Cure, nakon koliko mogu ići na Fet? Isto moram čekati par mjeseci ili se može i ranije?
Pa nisam sigurna da je preporučljivo ići na FET dok si trudna…
Joj divna si ali mislim da bi na današnji dan to trebala biti crta kao kuća neovisno o dijelu dana..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima 🤗
Nova sam tu (od danas), mozete li mi reci savjet 🙏Zadnja info od med.sestre moje ginekologice je da ce mi dati uputnicu za humanu reprodukciju pa da idem dalje. Moje pitanje je gdje 😁
Same biramo gdje cemo na konzultacije i gdje preporucate za podrucje Zagreba?
Hvala unaprijed na odgovorima 💗
Da, ti sama odaberes gdje zelis ic.. Od bolnica mozes u Petrovu, Vuk Vrhovec ili Vinogradsku, a mozes i u neku od poliklinika koje suradjuju sa HZZOom pa ne placat ili u neku od poliklinika privatno pa platit. Ja sam osobno isla u IVF polikliniku preko HZZOa i platila samo prve konzultacije… Nazoves ih i pitas dali primaju preko HZZOa… Ne znam kolika je vjerovatnost da se ubacis u postupak ove godine jer su sad svi vise manje puni, a i korona je pa se sve odgadja za slij godinu.. Nazalost..
Hvala ti 💗🙏
Nazvala sam IVF rekli su da su popunili vec 2.2021.i da jos ne znaju koliko ce dobiti od HZZO za iducu godinu postupaka. Da svejedno odem kod njih i platim konzultacije ili iskoristim uputnicu i odem u npr. Petrovu?
Meni su oni super bili i ja sam samo kod njih bila… Pa u ovom slucaju mozda da ipak odes u Petrovu jer ces ovdje platiti konzultacije minimalno 500 kn, a oni mozda ne budu vise radili sa HZZOom… 🤷♀️ Samo se naoruzaj strpljenjem jer se dosta postupaka odgodilo zbog korone i svasta nesto…
Hvala 🎀🙏 da ne znaju jos za iducu godinu koliko ce dobiti od HZZO.
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Jana 85 - ja idem na Vuk Vrhovac (u sklopu KB merkur) i za sad nemam primjedbi. Pristupačni su svi od sestri, doktora, embriologa... ja sam krenula kod dr. Jukić, ali nije ona tamo svaki dan pa sam upoznala i druge, dogodi se da kroz postupak budu skoro svi na folikulometrijama... ali i npr.dr. Planinic je baš 👍 .
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB i ja tako mislim, ovo su braca pobjednici, jucer sam jos rekla muzu da ce bit sig 3, bas sam imala takav nekakav osjecaj
miss drugi dan mi je ipak malo preprerano,svaka cast luciji i svima ali ja bi radije pricekala jos malo, necu sig prije tvog utorka, a mozda cak ni tad nego koji dan kasnije nekako cak imam i osjecaj da krace cekam, kao cekala transfer dva dana duze pa cu moc dva dana ranije piskit
samara hvala, tako cu i ja nekoga utjesit za par tjedana
womenname takvoga ga majka odgojila, prava krasotica od momcica, ja vec znam da je decko ma ja bi isla u McD, to jest i krenula sam pa se desilo to kaj se desilo, moj f12 bas odbija taj McD
oolive polako samo, prvi dan je svima najgori, sutra ce ti vec bolje ici, bitno je samo da si dosla do nule, da si istisnula kolicinu koju si namjestila, nemoj se odma sekirat, svi smo naucili putem, i nije komplicirano, ako si iz zga poslat cu ti ja svog muza, on je odlican u pikanju
manemoj ti si vec na fetu pricekaj jos baerm sutra, nije na odmet jos jedan ujutro s prvim urinom napraviti, nemoj slucajno terapiju prekidat, nije gotovo dok nije gotovo, kod nekoga jednostavno sporije ide, nismo svi isti,i sansa jos postoji, mozda je malena ali tu je
tako da nema predaje, ujutro odma pisni test pa cemo vidjet sta dalje, svi smo tu zaa tebe
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure, nakon koliko mogu ići na Fet? Isto moram čekati par mjeseci ili se može i ranije?
Joj divna si ali mislim da bi na današnji dan to trebala biti crta kao kuća neovisno o dijelu dana..
Nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
Napravi ti i jedan jutarnji, pa ćemo onda planirati za dalje.
Plus, ja bih napravila i betu, za svaki slučaj.
💔💔💔
Nije gotovo dok debela dama ne zapjeva.
Napravi ti i jedan jutarnji, pa ćemo onda planirati za dalje.
Plus, ja bih napravila i betu, za svaki slučaj.
Betu ću raditi u svakom slučaju ali čisto jer mi bed reći doktoru da ga nisam slušala 🙈🙈🙈
Napraviti ću i ujutro test.. sad me to kao još lagano drži.. ali mislim da svi znamo da je to čisto potvrde radi.. tad ću vidjeti kako ću reagirati
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jana85, ja sam ti na sv.duhu,odabrala njih jer se najmanje cekalo vremenski kad sam krenula u mpo, plus sta su mi lokacijom najblizi, moj dojam je ovakav : sve ti je kao na traci, znaci ides na folikulometriju, nitko ti ne kaze previse informacija, pogotovo ne onih konkretnih, ja sam npr pitala koliko ima folikula dobila sam odg a ima ih al ne rastu bas,znaci nikakav konkretan broj iako sam pitala, ne cekas dugo red kada si narucena u odredeno vrijeme stvarno i dodes tad, nije ono da camis 4sata u cekaoni cekajuci, za aspiraciju ti nude opcu anesteziju, sto mislim da negdje nema (nisam sig za ovo), a do cekanja transfera su isto sturi s informacijama, kazu ti ono sto misle da je nuzno, sve u svemu razgovori i davanje informacija nula bodova, barem je tako kod mene bilo,ali si zatvo stvarno brzo na redu , eto ako ti je pomoglo da (ne)izaberes tu bolnicu i imas na prve dvije strane topica dosta korisnih inf prije ulaska u sve pa prouci i zelim ti srecu
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Meni su oni super bili i ja sam samo kod njih bila… Pa u ovom slucaju mozda da ipak odes u Petrovu jer ces ovdje platiti konzultacije minimalno 500 kn, a oni mozda ne budu vise radili sa HZZOom… 🤷♀️ Samo se naoruzaj strpljenjem jer se dosta postupaka odgodilo zbog korone i svasta nesto…
Hvala 🎀🙏 da ne znaju jos za iducu godinu koliko ce dobiti od HZZO.
Jana85, u ovo doba godine ništa ne vole obećavati jer nitko ne zna što će biti, ali uvijek dobiju ugovor i uvijek bude OK. Sumnjam da će ove godine biti drugačije.
Ti kreni skupljati nalaze, trebat će ti par tjedana da ih sve skupiš - a bez njih ti nema smisla ići na konzultacije. Pogotovo ako ti na papi i brisevima nađu nešto, može potrajati i koji mjesec da to riješiš - a do onda će već svi imati termina.
Npr, ja sam krenula sa nalazima početkom prosinca 2019, a tek sam početkom ožujka ove godine mogla krenuti na prve konzultacije jer su mi našli ureaplazmu na brisu.
💔💔💔
Jana85, ja sam ti na sv.duhu,odabrala njih jer se najmanje cekalo vremenski kad sam krenula u mpo, plus sta su mi lokacijom najblizi, moj dojam je ovakav : sve ti je kao na traci, znaci ides na folikulometriju, nitko ti ne kaze previse informacija, pogotovo ne onih konkretnih, ja sam npr pitala koliko ima folikula dobila sam odg a ima ih al ne rastu bas,znaci nikakav konkretan broj iako sam pitala, ne cekas dugo red kada si narucena u odredeno vrijeme stvarno i dodes tad, nije ono da camis 4sata u cekaoni cekajuci, za aspiraciju ti nude opcu anesteziju, sto mislim da negdje nema (nisam sig za ovo), a do cekanja transfera su isto sturi s informacijama, kazu ti ono sto misle da je nuzno, sve u svemu razgovori i davanje informacija nula bodova, barem je tako kod mene bilo,ali si zatvo stvarno brzo na redu , eto ako ti je pomoglo da (ne)izaberes tu bolnicui imas na prve dvije strane topica dosta korisnih inf prije ulaska u sve pa prouci i zelim ti srecu
Hvala puno 🙏💗 Zapravo taj ljudski faktor da ti netko hoce nesto objasniti a ne samo dat uputnicu i da ne znas sto dalje je tako bitan. Tek sada to vidim ✌️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji