgodili pregled kod dr.Čorića, danas su me zvali ako hoću doći na konzultacije kod njega odmah poslijepodne. Na kozultacije sam htjela ići zbog sumnje u endometriozu. I otišla sam.  Nisam mogla ispričati sve što sam htjela, stalno mi je upadao u riječi. Rekao je da neće čitati sve moje prethodne nalaze i povijest bolesti. Ne znam jesam li bila i 10 min unutra, a platila sam 600 kn pregled (ovo su bile konzultacije u Agramu). Trebala sam se napraviti glupa i ostati sjediti 30 min jer je toliko vrijeme rezervirano za konzultacije i pričati polako i reči sve što sam planirala. Htjela sam da mi da svoje mišljenje je što dalje napraviti od pretraga i što mu se čini na temelju povijesti bolesti. Ulg, hrvala sam se s njim da mu ispričam što sam htjela. Htio je obaviti ultrazvuk ali sam odbila da mi prčka dolje jer je FET bio tek prije tjedan dana pa je rekao, ako ne uspije ovaj put trudnoća da nazovem u Petrovu i dogovorim ultrazvuk kod dr.Gregov pa da mu se javim s nalazima. Pitala sam ga zašto misli da bi se sad na ovom ultrazvuku nešto specijalno vidjelo jer sam ih već obavila mali milijun na što je on rekao da je to ultrazvuk gdje će raditi kompletan pregled zdjelice. S obzirom na ono što sam mu ispričala on sumnja na duboku zdjeličnu endometriozu.
    Nikitta, jel ti znaš tko je ta dr.Gregov? Jel ima smisla ići kod nje na ultrazvuk?

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

• Oolive
    16. Studeni 2020. 17:22

Cure, osjecam se ko kreten😔
    Sad sam se prvi puta bocnula ovaleap penom, namjestila sve kako treba, iglicu nisam ni osjetila i kad je trebalo pustiti dozu morala sam tri puta kliknuti da dode od 225 do nule. Jel to tako treba biti ili je od jednom trebalo kliknuti do 0?

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Nina985
    16. Studeni 2020. 17:29

Oolive

Sad sam se prvi puta bocnula ovaleap penom, namjestila sve kako treba, iglicu nisam ni osjetila i kad je trebalo pustiti dozu morala sam tri puta kliknuti da dode od 225 do nule. Jel to tako treba biti ili je od jednom trebalo kliknuti do 0?

Ako je došlo do 0 onda nemaš brige. Ne mora ti se uvijek od onog jednog klika sve uštrcati. Zna se desiti ako možda nisi sav zrak istisnula na početku da moraš 2 puta stisnuti ili možda nisi stisnula odmah sve.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

16. Studeni 2020. 17:31

Oolive

Ma nisi kreten.. Iglica od Ovaleapa je zbilja tanka i ja ju isto nisam ni osjetila.. Vjerojatno nisi dovoljno jako stisnula gore no bitno je da je doslo na 0, znaci da je sve izaslo.. I da.. Nemoj se iznenaditi pri kraju pena u njemu imas dosta viska lijeka, cak mislim cca 100iu..mene je to uplasilo mislila sam da si nisam dovoljno lijeka ubrizgavala... No opcenito u ampulama s penom ima vise lijeka nego sto pise. 

• Oolive
    16. Studeni 2020. 17:33

Nina985

Oolive

Ako je došlo do 0 onda nemaš brige. Ne mora ti se uvijek od onog jednog klika sve uštrcati. Zna se desiti ako možda nisi sav zrak istisnula na početku da moraš 2 puta stisnuti ili možda nisi stisnula odmah sve.

Je, doslo je do 0,naravno da sam i ampulu vadila da vidim jel fali dovoljno🙈

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.