Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Studeni 2020. 13:59

Chloe ti tvoji pehovi s autima su neki znak, mora da ce mali bit automenhanicar ili tako nesto...😂😂😂 Drago mi je da imas jos 2 🐧🐧, ja sutra zovem da vidim koliko je uspila smrznit...🙏🙏 Stalno mislim na njih
    Ja piškim iduci utorak , to ce bit 10 dnt, tako sam i zadnji put ,i pokazala se crtica tako da necu prije sigurno ..to je 24.11. jel se pratimo? 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

16. Studeni 2020. 14:03

Olivera

Cure hvala svima koje ste iznesle svoje stavove glede probira i testova, ispričavam se jer sam ja ta koja je potaknula tu temu koja nije ispala baš vesela🙁
    Odlučila sam se da ću ipak napraviti Nifty, iskustvo Ljutogpileta i obrazloženje Tuminih razloga za njen test su prevagnuli.

Ne znam da li išta djeluje ozbiljno sto ljutopile napiše😂😂😂😂. Ja nekako smatram sada ako nam je vec dana mogućnost tih pustih testova i ako cemo bar 10posto biti mirne da to nije loše. Razumijem ja da se i sa urednim testovima svašta moze dogoditi, ali bar neki postotak te umiri. Jer naravno nista nije 100posto sigurno.

MaloTele
    16. Studeni 2020. 14:05

miss1502

Chloe ti tvoji pehovi s autima su neki znak, mora da ce mali bit automenhanicar ili tako nesto…😂😂😂 Drago mi je da imas jos 2 🐧🐧, ja sutra zovem da vidim koliko je uspila smrznit…🙏🙏 Stalno mislim na njih
    Ja piškim iduci utorak , to ce bit 10 dnt, tako sam i zadnji put ,i pokazala se crtica tako da necu prije sigurno ..to je 24.11. jel se pratimo?

neznam brate sta ce bit, nadam se da ce prezivjet sve ovo, mi cijelo vrijeme mantramo na curicu kad ono samo nekaj oko auta, mozda stvarno bude mali pilot, f12  da kao 2smrzlica,ali jedan je kao losiji malo,a drugi je vrlo dobar pa su ih skupa smrzli, zapravo nisam puno opce ni o smrzlicima razmisljala, ja sam sse samo na ovog f12 fokusirala tako da mi je ovo plus def jel mogu i ja onda u utorak il ce bit prerano s sobzirom da je moj transfer tek danas bio? ja bi da mi skupa piskimo, vidis da nam dobro ide  drzim fige za sutra, da imas i ti barem 2 smrzlica 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• *.Women_name.*
    16. Studeni 2020. 14:09

Chloe18

anitram1982 cestitam trudnice nasamanemoj jesi ti piskila il cekas popodne? nemoj da te bude strah, danas nema negativnih vijestimorat ce se i mene nagovarat, to sam se jutros tako osjecala,sad vise ne..
    womenname hvalaaaaaa, al f12 je, ne 13,sreca pa je gluh jos pa te nije cuomtb nisu svi, 5ih je bilo, dva su otisla smrcali nema veze, f12 je tuuuubeta za 2tjedna, 30.11. a McD me skoro u smrt oodveo, dosla doma, sparkirala se lijepo ispred zgrade, krenula do pekare po pizzu i sjetila se da nism otisla u McD, a kao poodne cemo ic kad muz dode s posla, a ja sm rekla da cu ja svejedno ic odma poslije sama, i tako sjela natrag u auto, krenula i bam, evo sudara, jadan f12 ni 2h nije bio u menisrecom nikom nije nista, nisam cak ni panicarila kako ja inace znam u negativnim situacijama, lijepo rjesili sve, odustala od McD jer s autom ne mogu a po kisi bez kisobrana necu jer mi je daleko i tako eto me doma, idem upalit netflix da ne prolupam sama sa svojim mislima, a u McD cemo kad on dode xD bitno da kad sam zvala dragog da mu kazem kaj se dogodilo je rekao da je to znak da ce f12 bit deckobtw ako se itko sjeca, kad folikulici nisu rasli i kad sam se jako brinula, na zadnjoj folikulometriji mi je pukla guma na autu pa je sve ispalo dobro, nadam se da ce i sad, neka beba nauci od malena na stres, ajme uzasa..ja sam valjda jedina koja nije isla u McD poslije transfera i koja je imala sudar nakon 2hmiss 3 su bile, dvije smo smrznuli, 1 vratili, nadam se da nije ispala nigdje putem u sudarusve kao dobro sam, i zezam se al bome mi nije svejedno kaj je to bas danas bilo.. al dobro, vidjet cemo sve, nego kad smo ono rekli da piskimo?

Joooj to je kriv mobitel, regsitrirala sam ja da je 12, oprosti mali čovječe 😂 fakaaaat kj ćeš ti sve doživi. Najbolje ti sad dva tjedna ostani uz netflix 😂😂😂😂 šalim se malo. Držim fige da beta za dva tjedna bude ogromna 🤞🤞🙏 imat ćeš mu bar kj pričat 😛

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    16. Studeni 2020. 14:10

Olivera

Cure hvala svima koje ste iznesle svoje stavove glede probira i testova, ispričavam se jer sam ja ta koja je potaknula tu temu koja nije ispala baš vesela🙁
    Odlučila sam se da ću ipak napraviti Nifty, iskustvo Ljutogpileta i obrazloženje Tuminih razloga za njen test su prevagnuli.

Tako i treba, napravit sta mislis da je za tebe najbolje! 🙂 I usput ces saznat spol bebice 🤗🤗 al ono, ne nagadjanje nego bas jel curica ili deckic 🙂🙂🙂 meni je rekao da misli da je cura  al ja sam uvjerena da je decko... Ne znam zast 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    16. Studeni 2020. 14:15

*.Women_name.*

Chloe18

anitram1982 cestitam trudnice nasamanemoj jesi ti piskila il cekas popodne? nemoj da te bude strah, danas nema negativnih vijestimorat ce se i mene nagovarat, to sam se jutros tako osjecala,sad vise ne..
    womenname hvalaaaaaa, al f12 je, ne 13,sreca pa je gluh jos pa te nije cuomtb nisu svi, 5ih je bilo, dva su otisla smrcali nema veze, f12 je tuuuubeta za 2tjedna, 30.11. a McD me skoro u smrt oodveo, dosla doma, sparkirala se lijepo ispred zgrade, krenula do pekare po pizzu i sjetila se da nism otisla u McD, a kao poodne cemo ic kad muz dode s posla, a ja sm rekla da cu ja svejedno ic odma poslije sama, i tako sjela natrag u auto, krenula i bam, evo sudara, jadan f12 ni 2h nije bio u menisrecom nikom nije nista, nisam cak ni panicarila kako ja inace znam u negativnim situacijama, lijepo rjesili sve, odustala od McD jer s autom ne mogu a po kisi bez kisobrana necu jer mi je daleko i tako eto me doma, idem upalit netflix da ne prolupam sama sa svojim mislima, a u McD cemo kad on dode xD bitno da kad sam zvala dragog da mu kazem kaj se dogodilo je rekao da je to znak da ce f12 bit deckobtw ako se itko sjeca, kad folikulici nisu rasli i kad sam se jako brinula, na zadnjoj folikulometriji mi je pukla guma na autu pa je sve ispalo dobro, nadam se da ce i sad, neka beba nauci od malena na stres, ajme uzasa..ja sam valjda jedina koja nije isla u McD poslije transfera i koja je imala sudar nakon 2hmiss 3 su bile, dvije smo smrznuli, 1 vratili, nadam se da nije ispala nigdje putem u sudarusve kao dobro sam, i zezam se al bome mi nije svejedno kaj je to bas danas bilo.. al dobro, vidjet cemo sve, nego kad smo ono rekli da piskimo?

Joooj to je kriv mobitel, regsitrirala sam ja da je 12, oprosti mali čovječe 😂 fakaaaat kj ćeš ti sve doživi. Najbolje ti sad dva tjedna ostani uz netflix 😂😂😂😂 šalim se malo. Držim fige da beta za dva tjedna bude ogromna 🤞🤞🙏 imat ćeš mu bar kj pričat 😛

To sam si i ja pomislila,nece mali vjerovati kad mu budem pricala 😜😜joj da bar mogu ostat doma jos 2tjedna,godisnji sam iskoristila tako da cu krenut radit,da mi bar brze prode vrijeme 😊 p.s.f12 ti je oprostio, ali samo jer si trudna,inace bi jos razm o oprostu 😜

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    16. Studeni 2020. 14:16

Ruska1986

Olivera

Tako i treba, napravit sta mislis da je za tebe najbolje! 🙂 I usput ces saznat spol bebice 🤗🤗 al ono, ne nagadjanje nego bas jel curica ili deckic 🙂🙂🙂 meni je rekao da misli da je cura al ja sam uvjerena da je decko… Ne znam zast 😂😂😂

I ja mislim da je tvoj decec mali 😊

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Tuma
    16. Studeni 2020. 14:17

Women i MTB da, saznavanje spola je definitivno jedno od najuzbudljivijih trenutaka trudnoce😍 javim tu cim saznam😊
    Chloe ajoj koji dan za tebe😰 al bitno da je f12 na sigurnom i da imas jos dva smrzlica, super😊
    Olivera drago mi je da smo pomogle s razmisljanjima, sretno ti! Naravno da moze biti i drugih problema u trudnoci, nevezanih uz kromosomske anomalije, ali uredan rezultat Niftya, Harmonya ili slicno, sigurno malo olaksa napetost u trudnoci...
    U svakom slucaju, sretno svim cekalicama bete, uzvai curama u postupku, a onima koje nisu u postupku neka odmore dok ne krenu 😊🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Studeni 2020. 14:18

Chloe18, ta dva koja su odustala su to napravila da bi dio svoje snage prenijela na ova tri pobjednika. 
    Što se McD tiče, oni i dostavljaju, just sayin 
    Što se piškenja tiče, ti možeš 6dnt najnajranije. 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    16. Studeni 2020. 14:20

Chloe nece ti bit rano jer je tvoj 5-dnevni, tako da bi ti tad trebalo pokazat . Cure su znate petodnevne piškit i 6,7 dan...Lucija cak vec 2.i pokazalo joj je sjenu ako dobro pamtim tako da cemo mi utorak imat lijepe crte 👏👏👏🙏🙏🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.